Horoscop Urania săptămânal: Rac, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania Rac, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Iată că, uneori, nu este suficientă prezenţa Soarelui în zodia natală pentru ca lucrurile să se rezolve. Racii primesc putere şi energie de la Soare şi de la Jupiter. Acesta din urmă acţionează şi ca un protector faţă de situaţiile care ar putea degenera, agravând un tablou clinic sau amplificând criza sufletească în care se află de mai mult timp: tranzitele acestei săptămâni le acutizează percepţiile, le tulbură, printr-o sensibilitate hipertrofiată, rezonanţă afectivă a tuturor elementelor de viaţă personală...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS