Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 iunie 2013




Berbec:

Sâmbătă, 8 iunie 2013, activităţile profesionale cer mai multă atenţie decât de obicei. Este o zi bună pentru aspiraţii, proiecte sau relaţii noi.




Taur:

Astăzi, 8 iunie 2013, ţi-ar prinde bine să-ţi satisfaci un capriciu sau să faci ceva ce doreai de mult timp să faci. Se pot ivi oportunităţi de câştig pe termen lung.




Gemeni:

Sâmbătă, 8 iunie 2013, deciziile importante legate de investiţii ar fi bine să fie amânate. Aşteaptă-te la veşti bune venite de departe sau răspunsuri favorabile.




Rac:

Astăzi, 8 iunie 2013, este posibil să se strecoare îndoială în mintea ta, cu privire la unele relaţii. Poţi beneficia de tot felul de avantaje şi favoruri.




Leu:

Sâmbătă, 8 iunie 2013, eşti hotărât să schimbi ceva în relaţia cu banii. Din punct de vedere social, această zi poate oferi experienţe minunate.




Fecioară:

Astăzi, 8 iunie 2013, ai nevoie de diplomaţie şi flexibilitate pentru a gestiona eficient relaţia cu un şef. Nu e exclus să te alegi cu un bonus în bani sau un cadou.




Balanţă:

Sâmbătă, 8 iunie 2013, fii atent la sănătate şi la starea ta emoţională. Este o zi frumoasă, dacă ştii să te laşi dus de ceea ce simţi şi să ignori orice gând pesimist.




Scorpion:

Astăzi, 8 iunie 2013, există posibilitatea ca în unele relaţii să te simţi manipulat sau minţit. Este un prilej bun pentru redecorarea casei.




Săgetător:

Sâmbătă, 8 iunie 2013, ai tendinţa să-ţi urmăreşti doar scopurile proprii. Pe parcursul zilei poţi avea parte de surprize plăcute sau schimbări pozitive în program.




Capricorn:

Astăzi, 8 iunie 2013, simţi că ceva îţi ia din putere şi nu ştii ce. Ai încredere în tine şi în capacitatea ta de a descurca în orice situaţie.




Vărsător:

Sâmbătă, 8 iunie 2013, sunt mari şanse să fii auzit de cine trebuie şi să primeşti sprijin de unde te aştepţi mai puţin. Identifică resursele nelimitate care-ţi stau la dispoziţie!




Peşti:

Astăzi, 8 iunie 2013, tinzi să fii destul de sensibil la tot ce vine din exterior. Poţi primi ajutor providenţial, în situaţii pe care până mai ieri le considerai fără ieşire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS