Horoscop Urania zilnic: joi, 6 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 6 iunie 2013




Berbec:

Joi, 6 iunie 2013, eşti vesel, creativ, ai chef de viaţă. Astăzi realizezi că e necesar să faci puţină ordine, adică să elimini o colaborare veche, să renunţi la o poziţie cu care nu mai rezonezi.




Taur:

Astăzi, 6 iunie 2013, poţi face curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări de decor. S-ar putea ca astăzi unele speranţe să se prăbuşească, în ce priveşte atingerea şi împlinirea unor obiective pe termen lung.




Gemeni:

Joi, 6 iunie 2013, eşti nevoit să faci mai multe drumuri. Nu e o zi foarte confortabilă pentru tine, având în vedere veştile neaşteptate, surprizele neplăcute sau adevărurile care ies la iveală.




Rac:

Astăzi, 6 iunie 2013, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator şi secundar picioare. Astăzi e posibil să iei nişte decizii radicale, cum ar fi plecarea dintr-un loc, ruperea unei relaţii sau schimbarea ei în totalitate.




Leu:

Joi, 6 iunie 2013, ai chef de tot şi toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale. Unele evenimente care au loc astăzi, posibil neplăcute, au rolul scânteii de care era nevoie pentru a se aprinde focul.




Fecioară:

Astăzi, 6 iunie 2013, bine ar fi să îţi selectezi priorităţile şi să ţii cont doar de ce îşi doreşte sufletul tău. Nişte constrângeri sau veşti neaşteptate din partea persoanei iubite te cam lasă fără grai.




Balanţă:

Joi, 6 iunie 2013, se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tău va reuşi să lămurească lucrurile. Simţi cu toată fiinţa, nevoia de a te rupe de nişte experienţe din trecut, care te-au afectat, fără să-ţi dai seama, până în momentul prezent.




Scorpion:

Astăzi, 6 iunie 2013, sunt posibile mici conflicte cu şefii sau autorităţile. Spre seară, un prieten te ajută cu o informaţie, un sfat sau un sprijin practic.




Săgetător:

Joi, 6 iunie 2013, sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei călătorii departe de graniţele ţării. Eşti mult mai practic, orientat spre soluţii concrete şi profitabile, numai bune de aplicat în zona profesională.




Capricorn:

Astăzi, 6 iunie 2013, dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburile tale. A doua parte a zilei îţi aduce răspunsuri, informaţii şi experienţe extrem de utile, aşa că fii atent şi foloseşte-le cât mai bine.




Vărsător:

Joi, 6 iunie 2013, sunt posibile neînţelegeri în relaţia de cuplu, dar cu prudenţă şi discernământ se pot depăşi momentele delicate. Eşti pus în situaţia de a schimba ceva şi în relaţia cu banii.




Peşti:

Astăzi, 6 iunie 2013, relaţiile colegiale lasă mult de dorit, iar şefii nu prea sunt de găsit. Există riscul unor pierderi materiale prin intermediul prietenilor, aşa că investiţiile la recomandările acestora ar trebui evitate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS