Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 iunie 2013




Berbec:

Găseşti de cuviinţă că după multe încercări eşuate de a relaţiona cu o persoană să faci tu primul pas spre încheierea conflictelor. Îi prezinţi toate intenţiile tale şi eşti cât de sincer poţi. Din păcate arată în continuare suspiciune şi nu te tratează foarte cald. Ai răbdare relaţiile nu se repară cât ai bate din palme.




Taur:

Există o anume intensitate în aerul zilei, încât eşti tentat să te sustragi discret din anumite conversaţii sau evenimente. Lucrurile pot lua o întorsătură poate prea intimă şi inconfortabilă. Ceilalţi par să-şi dorească să atingă subiecte, pe care tu încerci să le eviţi. Nu te supăra şi nu strânge frustrări: alege dacă vrei să rezolvi acele puncte sensibile astăzi sau mai târziu.




Gemeni:

Invidia colegilor de muncă îţi dă de gândit pentru că mulţi dintre ei se arătau prietenoşi când de fapt erau invidioşi pe tine. Îţi pierzi foarte uşor cumpătul astăzi şi spui unora din familie nişte cuvinte extrem de dureroase, pentru care sigur va trebui să ceri iertare imediat ce îţi vei reveni în fire.




Rac:

Vineri, 28 iunie 2013, te detaşezi complet de problemele familiei, nu pentru că nu ai fi interesat de ele, ci pentru că ai destule probleme la locul de muncă şi simţi că nu le poţi duce pe toate. Relaxează-te în această după-amiază când eşti invitat la o ieşire în oraş alături de nişte prieteni dornici să te înveselească şi să te încurajeze.




Leu:

Flexibilitatea ta va fi pusă la încercare. S-ar putea să fii nevoit să te răsuceşti şi să te răzgândeşti pentru a te sincroniza cu ziua aceasta. Vei descoperi că dacă te laşi purtat de val şi nu te opui forţei astrelor, vei ieşi învingător. Nu te lăsa intimidat de intensitatea sentimentelor celorlalţi. Vei găsi putere în tine şi detaşare să iei deciziile corecte.




Fecioară:

Astăzi, 28 iunie 2013, dă la o parte orice şi pe oricine nu are legătură cu scopurile tale în viaţă. Alege calea comunicării, căci discuţiile de astăzi îţi vor aduce ceea ce îţi doreşti. Însă, nu exagera în nicio privinţă, altfel cineva pe care ţi-l doreşti în echipa ta va începe să aibă dubii. Persoana care va fi pusă astfel în discuţie va fi chiar persoana ta, dar şi capacităţile tale de a face ceea ce spui.




Balanţă:

Vineri, 28 iunie 2013, faci lucrurile în repezeală pentru că ziua ţi se pare că are prea puţine ore pentru tine. Dormi puţin şi rău, te trezeşti nervos şi îţi verşi nervii pe oricine îţi iese în cale. Relaţiile cu autorităţile sunt de asemenea într-un moment tensionat şi ai face bine să nu spui lucruri impulsive în momentele importante.




Scorpion:

Astrele favorizează relaţiile de lungă durată, deci nu ai niciun motiv să nu te apropii de o persoană care îţi place. Lăsă deoparte emoţiile şi teama, preia iniţiativa şi vei vedea că îţi va fi apreciat curajul. Faci impresie bună şi la locul de muncă unde vii cu idei geniale.




Săgetător:

Cei din jur ţin cu orice preţ să te facă să te simţi mult inferior. Vorbesc în prezenţa ta despre vacanţele petrecute în străinătate şi despre relaţiile fericite, forţându-te să vorbeşti şi tu despre viaţa ta. Păstrează-ţi diplomaţia şi nu le da apă la moară oferindu-le detalii.




Capricorn:

Ai judecat greşit o persoană din anturaj şi astăzi îţi dai seama de acest lucru abia în momentul în care îţi expune părerea despre lume şi viaţă. Aveţi viziuni similare şi chiar multe hobby-uri comune, deci eşti pe cale să dezvolţi o nouă prietenie. Ai mare grijă la bunurile personale în locurile aglomerate.




Vărsător:

Gândeşte-te mai mult la sănătatea ta, organizează-te în aşa fel încât să fii mai puţin stresat, mai relaxat şi să profiţi de plăcerile vieţii. Vei fi înconjurat şi vei primi suportul moral din partea celor apropiaţi. Dă dovadă de tact, nu încerca să forţezi oamenii şi lucrurile. Este o zi excelentă să-ţi legalizezi relaţia sentimentală.




Peşti:

Dintr-odată, emoţiile tale sunt mult mai intense. Observi cu uşurinţă că oamenii din jurul tău par pe marginea prăpastiei şi reacţionează extrem în orice situaţie. Este pur şi simplu una dintre acele zile în care totul este făcut cu pasiune. Dacă ai de făcut ceva care să implice treabă de detectiv, atunci asta este ziua care îţi va aduce satisfacţie. Încearcă doar să nu te implici în nicio dispută. Orice bătălie este predispusă eşecului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS