Horoscop Urania zilnic: joi, 27 iunie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 27 iunie 2013




Berbec:

Joi, 27 iunie 2013, trebuie să decizi în ce fel vrei să continui un proiect pe plan profesional. Încearcă să îţi dai seama ce îţi doreşti tu cu adevărat, nu ce ţi s-a spus că ar trebui să-ţi doreşti.




Taur:

Astăzi, 27 iunie 2013, înainte de a judeca pe cineva, încearcă să te pui în pielea acelui om. Poate că nu a avut întotdeauna de ales, poate că unele greşeli sunt aceleaşi pe care le faci şi tu.




Gemeni:

Joi, 27 iunie 2013, ai posibilitatea de a înţelege cu adevărat ce se întâmplă, de a privi viaţa la un nivel mai amplu. Rezolvarea unor probleme îţi va părea ridicol de simplă!




Rac:

Astăzi, 27 iunie 2013, pot veni beneficii şi favoruri, când te aştepţi mai puţin. Pe seară, ocupă-te de treburile domestice şi ai grijă la nevoile familiei.




Leu:

Joi, 27 iunie 2013, un pic de gimnastică sau o plimbare în aer liber poate avea efecte nebănuite asupra stării tale psihice!




Fecioară:

Astăzi, 27 iunie 2013, încearcă să eviţi conflictele şi renunţă să despici firul în patru. Ai încredere în capacitatea ta de a găsi soluţiile cele mai bune şi a te descurca în orice condiţii.




Balanţă:

Joi, 27 iunie 2013, pe plan amoros, astrele au pus la cale o surpriză plăcută pentru tine. Important este ca şi tu să îţi deschizi sufletul şi să laşi deoparte restul problemelor.




Scorpion:

Astăzi, 27 iunie 2013, pe plan casnic pot apărea probleme. Dacă nu eşti dispus să faci nişte compromisuri, aşteaptă-te la tensiuni între tine şi cei alături de care locuieşti.




Săgetător:

Joi, 27 iunie 2013, rezistă tentaţiei de a tăcea din gură doar pentru că nu vrei să superi pe nimeni. Trebuie să spui ce ai de spus, iar dacă nu vrei să superi, atunci fii diplomat.




Capricorn:

Astăzi, 27 iunie 2013, ai o bună putere de concentrare, care te ajută să rezolvi repede şi bine treburile curente. Ce trebuie să faci tu este să îţi păstrezi optimismul şi buna dispoziţie.




Vărsător:

Joi, 27 iunie 2013, chiar dacă ideile tale nu par geniale la prima vedere, nu este un motiv de a nu le împărtăşi şi cu ceilalţi. Dacă ceilalţi vor fi reticenţi, acest lucru va fi din cauză că ei nu înţeleg ce spui şi nu pentru că ei consideră că tu greşeşti.




Peşti:

Astăzi, 27 iunie 2013, ajutându-i pe ceilalţi, te ajuţi pe tine. Nu aştepta să ţi se ceară sprijin, oferă-l celor care simţi că au nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS