Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 iulie 2013




Berbec:

Marţi, 2 iulie 2013, s-ar zice că poţi fi departe de a fi ponderat, că îţi place să te împăunezi cu ceea ce ai sau cu câţi bani câştigi. Nu eşti însă la fel de strident în viaţa afectivă, unde nu ţii să-ţi asumi o identitate proprie, nu acţionezi în baza unui fond narcisist şi nu vrei să te disociezi de ceilalţi.




Taur:

Poate fi o zi în care să cauţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil că eşti mai suspicios şi neliniştit, e posibil să simţi că totul merită verificat şi nu poţi fi sigur de nimic.




Gemeni:

O zi de revenire la normalitate în privinţa stării de sănătate. Reuşeşti să-ţi păstrezi sănătatea fizică şi nervoasă, indiferent de şicanele la care eşti supus. În viaţa sentimentală o faci pe enigmaticul şi te incită probabil necunoscutul, relaţiile afective greu de clarificat, dominate de mister.




Rac:

S-ar zice că poţi supralicita azi răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie, poţi întinde destul de serios coarda, dornic să vezi până unde poţi merge, care sunt de fapt limitele libertăţii tale.




Leu:

În relaţiile de profundă implicare afectivă şi emoţională e de aşteptat să te arăţi sedus de o profundă legătură mentală cu ceilalţi. E adevărat probabil că ai nevoie de un partener de vorbe, de discuţii aprinse care-ţi creează o anumită stare de spirit.




Fecioară:

Probabil că astăzi ai nişte lupte de dus în planul carierei. Te simţi capabil de mari eroisme, poţi da dovadă de determinare şi de o cruzime senină, ai de arătat şefilor că dispui de înzestrări excepţionale, care merită apreciate şi remunerate.




Balanţă:

Astăzi, 2 iulie 2013, atenţie la duşmanii ascunşi şi la sănătate. Revizuieşte-ţi unele convingeri, credinţe, filozofia de viaţă. Schimbă-ţi modul în care priveşti lucrurile.




Scorpion:

Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera amoroasă. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, e posibil să ai un comportament vulcanic şi resentimentar, să doreşti să-ţi iei o revanşă şi să obţii o victorie, de-ar fi chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite.




Săgetător:

Marţi, 2 iulie 2013, te poţi bucura de un dar neaşteptat din partea unei persoane apropiate. Evită consultaţiile şi analizele medicale. Ar fi indicat să te retragi în locuri liniştite şi să dormi mai mult.




Capricorn:

E posibil să fii nevoit ca, din considerente pur profesionale cel mai probabil, să părăseşti azi localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. Ţi-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic.




Vărsător:

Se poate spune că azi ai toate şansele să pui ordine în frică, să-ţi educi teama îndrăznind. Starea fizică poate fi una excepţională, creându-ţi toate condiţiile necesare pentru a te manifesta în forţă şi fără reticenţe.




Peşti:

Te-ai putea face remarcat în plan profesional printr-un simţ aparte al înfruntării şi competiţiei, printr-o ambiţie feroce ori fierbinţi aspiraţii de pionierat. Îţi displace probabil că alţii să se amestece în treburile tale, îţi displac regulile de lucru impuse, vrei maximă libertate de mişcare şi control.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS