Horoscop Urania zilnic: joi, 9 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 mai 2013




Berbec:

Joi, 9 mai 2013, sunt posibile divergenţe de opinie cu cei dragi. Ziua de astăzi poate deschide nişte uşi favorabile şi îţi poate aduce rezultate foarte bune în sfera profesională.




Taur:

Astăzi, 9 mai 2013, un dialog cu cineva drag te-ar putea pune pe gânduri. Fii gata să te ocupi de ideile tale şi să le ajuţi să se materializeze.




Gemeni:

Joi, 9 mai 2013, s-ar putea să primeşti cadouri sau recompense mărunte. Eşti invitat să înveţi cum să gestionezi emoţiile, să-ţi disciplinezi gândirea.




Rac:

Astăzi, 9 mai 2013, ai energie, chef de viaţă şi vrei să te implici în tot şi toate. Astăzi poţi semna un contract sau poţi găsi formula juridică cea mai avantajoasă pentru derularea unui proiect.




Leu:

Joi, 9 mai 2013, sunt posibile probleme digestive, dar le vei depăşi uşor cu ajutorul remediilor naturiste. Apar propuneri, oferte şi negocieri avantajoase.




Fecioară:

Astăzi, 9 mai 2013, prietenii şi protectorii revin în atenţia ta cu multă forţă. Ajungi uşor la informaţiile şi oamenii de care ai nevoie.




Balanţă:

Joi, 9 mai 2013, îţi doreşti o imagine mai bună în ochii lumii. Această zi îţi duce emoţii puternice, motivaţia de a vindeca o rană mai veche şi de a tăia definitiv unele legături cu trecutul.




Scorpion:

Astăzi, 9 mai 2013, poţi vorbi sau primi veşti de la cineva aflat departe. Contextul astral de astăzi te ajută să tranşezi lucrurile în cadrul unor relaţii.




Săgetător:

Joi, 9 mai 2013, dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Astăzi devii conştient că pentru a avea succes într-o direcţie nouă, e necesar să renunţi la un drum vechi.




Capricorn:

Astăzi, 9 mai 2013, sunt posibile reproşuri din partea partenerului de viaţă. Poţi descoperi răspunsuri îndelung aşteptate, dacă-ţi pui întrebările potrivite.




Vărsător:

Joi, 9 mai 2013, ai multe treburi de făcut la serviciu. E important să-ţi urmezi intuiţia în tot ce faci şi, mai ales, să eviţi compromisurile de orice fel.




Peşti:

Astăzi, 9 mai 2013, concentrează-te pe ce ai de făcut şi nu acorda atenţie provocărilor din partea colegilor. Întâlnirile şi împărtăşirile din această zi fac să-ţi fie accesibile revelaţii incredibile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS