Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 mai 2013




Berbec:

Miercuri, 29 mai 2013, e bine să pui în practică anumite iniţiative, să te mobilizezi, să te urneşti din loc. Fii atent la ce mănânci!




Taur:

Astăzi, 29 mai 2013, simţi nevoia să fugi pur şi simplu de ceilalţi. Eşti dispus să renunţi la nişte compromisuri şi să priveşti spre oportunităţi.




Gemeni:

Miercuri, 29 mai 2013, ai nevoie de un respiro, simţi nevoia să te mai relaxezi. Astăzi se pot amplifica nişte tensiuni sau conflicte în familie.




Rac:

Astăzi, 29 mai 2013, te-ai poţi gândi tot mai mult la un mod prin care poţi să-ţi aduci o contribuţie la dezvoltarea personală. Aceste zile sunt încordate, mai ales la nivel de comunicare.




Leu:

Miercuri, 29 mai 2013, poţi înregistra o creştere la capitolul imagine. Reiei legătura cu persoane aflate la distanţă, ai putea planifica excursii în străinătate.




Fecioară:

Astăzi, 29 mai 2013, rişti să cazi într-o capcană, care să te atragă într-o adevărată teorie a conspiraţiei. E important să-ţi asumi atât beneficiile cât şi costurile unor alegeri pe care le faci.




Balanţă:

Miercuri, 29 mai 2013, reuşeşti să scoţi în evidenţă ceea ce te deranjează în spirit de glumă. Este o zi în care epuizarea se poate răsfrânge asupra sănătăţii fizice.




Scorpion:

Astăzi, 29 mai 2013, munca pare pentru tine sănătate curată. Această zi îţi aşază în faţa ochilor lucruri pe care fie nu le-ai văzut fie te-ai prefăcut că nu există.




Săgetător:

Miercuri, 29 mai 2013, sunt posibile conflicte cu persoane autoritare sau discuţii tensionate cu partenerul de viaţă. Indicate ar fi exerciţiile fizice, ca măsură de combatere a stresului.




Capricorn:

Astăzi, 29 mai 2013, te interesează tot ceea ce ţine de confortul tău interior. Persoanele publice e bine să fie atente ce declaraţii fac.




Vărsător:

Miercuri, 29 mai 2013, comunicarea ideilor proprii şi schimbul de informaţii sunt vectorii pe care funcţionezi. Fii atent la informaţiile pe care le auzi şi adaptează-te din mers oricăror schimbări.




Peşti:

Astăzi, 29 mai 2013, ţi se pare că nu ai destul şi că îţi trebuie întotdeauna mai mult. Unii nativi pot pune punct unei relaţii, alţii se îndepărtează pentru o vreme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS