Horoscop Urania zilnic: luni, 27 mai 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 27 mai 2013




Berbec:

Luni, 27 mai 2013, vrei să pari puternic, parcă ai de demonstrat ceva în faţa celorlalţi. Atenţie la sănătatea sistemului digestiv!




Taur:

Astăzi, 27 mai 2013, un sentiment de vulnerabilitate ar putea să te cuprindă. Rezervă-ţi momente pentru odihnă şi plimbări în aer liber.




Gemeni:

Luni, 27 mai 2013, e posibil să fii pus în situaţia de a lua distanţă pentru a-ţi vedea de drumul tău. Sănătatea este vulnerabilă, iar organismul tău necesită mai multă atenţie.




Rac:

Astăzi, 27 mai 2013, vrei să faci lucrurile altfel decât de obicei. Atenţie că în sfera muncii se petrec lucruri ascunse ochilor tăi.




Leu:

Luni, 27 mai 2013, poţi să aduci în planul realităţii idei şi iniţiative de-a dreptul spectaculoase. Temperează-ţi elanul şi cumpără doar strictul necesar.




Fecioară:

Astăzi, 27 mai 2013, e bine să te păzeşti de gândirea critică. Ia o pauză şi relaxează-te cu o plimbare în aer liber sau meditează într-un loc sfânt.




Balanţă:

Luni, 27 mai 2013, parcă dai pe dinafară, iar situaţia este cu două tăişuri. Atenţie la sănătatea aparatului digestiv şi la picioare!




Scorpion:

Astăzi, 27 mai 2013, eşti omul cu soluţia ingenioasă, cu ideea potrivită. Sunt posibile altercaţii cu şefii sau cu autorităţile.




Săgetător:

Luni, 27 mai 2013, nu e un moment bun să arunci cu banii, cu atât mai puţin să-ţi asumi riscuri. Atenţie la toate tipurile de relaţii!




Capricorn:

Astăzi, 27 mai 2013, e bine să-ţi dai seama că de starea ta de bine depinde starea de bine a celor de acasă. Organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi.




Vărsător:

Luni, 27 mai 2013, eşti imprevizibil, iar ideile care-ţi vin acum te pot scoate dintr-un impas. Fii prudent, alege-ţi cuvintele cu grijă şi ţine cont şi de ceilalţi.




Peşti:

Astăzi, 27 mai 2013, banii îţi cam scapă printre degete. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie aprinsă pe tema treburilor gospodăreşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS