Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 aprilie 2013




Berbec:

Marţi, 9 aprilie 2013, dai dovadă de o deschidere şi de o sinceritate care trebuie lăsate să se manifeste. O problemă legată de bani se poate rezolva ca prin minune.




Taur:

Astăzi, 9 aprilie 2013, e indicat să te pui în mişcare, să comunici mai mult. Eşti predispus la agitaţie şi chiar insomnie.




Gemeni:

Marţi, 9 aprilie 2013, nasul tău începe să adulmece oportunităţi de câştig. Te afli într-o perioadă dinamică din punct de vedere social.




Rac:

Astăzi, 9 aprilie 2013, cariera şi imaginea socială sunt centrele tale de interes. Stai departe de certuri şi temperează-ţi pornirile.




Leu:

Marţi, 9 aprilie 2013, linişteşte-ţi mintea pentru a putea lua decizii înţelepte. Este posibil să primeşti un dar, să ai parte de nişte favoruri.




Fecioară:

Astăzi, 9 aprilie 2013, nu cere mai mult decât ţi se oferă. Evită certurile în familie şi încearcă să te pui de acord cu cei dragi în privinţa unor planuri.




Balanţă:

Marţi, 9 aprilie 2013, eşti preocupat de imagine, de modul în care te percep ceilalţi. Evită conflictele şi amână deciziile importante.




Scorpion:

Astăzi, 9 aprilie 2013, renunţă la prejudecăţi şi, mai ales la încăpăţânare. Fii prudent şi în nici un caz nu lăsa frustrările să decidă pentru tine.




Săgetător:

Marţi, 9 aprilie 2013, ar fi bine să primeşti şi să accepţi tot ceea ce vine acum de la ceilalţi. Nu-ţi încărca foarte mult agenda, mai ales cu activităţi care te solicită fizic.




Capricorn:

Astăzi, 9 aprilie 2013, vrei să pui piciorul în prag şi să faci ordine în chestiunile personale. Evită suprasolicitarea şi excesele de orice fel.




Vărsător:

Marţi, 9 aprilie 2013, comunicarea este segmentul unde îţi poţi dovedi cel mai bine tăria de caracter. Nu e exclus să ai parte de o idilă cu o persoană nonconformistă.




Peşti:

Astăzi, 9 aprilie 2013, nu ezita să te arăţi celorlalţi aşa cum eşti şi dă tot ce ai mai bun din tine. O problemă locativă sau financiară se rezolvă în mod neaşteptat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS