Horoscop Urania zilnic: luni, 15 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 aprilie 2013
Berbec:

Luni, 15 aprilie 2013, poţi să capeţi un nivel superior de înţelegere a lucrurilor. Nu forţa pe nimeni să facă ceva ce nu vrea cu adevărat!
Taur:

Astăzi, 15 aprilie 2013, e bine să-i laşi pe ceilalţi să-ţi facă daruri. Reuşeşti să-i impresionezi uşor pe ceilalţi, te faci ascultat.
Gemeni:

Luni, 15 aprilie 2013, poţi avea revelaţii în legătură cu oameni deosebiţi. Te mişti de colo colo, ieşi în aer, mergi la petreceri etc.
Rac:

Astăzi, 15 aprilie 2013, dacă ceri ascultare, învaţă să asculţi! Ai putea să porţi discuţii interesante pe teme spirituale, psihologice sau religioase.
Leu:

Luni, 15 aprilie 2013, ai ocazia să faci o demonstraţie de înţelepciune. În cazul tău, se impune o atenţionare dacă pleci la drum.
Fecioară:

Astăzi, 15 aprilie 2013, poţi avea parte de favoruri, daruri, beneficii de pe urma familiei. Nu încerca să-ţi impui gusturile tale şi celorlalţi cu forţa.
Balanţă:

Luni, 15 aprilie 2013, poţi cădea la pace cu cineva apropiat. Poziţia şi principiile tale se clătină, aşa că eşti pus în situaţia de a da înapoi.
Scorpion:

Astăzi, 15 aprilie 2013, evită să te cerţi cu partenerul de viaţă sau cu copiii din cauza anturajului. Se creează acum o legătură specială cu familia.
Săgetător:

Luni, 15 aprilie 2013, e bine să nu te mai ascunzi în spatele scuzelor şi al compromisurilor. Dacă te dai peste cap să impresionezi, e posibil să-ţi pară pe urmă tot ţie rău.
Capricorn:

Astăzi, 15 aprilie 2013, e bine să-ţi reformulezi nişte principii de viaţă care se dovedesc acum greşite. Familia este cea care te susţine şi te sponsorizează.
Vărsător:

Luni, 15 aprilie 2013, comunicarea este eficientă, sinceră, bine intenţionată. Partea mai puţin plăcută e că ai de furcă cu prejudecăţile şi ideile rigide ale celorlalţi.
Peşti:

Astăzi, 15 aprilie 2013, poţi face un pas important spre vocaţia ta. Atitudinea plină de compasiune îţi poate lua nişte poveri de pe suflet!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS