Horoscop Urania zilnic: miercuri, 20 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 20 martie 2013
Berbec:

Miercuri, 20 martie 2013, nevoia ta de a fi apreciat este la cote ridicate. Este o zi în care eşti provocat să găseşti punctul de echilibru.
Taur:

Astăzi, 20 martie 2013, fereşte-te să faci acte de caritate inutile. Experienţele acestei zile îţi testează sinceritatea, în primul rând faţă de tine.
Gemeni:

Miercuri, 20 martie 2013, ia lucrurile mai uşor şi fii mai înţelegător. În loc să te cramponezi de ceea ce nu-ţi place, mai bine uită-te către noi oportunităţi.
Rac:

Astăzi, 20 martie 2013, parcă simţi nevoia să iei sub aripa ta un frate, o soră. O zi potrivită pentru a regla nişte conturi, folosindu-te de lege.
Leu:

Miercuri, 20 martie 2013, ajungi la concluzia că lumea e rea, că ceilalţi nu ştiu să te aprecieze. Urmează o perioadă de deplasări sau iniţiative în acest sens.
Fecioară:

Astăzi, 20 martie 2013, abţine-te de la gesturi extravagante pentru a impresiona pe cineva. E o zi potrivită pentru a asculta cu atenţie ce au de spus ceilalţi.
Balanţă:

Miercuri, 20 martie 2013, încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce crezi şi simţi tu. Astăzi e posibil să fii ceva mai sensibil la critici şi reproşuri.
Scorpion:

Astăzi, 20 martie 2013, încearcă să faci ceva care să-ţi bucure sufletul. Ziua anunţă reluarea unor proiecte de succes.
Săgetător:

Miercuri, 20 martie 2013, ai o serie de iniţiative, numai că familia te sfătuieşte pe dos. Se anunţă începutul unei perioade senine şi creative.
Capricorn:

Astăzi, 20 martie 2013, credinţele şi convingerile tale sunt puse la îndoială. Contextul astral de astăzi poate scoate la iveală timiditatea şi sensibilitatea.
Vărsător:

Miercuri, 20 martie 2013, fă alegeri şi rămâi consecvent. Urmează o perioadă dinamică, cu deplasări, întâlniri, reluarea unor relaţii.
Peşti:

Astăzi, 20 martie 2013, relaţiile sunt segmentul cel mai solicitant pentru tine. Orice ar spune sau ar face ceilalţi, încearcă să nu iei chiar totul personal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS