Horoscop Urania zilnic: marţi, 19 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 19 martie 2013




Berbec:

Marţi, 19 martie 2013, starea de sănătate se poate da peste cap, cu predispoziţii spre tulburări abdominale. Nu e exclus să cunoşti oameni noi, să-ţi lărgeşti cercul de prieteni.




Taur:

Astăzi, 19 martie 2013, ai şansa de a te afirma şi de a ieşi în faţă, aşa că nu e de preferat să rămâi pasiv. Uită-te cu atenţie în jur şi fii gata să schimbi ce e de schimbat.




Gemeni:

Marţi, 19 martie 2013, e posibil să fii nevoit să dispari fizic de lângă cei dragi cu scopul de a rezolva cine ştie ce probleme. Astăzi fii atent la ce gândeşti!




Rac:

Astăzi, 19 martie 2013, ar fi bine să-ţi cauţi liniştea în mijlocul celor dragi. Ai şanse să găseşti soluţiile cele mai bune pentru a depăşi o situaţie tensionată.




Leu:

Marţi, 19 martie 2013, e bine să discuţi despre ce ai pe suflet, dar evită să te victimizezi! Abţine-te de la cheltuieli inutile.




Fecioară:

Astăzi, 19 martie 2013, ai capacitatea de a aduce armonia în mediul în care trăieşti. Astăzi ai spor şi eşti eficient la serviciu.




Balanţă:

Marţi, 19 martie 2013, ai mare grijă la funcţia biliară, la tot ceea ce ţine de abdomen. Astazi, poţi renunţa la aşteptări sau inhibiţii.




Scorpion:

Astăzi, 19 martie 2013, evită în special consumul excesiv de sare! E foarte important să asculţi, atât mesajele din exterior, cât şi pe cele din interior.




Săgetător:

Marţi, 19 martie 2013, resimţi acum o serie de constrângeri care vin dinspre familie. Fii atent la acurateţea informaţiilor şi la modul în care le transmiţi.




Capricorn:

Astăzi, 19 martie 2013, stăpânirea de sine şi prestanţa de care dai dovadă îţi pot creşte cota de popularitate. Poţi găsi soluţii de redresare şi creştere financiară.




Vărsător:

Marţi, 19 martie 2013, e posibil să nu îţi convină ceva, să ţi se pară că se putea întotdeauna mai mult. Te ocupi de evoluţia ta, de creşterea spirituală sau profesională.




Peşti:

Astăzi, 19 martie 2013, evită să dai vina numai pe celălalt pentru tot ceea ce se întâmplă! E posibil să ai accese de generozitate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS