Horoscop Urania zilnic: luni, 11 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 martie 2013




Berbec:

Luni, 11 martie 2013, te conectezi instant la sentimentele oricui. Sunt semne foarte frumoase de împăcare cu cineva.




Taur:

Astăzi, 11 martie 2013, e bine să investeşti în cursuri de perfecţionare. Nu aştepta să fii apreciat în funcţie de cât oferi, ci în funcţie de cine eşti cu adevărat.




Gemeni:

Luni, 11 martie 2013, atenţie mare la tentaţia de a te împrăştia în toate direcţiile. Poţi avea treabă de făcut şi poţi găsi satisfacţie prin servicii pe care le prestezi.




Rac:

Astăzi, 11 martie 2013, s-ar putea să ai parte de un sprijin aproape nesperat. Dăruieşti iubire necondiţionată, cu menţiunea că ai tendinţa de a sufoca.




Leu:

Luni, 11 martie 2013, comunici mult, iar părerile tale sunt luate în considerare. Relaţia cu fraţii, surorile şi vecinii ajunge în atenţia ta.




Fecioară:

Astăzi, 11 martie 2013, atragi privilegii din partea altora, aşa că e bine să primeşti orice propunere tentantă. Caută compania oamenilor pozitivi!




Balanţă:

Luni, 11 martie 2013, reuşeşti foarte uşor să intri pe sub pielea oricui. Ai putea avea dorinţa de a impresiona pe cineva influent cu un dar care să te depăşească.




Scorpion:

Astăzi, 11 martie 2013, poţi înţelege că orice durere ţi se trage de la stres. Dizolvă resentimentele şi ura în iubire!




Săgetător:

Luni, 11 martie 2013, E bine să nu răspunzi la provocări. Astăzi, nu te încărca inutil cu probleme care nu-ţi aparţin!




Capricorn:

Astăzi, 11 martie 2013, cei dragi îţi sunt alături în pragul unor decizii profesionale. E posibil să fii pretenţios cu persoana iubită sau cu copiii şi să ceri mai mult decât ţi se poate oferi.




Vărsător:

Luni, 11 martie 2013, îţi manifeşti din plin afecţiunea şi poţi pune în slujba celorlalţi toate gândurile şi sentimentele tale. Poţi primi sfaturi preţioase!




Peşti:

Astăzi, 11 martie 2013, simţi nevoia să faci un cadou, un drum. Este o zi a recunoştinţei, aşa că învaţă să mulţumeşti şi să primeşti!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS