Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 februarie 2013




Berbec:

Vineri, 22 februarie 2013, un ajutor venit din senin te poate scoate dintr-un impas. Sunt stimulate în interiorul tău calităţi precum generozitatea, compasiunea.




Taur:

Astăzi, 22 februarie 2013, începe o perioadă frumoasă din punct de vedere social. E posibil să simţi nevoia să te dedici unui scop înalt.




Gemeni:

Vineri, 22 februarie 2013, ştii foarte bine să-ţi urmăreşti interesele. Poţi găsi cea mai bună cale de comunicare cu un şef sau cu o altă autoritate.




Rac:

Astăzi, 22 februarie 2013, este un moment excelent pentru a lucra la un proiect creativ. Reuşeşti să depăşeşti limite mentale pe care nici nu le conştientizai până acum.




Leu:

Vineri, 22 februarie 2013, s-ar putea să primeşti un cadou. E posibil să te bucuri de un dar providenţial sau să accesezi resurse neaşteptate.




Fecioară:

Astăzi, 22 februarie 2013, eşti într-un moment de creştere a popularităţii. Ai tendinţa să idealizezi relaţiile şi să-i ridici pe cei din jur pe un piedestal.




Balanţă:

Vineri, 22 februarie 2013, s-ar putea să te alegi cu un câştig suplimentar. În privinţa sănătăţii, e un moment bun pentru apelarea la terapii alternative.




Scorpion:

Astăzi, 22 februarie 2013, este momentul să-ţi asumi nişte schimbări, să fii deschis la nou. Lasă-te inspirat de oamenii mai tineri sau de copiii din preajmă.




Săgetător:

Vineri, 22 februarie 2013, acordă mai multă atenţie celor dragi, mai ales dacă au nevoie de sprijin sau îngrijire. Ţi-ar prinde bine o perioadă în care să fii ceva mai discret.




Capricorn:

Astăzi, 22 februarie 2013, eşti inspirat şi eficient în tot ce întreprinzi. Poţi începe relaţii frumoase, bazate pe iubire şi scopuri comune.




Vărsător:

Vineri, 22 februarie 2013, ideile îţi pot aduce câştiguri financiare suplimentare. Poţi începe noi activităţi, care să te împlinească.




Peşti:

Astăzi, 22 februarie 2013, pot avea loc multe schimbări, în primul rând în ce priveşte atitudinea faţă de cei din jur. Fii atent cu precădere la impulsurile interioare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS