Horoscop Urania zilnic: vineri, 11 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 11 ianuarie 2013




Berbec:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, e necesar să fii atent la toate demersurile care ţin de acte oficiale. Savurează fiecare minut petrecut cu persoana iubită ori cu copiii.




Taur:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, este posibil să fii constrâns să faci lucruri pe care nu le vrei. Ar fi momentul să iei mai mult în seamă sfaturile unei femei importante din familia ta: fiică, soţie, mamă.




Gemeni:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, poţi cunoaşte oameni interesanţi şi poţi chiar să aderi la un grup. Acţionează cu atenţie, mai ales dacă simţi nevoia de a da sfaturi.




Rac:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, e posibil să apară ceva fricţiuni în familie. Încearcă să petreci mai mult timp cu persoana iubită.




Leu:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, nu e exclus să programezi o excursie în străinătate. Cineva de la locul de muncă te poate învăţa ce ai de făcut pentru a evita eventualele probleme.




Fecioară:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, evită orice extravaganţe sau activităţi riscante. Este posibil să auzi zvonuri ori bârfe legate de tine; nu acţiona în urma impulsului de moment.




Balanţă:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, este posibil să beneficiezi de mai multă expunere publică. S-ar putea să ai parte de surprize neplăcute, aflând intenţii ascunse acolo unde te aşteptai să găseşti prieteni.




Scorpion:

Vineri, tendinţa către cheltuieli impulsive este prezentă. Astăzi, 11 ianuarie 2013, aşteaptă-te să primeşti o veste bună spre sfârşitul serii.




Săgetător:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, ai parte de bucurie şi sinceritate în exprimarea sentimentelor. Este o zi în care este indicat să ai grijă de propria-ţi sănătate!




Capricorn:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, ar fi bine să-ţi reduci cât poţi programul de lucru şi să îţi rezervi mai mult timp pentru sufletul tău! Nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi onora!




Vărsător:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, fii atent cum gestionezi relaţiile cu cei din jur. Comunică şi împărtăşeşte-ţi experienţele - nu este chiar atât de greu.




Peşti:

Astăzi, 11 ianuarie 2013, pot apărea schimbări care te provoacă să te adaptezi din mers. Cei tineri vă pot fi de un real ajutor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS