Horoscop Urania zilnic: luni, 7 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 7 ianuarie 2013
Berbec:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, este o zi a ideilor inspirate şi a prieteniei. Te poţi aştepta la musafiri, dar e foarte important să-ţi acorzi şi intimitate!
Taur:

Luni, poţi fi într-o dispoziţie optimistă. Se conturează pentru tine un culoar profesional în care ai de profitat de pe urma cuiva.
Gemeni:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, e posibil să ai relaţii benefice cu străinătatea. Ai şansa de a-ţi uni forţele cu jumătatea ta sau cu un asociat.
Rac:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, buna dispoziţie ar trebui să predomine. Îţi revine cheful de viaţă şi încrederea în tine; unde pui tu mâna, se vede.
Leu:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, te bucuri de popularitate. Surprizele plăcute din partea partenerului şi a copiilor te pun pe picioare.
Fecioară:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, se arată a fi o zi eficientă! Ceea ce până nu demult părea irealizabil, dintr-o dată se apropie de tine şi devine posibil.
Balanţă:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, poţi fi apreciat pentru puterea ta de a rămâne imparţial. Asimilezi uşor informaţii noi şi poţi corecta neînţelegeri vechi.
Scorpion:

Luni, ar fi indicat să te dedici familiei. E bine să nu te încăpăţânezi şi să arăţi câtă dreptate ai tu şi cât de mult se înşală ceilalţi!
Săgetător:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, pleci la drum şi te poţi întoarce cu problemele rezolvate. Se creează circumstanţe la care nici cu gândul nu gândeai.
Capricorn:

Luni, s-ar putea să afli că sunt nişte bani pe drum. Ai puterea de a face ceva constructiv pentru cariera ta, aşa că implică-te!
Vărsător:

Luni, poţi împărtăşi celorlalţi cunoştinţele tale. S-ar putea să cunoşti acum persoanele potrivite care să te ajute să concretizezi visuri mai vechi.
Peşti:

Astăzi, 7 ianuarie 2013, resimţi mai accentuat starea de oboseală şi vrei să ai parte de odihnă. E indicat să acorzi mai mult timp copiilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS