Horoscop Urania, aprilie 2013

 
Horoscop Urania pentru luna aprilie 2013
Berbec:

Luna asta, simţi că trăieşti din plin. Atenţie la ieşirile în public, pentru că ai putea să întreţii conflicte care să îţi afecteze reputaţia.
Taur:

Aprilie poate fi pentru tine cea mai epuizantă lună din tot anul 2013. E nevoie să schimbi ceva la modul de gândire şi să nu-ţi mai consumi energia în proiecte care nu te duc nicăieri.
Gemeni:

Pregăteşte-te să reiei legătura cu prieteni vechi şi cu oameni din trecutul tău. Poţi învăţa, în sfârşit, că nu poţi schimba pe nimeni şi că cel mai înţelept e să accepţi tot ceea ce vine acum spre tine.
Rac:

Este o lună minunată să îţi pui în mişcare antenele, să te interesezi de piaţa locurilor de muncă, să reactivezi vechi cunoştinţe care îţi pot întinde o mână de ajutor. E posibil să te implici într-un grup sau o echipă, unde meritele tale să fie recunoscute.
Leu:

E vremea să înveţi ceva ce ţi-ai dorit de mult, să mergi undeva unde ai visat, să vorbeşti limbi străine. Sfârşitul de lună anunţă o perioadă propice avansării personale şi redresării financiare.
Fecioară:

Primele trei săptămâni pot fi absolut spectaculoase din mai multe puncte de vedere. Poţi relua legătura cu oameni aflaţi la distanţă, relaţiile cu străinii te avantajează şi devii interesat de călătorii lungi.
Balanţă:

Va trebui să te împaci cu oamenii de neînlocuit şi să-i laşi în pace pe cei dispensabili. Ultima decadă din aprilie îţi readuce zâmbetul pe buze.
Scorpion:

Muncă, muncă şi iar muncă! Ultima decadă din aprilie este favorabilă parteneriatelor şi asocierilor.
Săgetător:

Doreşti cu orice preţ să fii de folos celorlalţi, să contribui la binele lor. Eşti pe un val ascendent, colaborezi bine cu colegii, dar şi cu superiorii.
Capricorn:

Eşti pus în situaţia să închei nişte capitole şi să faci reparaţii acolo unde nu ai intervenit la timp. Ultima decadă poate fi de-a dreptul spectaculoasă din punct de vedere profesional.
Vărsător:

Oameni din trecutul tău revin acum cu propuneri şi soluţii noi în vederea colaborării. Ultima decadă îţi dă apetit pentru investiţii.
Peşti:

Ai de luptat luna aceasta cu criteriile prin care te apreciezi pe tine. Poţi face bune înţelegeri, poţi comunica excelent şi ai şansa unor tranzacţii comerciale care să te scoată în avantaj.

 

Horoscop Urania, martie 2013

 
Horoscop Urania pentru luna martie 2013
Berbec:

În primele 11 zile ale acestei luni mai ai timp să tragi aer în piept. Spre sfârşitul lunii, vei fi luat pe sus, vei fi pus în faţa faptului împlinit, transformările vor veni, iar ţie nu-ţi mai rămâne decât să le accepţi.
Taur:

Influxurile astrale din primele 11 zile ale lunii favorizează aşezarea planurilor de viitor. Finalul de lună te obligă să asimilezi noi cunoştinţe, să te pregăteşti pentru cursuri sau să cauţi o specializare concretizată cu o diplomă.
Gemeni:

Toată luna, eşti preocupat de carieră şi de imaginea socială. Fii convins că nimic nu este gratis, iar dacă cineva se oferă să te ajute, va dori să te folosească pe urmă.
Rac:

Dezvoltarea personală se pare că ţine capul de afiş al preocupărilor tale. Sfârşitul de lună anunţă finaluri de relaţie, transformări spectaculoase ale vieţii în doi, încetarea unor relaţii de colaborare.
Leu:

Asocierile şi colaborările se dovedesc acum a fi profitabile. Feriţi-vă de afecţiunile medicale, există risc de hipertensiune, dar şi de sensibilitate la nivelul oaselor şi articulaţiilor.
Fecioară:

Foarte dinamică este pentru tine zona relaţiilor până pe 11 martie. Finalul de lună te provoacă să cheltuieşti pentru bunăstarea celor dragi.
Balanţă:

Până pe 11 martie, ar fi bine să te ocupi de rezolvarea unor probleme de sănătate care te-au necăjit. Sfârşitul de lună poate să îţi aducă divergenţe cu jumătatea ta din cauza copiilor sau a unor hobby-uri.
Scorpion:

În primele 11 zile din martie, eşti înzestrat cu puterea de a suci minţile oricui. Finalul de lună te obligă să renegociezi un contract, să accepţi noi condiţii de muncă.
Săgetător:

Până pe 11, centrul universului tău se învârte în jurul relaţiilor de familie şi al locuinţei. Sfârşitul lunii poate să îţi consume o sumă de bani la care renunţi astfel încât celor dragi să le fie bine.
Capricorn:

A sosit timpul să primeşti recompense, să culegi roadele a ceea ce ai semănat. Finalul de lună te îndeamnă să ieşi din trecut, din anumite tipare de funcţionare, să scapi de obişnuinţe.
Vărsător:

Pui mare preţ luna aceasta pe viaţa sentimentală şi pe activităţile care îţi fac plăcere. Sfârşitul de lună poate fi dureros, te poţi despărţi cu greu de un proiect, de un contract...
Peşti:

Se pare că oamenii au tot mai mare nevoie de tine, iar tu îţi îndrepţi tot mai mult atenţia asupra lor. E posibil să dai nişte sume la medic, sunt posibile afecţiuni la nivelul oaselor, articulaţiilor sau plămânilor.

 

Horoscop Urania, februarie 2013

 
Horoscop Urania pentru luna februarie 2013
Berbec:

În primele trei săptămâni ale lunii, cele mai importante evenimente din viaţa ta se leagă de relaţiile de prietenie şi de planurile de viitor. Ai nevoie de foarte multă odihnă, iar dacă nu îţi faci timp de tine, o să fii nevoit să îţi iei vreun concediu medical.
Taur:

Luna aceasta ai putea să dai o lovitură de imagine. Este esenţial pentru reuşită să adopţi noi atitudini şi să încerci soluţii inovatoare, poate direcţii inedite de exprimare.
Gemeni:

Primele trei săptămâni din februarie te fac să te simţi ca peştele în apă. Capeţi o viziune mult mai deschisă şi mai optimistă asupra viitorului şi chiar se poate spune că şansa începe să îţi surâdă.
Rac:

Primele trei săptămâni din februarie pot fi pentru tine bogate în revelaţii. Nu ezita să ceri sfaturi şi să pui întrebări, pentru că îţi vor ieşi în cale cărţi revelatoare sau maeştri care pot să-ţi schimbe viaţa.
Leu:

E o perioadă bună să îţi găseşti jumătatea sau să consolidezi relaţia cu ea. A doua jumătate a lunii îţi aduce intuiţie şi fler.
Fecioară:

În ceea ce priveşte viaţa profesională, lucrurile ar putea avea un caracter imprevizibil. Dacă eşti stăpân pe tine şi consecvent, vei fi tot mai apreciat, iar oamenii vor privi spre tine cu apreciere şi respect.
Balanţă:

În primele trei săptămâni din această lună este evident că vrei să ieşi la rampă. Comunici mai uşor, eşti mai hotărât şi mai puţin dispus să faci compromisuri.
Scorpion:

Problemele de patrimoniu s-ar putea să necesite acum o atenţie specială. Pentru tine, succesul profesional vine în februarie pe altă cale, cu alţi oameni alături sau făcând ceva ce nu ai mai făcut.
Săgetător:

Primele trei săptămâni din februarie te pun pe drumuri. E o perioadă bună pentru investiţii în obiecte practice şi trainice.
Capricorn:

Trebuie să îţi asumi nişte decizii, indiferent de consecinţe. Comunicarea te stimulează, întâlneşti oameni care au să-ţi transmită informaţii interesante şi utile.
Vărsător:

Primele trei săptămâni din februarie te fac să te simţi ca un pahar plin, care se revarsă. Valoarea ta este recunoscută, aşa că s-ar putea să primeşti propuneri şi oferte de a te exprima şi de a câştiga bani frumoşi.
Peşti:

Ai trei săptămâni la dispoziţie să reglezi nişte conturi, cu tine şi cu ceilalţi. Te ajută comunicarea, pentru că reuşeşti să relaţionezi uşor şi să te strecori în sufletul oricui.

 

Horoscop Urania, ianuarie 2013

 
Horoscop Urania pentru luna ianuarie 2013
Berbec:

Mulţi Berbeci sunt dornici să schimbe statutul social, starea civilă, apartenenţa la o anumită etichetă care li s-a pus până acum. Nu ignora semnalele ce vin dinspre ficat, bilă şi cavitatea abdominală în general!
Taur:

Taurii trebuie să gândească altfel, să-şi pună mintea în mişcare, să-şi întindă antenele, să îşi stabilească obiective concrete. Din 23 ianuarie, cariera devine prioritară.
Gemeni:

Gemenii pot să o ia de la capăt într-o nouă funcţie, într-un nou colectiv, alături de alţi colegi. Mare grijă la deciziile care îi implică pe cei dragi!
Rac:

Anul începe cu o dorinţă fantastică a Racilor de a îndrepta ceva în viaţa lor. Uneşte-ţi forţele cu jumătatea ta, e momentul oportun să vezi şi ce reprezintă într-adevăr pentru el viaţa de familie!
Leu:

Leii s-ar putea să aibă probleme cu oasele, cu articulaţiile, cu genunchii, cu pieptul. Din nou, sprijinul partenerului şi al asociaţilor îţi poate aduce confirmarea valorii tale.
Fecioară:

Fecioarele se pot implica acum în parteneriate, asocieri, colaborări care să le pună foarte bine în valoare. Nu te arunca în demersuri noi, ci mergi pe cărări bătătorite!
Balanţă:

Anul Nou poate începe furtunos pentru Balanţe la locul de muncă. Vei resimţi stări mai accentuate de anxietate, iar cel mai mare duşman al tău este chiar frica!
Scorpion:

Cam aventurieri luna aceasta nativii acestei zodii! Poţi demara iniţiative frumoase ce ţin de achiziţia unei locuinţe.
Săgetător:

Prima săptămână din Anul cel Nou poate fi de-a dreptul halucinantă pentru Săgetători. Ambiţiile tale nu prea îşi găsesc ecoul, chiar dacă te străduieşti din răsputeri.
Capricorn:

Capricornii trebuie să facă drumuri, să bată pe la uşi, să plece în delegaţii. Ar trebui să te concentrezi pe studii şi cursuri de aprofundare, eventual să repeţi unele începute şi neterminate.
Vărsător:

Până pe 19 ianuarie, Vărsătorii ar trebui să îşi adune forţele, să îşi stabilească obiectivele pe termen lung. Nu e o perioadă bună pentru împrumuturi sau pentru întins mâna.
Peşti:

Luna ianuarie le ia Peştilor un voal de pe ochi şi le aduce revelaţie după revelaţie. Evită să arunci vina pe umerii celorlalţi şi nu căuta în exterior ţapii ispăşitori!

 

Horoscop Urania, 1 august 2012

 
Horoscop Urania - miercuri, 1 august 2012
Berbec:

Eşti în centrul atenţiei şi asta îţi face plăcere. Alcătuieşte-ţi un plan de lucru pentru întreaga săptămână, deoarece se întrezăreşte multă forfotă în toate sectoarele vieţii.
Taur:

Ai nevoie de linişte şi de odihnă, ai nevoie să simţi că eşti înconjurat de căldură şi de iubire. Încearcă să te împarţi onorabil între îndatoririle casnice şi cele de la serviciu.
Gemeni:

Cota de popularitate este în creştere, eşti solicitat să fii prezent în grupuri mari de oameni. Evită cheltuielile extravagante şi verifică în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli.
Rac:

Poţi avea parte de felicitări, de onoruri la scenă deschisă. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de treburi uşoare, pentru că energia vitală fluctuează destul de mult.
Leu:

Reuşeşti să negociezi cu succes orice serviciu pe care eşti solicitat să îl faci în plus la locul de muncă. Este o zi bună de a te ocupa de propria-ţi persoană.
Fecioară:

Poţi avea trăiri ascunse, pe care ţi-e greu să le explici sau să le decodifici. Atenţie la sănătatea inimii şi secundar a picioarelor!
Balanţă:

Preferi să fii departe de casă unde se întâmplă transformări profunde. Fii prudent în privinţa sănătăţii!
Scorpion:

Te implici în activităţile casnice sau dai o mână de ajutor la birou. În partea a doua a zilei se întrezăresc dialoguri agreabile cu prietenii.
Săgetător:

Eşti îndrăgostit până peste urechi şi îţi stă mintea numai la călătorii îndepărtate. S-ar putea să primeşti sarcini de lucru noi, dar încântătoare.
Capricorn:

Ai putea avea iniţiative de promovare a unor valori de ordin familial sau a unor ritualuri de venerare a elementelor naturii. Alcătuieşte-ţi pe îndelete planuri de călătorie.
Vărsător:

Nu încape îndoială că ai capacitatea de a fi un dascăl bun. Spre finalul zilei organizează o reuniune agreabilă pentru cei dragi.
Peşti:

Norii negri s-ar putea ivi în relaţia de iubire. Spre sfârşitul zilei, partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie aprinsă.

 

Horoscop Urania, decembrie 2012

 
Horoscop Urania pentru luna decembrie 2012
Berbec:

Primele 11 zile ale lunii decembrie îi mobilizează foarte tare pe Berbeci şi îi pun pe gânduri. Nu te crampona de relaţiile care nu mai merg sau, dacă vrei ca ele să continue, nu încerca să impui celorlalţi direcţia ta cu forţa.
Taur:

Primele 11 zile ale lunii decembrie ar putea aduce în viaţa Taurilor oameni care să însemne ceva pentru viitorul lor. La sfârşit de an, atenţie la punctele de vedere radicale şi la tendinţa de a-i face pe ceilalţi să adere la convingerile tale.
Gemeni:

Gemenii pot fi puşi în faţa unor decizii care ţin de bugetul personal şi de cel al familiei. După 22, ţi se aduce aminte că Dumnezeu te iubeşte, aşa că lucrurile se vor aranja în viaţa ta cu atât mai bine cu cât nu mai faci nimic şi te abandonezi.
Rac:

Începutul de lună poate fi destul de agitat pentru Raci în plan profesional. După 22, devii extrem de radical şi eşti predispus să pui piciorul în prag în relaţii, inclusiv în cea romantică.
Leu:

În primele zile din decembrie, Leii ar putea să pară nişte copii răsfăţaţi care l-au luat pe “nu” în braţe. Fii atent la drumuri, alunecări şi căzături, oasele şi articulaţiile ar putea fi un pretext neaşteptat şi nedorit de a-ţi lua un repaos.
Fecioară:

S-ar putea ca, la începutul lunii decembrie, Fecioarelor să li se pună pata. Încearcă să nu fii omul extremelor şi să-ţi aminteşti că există întotdeauna o cale de mijloc.
Balanţă:

Destul de agitat poate fi pentru Balanţe începutul de lună. De Sărbători, ai tendinţa de a fi tiranic cu cei de acasă, caz în care rişti să petreci de unul singur.
Scorpion:

Grijă maximă nu la bani, ci la ce faceţi cu ei în primele 11 zile ale lunii! Sărbătorile te găsesc foarte hotărât să impui condiţii şi să fii ferm în raporturile de comunicare orală sau de natură contractuală.
Săgetător:

Săgetătorii pot să ia totul pe cont propriu, să treacă peste alţii, mai ales peste cei de acasă, şi să se apuce să rezolve problemele. De Sărbători, nimeni nu-ţi poate scoate din cap anumite idei legate de bani, cadouri sau investiţii.
Capricorn:

Capricornii nu vor mai ţine în ei agitaţia şi frământările, ci vor vorbi deschis, vor spune verde în faţă persoanelor faţă de care au avut nemulţumiri în ultima vreme. Firea ta radicală tinde să se afirme în competiţie şi să se compare cu alţii.
Vărsător:

Mulţi Vărsători pot să se rupă definitiv de un loc de muncă unde se complăceau, pentru a încerca să se descurce şi singuri. Între Crăciun şi Anul Nou, odihna şi relaxarea sunt mai importante decât distracţia.
Peşti:

Cariera Peştilor este în prag de explozie în prima săptămână din decembrie. Voia bună şi petrecerile îţi fac viaţa mai frumoasă de Crăciun şi Anul Nou, când sunt de aşteptat vizite peste vizite şi chiar plecări, deplasări, excursii.

 

Horoscop Urania, noiembrie 2012

 
Horoscop Urania pentru luna noiembrie 2012
Berbec:

Berbecii s-ar putea să înveţe o lecţie destul de dură: s-au bazat prea mult pe alţii şi trebuie să conteze din nou pe ei înşişi. Ultimele patru zile ale lunii pot fi destul de dificile pentru imaginea ta.
Taur:

Până pe 8 noiembrie, e fierbere mare în relaţiile Taurilor. Poate îţi pui problema să scapi de nişte obligaţii financiare faţă de bănci sau instituţii financiare.
Gemeni:

Primele 8 zile din noiembrie se asociază pentru Gemeni cu destul stres la locul de muncă. Ultimele patru zile ale lunii cam răstoarnă echilibrul financiar din viaţa ta.
Rac:

O vie nemulţumire i-ar putea cuprinde pe Raci în primele 8 zile din noiembrie. În ultimele patru zile ai tendinţa de a amplifica şi de a transforma în scandal public ceva ce ţine de intimitatea cuplului sau de raporturile cu un asociat.
Leu:

Fierbere mare la Lei acasă în primele 8 zile din noiembrie. În ultimele patru zile, pot să apară tensiuni la locul de muncă sau în relaţia cu subalternii.
Fecioară:

Până pe 8 noiembrie, Fecioarele pot avea impresia că le-au intrat zilele în sac. Ultimele zile de noiembrie nu arată prea bine la nivel afectiv.
Balanţă:

O stare de încrâncenare le-ar putea caracteriza pe Balanţe în primele 8 zile de noiembrie. Cei dragi au reacţii imprevizibile, iar unora le cam vine dorul de ducă.
Scorpion:

Dacă Scorpionii au planuri mari, ar fi bine să prindă valul cel mare din primele 8 zile ale lunii noiembrie! Excesul tău de autoritate dăunează grav inclusiv sănătăţii, întrucât sistemul nervos poate fi întins la maxim.
Săgetător:

În primele 8 zile din noiembrie, Săgetătorii au o viaţă interioară extrem de bogată. Eşti nevoit să oferi sprijin material, fie intri la cheltuiala din dorinţa de a arăta cât de mult valorează dragostea pentru tine.
Capricorn:

8 zile de foc pentru Capricorni. Ultimele patru zile pot aduce din nou o dorinţă de evaziune, de dezrădăcinare, de a renunţa la tot şi la toate, de a-ţi lua lumea în cap.
Vărsător:

Vărsătorii pot primi oferte, invitaţii, propuneri de colaborare. Dacă aştepţi ca lucrurile să se petreacă doar într-un anume fel, închizi multe uşi pe care ar putea intra succesul.
Peşti:

Peştii se pare că sunt părăsiţi de atitudinea conciliantă în primele 8 zile de noiembrie. Sfârşitul de lună anunţă ieşiri tensionate în relaţia cu femeile.

 

Horoscop Urania, octombrie 2012

 
Horoscop Urania pentru luna octombrie 2012
Berbec:

Colaborări, uniuni pe baze sentimentale, parteneriate de tot felul, se leagă şi se negociază acum pe termen lung pentru Berbeci. Evită cu orice preţ aroganţa intelectuală şi încrederea exagerată în opinii foarte bine înrădăcinate.
Taur:

Taurii sunt acum curtaţi, sunt ademeniţi cu oferte de parteneriat sau colaborare. Afirmarea de sine devine un pivot al vieţii tale şi îţi va fi foarte greu să nu ieşi în faţă.
Gemeni:

Primele 8 zile din octombrie îi pot aduce pe Gemeni pe calea cea dreaptă. Nu este exclus să fii contactat de iubiri mai vechi sau de oameni cu care ai mai colaborat.
Rac:

Cei care şi-au dorit o casă ori o schimbare de domiciliu, au toate şansele să facă o achiziţie sau să se mute într-un loc unde să îşi găsească liniştea. Ai puterea să pui piciorul în prag în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă sau cu un colaborator.
Leu:

Leii sunt în pragul unor angajamente foarte serioase. Există riscul de a suferi accidente soldate cu fracturi sau cu neplăceri la nivelul genunchilor şi al ligamentelor în general.
Fecioară:

Fecioarele au de luptat în primele 8 zile ale lunii cu nesiguranţa financiară. Pregăteşte-te să fii alături de oamenii pe care îi iubeşti şi să le acorzi sprijin necondiţionat!
Balanţă:

Balanţele pot fi puse acum la încercare, pentru că vor face faţă cu brio oricărei sarcini. Ultimele patru zile ale lunii s-ar putea să vină cu surprize dintre cele mai ciudate acasă.
Scorpion:

Nativii acestei zodii vor învăţa să creadă în ei, în ceilalţi şi într-o misiune pe care o au. Ultimele patru zile de noiembrie ar putea să aducă desfacerea unui contract semnat cu o femeie sau stricarea unei relaţii profesionale.
Săgetător:

Săgetătorii pot lua acum decizii foarte importante legate de viitorul lor. Finalul de lună poate să îţi aducă pierderi în favoarea persoanei iubite sau a copiilor.
Capricorn:

Capricornii pot face un salt pe scara socială, dar cel mai important, această stare este resimţită de ei ca pe o sursă de confort interior. Astrele întreţin capacitatea ta de a ierta şi de a rezolva probleme care tot te frământă.
Vărsător:

În primele 8 zile ale lunii octombrie, Vărsătorii ar putea lăsa impresia că dau pe dinafară. Ultimele zile ale lunii sunt asociate unor crize relaţionale sau medicale, din cauza imposibilităţii de a găsi consensul în comunicare.
Peşti:

La jumătatea lunii, Peştii vor avea ocazia să se convingă de puterea credinţei lor. E posibil să se destrame relaţii de prietenie sau de colaborare într-un mod subit, aparent fără niciun preaviz.

 

Horoscop Urania, septembrie 2012

 
Horoscop Urania pentru luna septembrie 2012
Berbec:

Primele 8 zile ale lunii ar trebui să-i ţină pe Berbeci în priză. Berbecii ar trebui să fie atenţi la ce şi cât mănâncă, existând posibilitatea unor intoxicaţii şi a unor tulburări digestive. Abţine-te de la conflicte pe marginea banilor! Ultimele două zile ale lunii ar putea aduce o stare de împăcare cu ceilalţi, o revărsare de dragoste, de bucurie şi de optimism în viaţa ta.
Taur:

Taurii mai au practic la dispoziţie 8 zile în care să îşi facă bine calculele şi să se hotărască ce au de făcut. Taurii pot primi acum sprijinul unor persoane influente care îi remarcă, îi recomandă sau îi iau sub protecţia lor. Pune mâna pe oportunităţile afective şi de afirmare personală fără să vezi în ele pericole ascunse!
Gemeni:

Nativii acestei zodii sunt acum aproape obligaţi să-şi reaşeze bazele familiei. Gemenii devin candidaţi eligibili pentru un post pentru care până acum se considera că nu au calificare. Relaţia cu persoana iubită şi cu copiii ar putea suporta transformări destul de mari.
Rac:

Racii ar trebui să se abţină de la angajamente serioase în primele 13 zile ale lunii. Racii sunt probabil cea mai neînţeleasă zodie în această perioadă. Mare grijă la obiectele ascuţite sau la manevrarea focului!
Leu:

În primele 8 zile ale lunii septembrie, Leii s-ar putea să aibă o sete de cunoaştere nestăvilită. Leii pot să primească bani înapoi, fie li se returnează nişte datorii, fie se face o recalculare în urma căreia sunt declaraţi în câştig. Atenţie la problemele de natură mecanică ale autoturismului!
Fecioară:

Fecioarele se pot bucura acum de un mic răsfăţ astral. Fecioarele pot să primească propuneri foarte interesante. Ultimele două zile ale lunii pot veni cu o redresare financiară, cu perspectiva unor câştiguri sau cu o viziune mai optimistă asupra viitorului.
Balanţă:

Balanţele ar trebui să înhaţe primele 8 zile din septembrie de un picior şi să scuture bine relaţiile. Balanţele pot să surprindă prin capacitatea lor de disimulare. Ultimele zile reinstaurează un echilibru atât acasă, în viaţa de cuplu, cât şi în parteneriatele profesionale.
Scorpion:

Primele 8 zile ale lunii îi găseşte pe Scorpioni într-o postură discretă. Scorpionilor li se pregăteşte luna aceasta un viraj important pe drumul destinului. Despărţirea de cineva, de nişte idealuri, planuri sau proiecte poate avea un rol eliberator şi purificator.
Săgetător:

Prima săptămână din septembrie îi amăgeşte puţin pe Săgetători. Săgetătorii vor lua decizii privitoare la casă, la proprietate, la moşteniri, la locuinţă. Ultima săptămână aduce o bulversare a planurilor de viitor.
Capricorn:

Până pe 8 septembrie, Capricornii văd în familie un aluat pe care sunt dornici să îl modeleze. Capricornii care sunt acum modeşti nu vor avea decât de pierdut. Nu mai aştepta să fii împins de la spate!
Vărsător:

Până pe 8 septembrie, Vărsătorii mai au timp să discute şi să negocieze, să facă drumuri pe care tot le-au amânat. Vărsătorii trebuie să treacă la treabă şi să facă bani din piatră seacă, dacă e nevoie. Ultimele două zile ţi-ar putea oferi în dar împăcarea şi acceptarea cu tine, cu ceilalţi şi cu deciziile pe care le-ai luat.
Peşti:

A doua jumătate a lunii septembrie va fi dedicată reconstruirii imaginii de sine. Peştii vor găsi sprijin din partea prietenilor, a unor persoane influente sau a unor organizaţii. Nu te bloca pe soluţii unice, deschide-ţi percepţia extrasenzorială şi îţi vor veni oamenii şi răspunsurile de care ai nevoie!

 

Horoscop Urania, august 2012

 
Horoscop Urania pentru luna august 2012
Berbec:

Berbecii trebuie să se întoarcă la rezolvarea problemelor concrete. Se reactualizează anumite situaţii ce implică iubirea, copiii, divertismentul, jocurile şi speculaţiile.
Taur:

Viaţa profesională devorează energiile Taurilor în prima jumătate a lunii august. De menţionat că ultimele 5 zile ale lunii reeditează aspecte contractuale sau conversaţionale despre familie, bunuri, investiţii şi proprietăţi.
Gemeni:

În prima jumătate a lunii august, Gemenii se pot considera oficial în vacanţă. În ultimele 5 zile ale lunii se reeditează situaţii ce ţin de acte, contracte, înţelegeri, drumuri, comunicare, publicistică.
Rac:

Prima jumătate a lunii august îi găseşte pe Raci preocupaţi de familie, de casă şi de condiţiile de locuit. Ultimele 5 zile ale lunii îţi pot aduce banii sau, după caz, cheltuielile care s-au arătat la orizont încă de la jumătatea lunii iulie.
Leu:

Căile comunicării sunt încurcate pentru Lei în prima jumătate a lunii august. În ultimele 5 zile din august, se răstoarnă în favoarea ta unele situaţii care la jumătatea lunii iulie păreau compromise.
Fecioară:

Pe Fecioare le aşteaptă o primă jumătate a lunii august în care ar trebui să manifeste o prudenţă maximă în tot ceea ce ţine de bani şi de investiţii. În ultimele 5 zile ale lunii accepţi mai uşor situaţii pe care pe la jumătatea lui iulie îţi “stăteau în gât”.
Balanţă:

E o perioadă bună pentru ca Balanţele să se autoanalizeze şi să caute în interiorul lor minusurile pe care cu generozitate le reproşează celorlalţi. Ultimele 5 zile din august te provoacă să duci la capăt ceva ce ai început la jumătatea lui iulie, acţiuni ce vizează prietenii, planurile de viitor şi statutul în cadrul unui grup.
Scorpion:

Nativii acestei zodii pot fi căutaţi, li se poate cere sfatul, dar şi ei pot conta pe ceilalţi. Ultimele 5 zile ale lunii te pot impune în ochii celorlalţi prin şansa de a-ţi demonstra valoarea cu fapte pe care nu le-ai terminat la jumătatea lunii iulie.
Săgetător:

Pe Săgetători îi interesează acum mai mult ce crede lumea, ce le place celorlalţi, lăsându-se pe ei pe ultimul loc. Eşti şi mai norocos, aşa că ai parte de culoare favorabile care să te propulseze social şi profesional.
Capricorn:

Pentru Capricorni, încep o serie de frământări legate de carieră. Ultimele 5 zile ale lunii îţi pot aduce acele beneficii indirecte aşteptate de care nu ai putut să te bucuri din plin pe la jumătatea lunii iulie.
Vărsător:

Vărsătorul are două săptămâni la dispoziţie să-şi facă ordine în cap. În ultimele 5 zile ale lunii, poţi definitiva planuri în doi pe care nu ai reuşit să le duci la bun sfârşit la jumătatea lunii iulie.
Peşti:

Pentru Peşti luna august bate gongul scadenţelor. Ultimele 5 zile din august sunt mai paşnice, condiţiile de colaborare profesională se îndulcesc şi devin mai clare.

 

Horoscopul zilei de marţi, 31 iulie 2012

 
Horoscop: marţi, 31 iulie 2012
Berbec:

Te preocupă persoana ta în toate aspectele vieţii, dar în special felul în care eşti perceput în relaţii. Un flirt poate da naştere unei idile care se poate continua cu mai mult decât o aventură în doi.
Taur:

Ai nevoie de linişte şi de odihnă, ai nevoie să simţi că eşti înconjurat de căldură şi de iubire. Anumite chestiuni nerezolvate din trecut pot să iasă acum la suprafaţă cu putere.
Gemeni:

Încearcă să eviţi discuţiile despre bani. Îţi poţi planifica excursii de câteva zile, drumuri scurte sau simple ieşiri.
Rac:

Poţi avea parte de felicitări, de onoruri la scenă deschisă. Eşti predispus la gesturi extravagante, poate la cadouri mai generoase decât ar fi cazul.
Leu:

Reuşeşti să negociezi cu succes orice serviciu pe care eşti solicitat. Pregăteşte-te pentru noi începuturi în viaţa ta!
Fecioară:

Evită contactul cu exteriorul, cu anturajul, şi concentrează-te pe relaţia de iubire şi pe relaţia cu copiii. Ai grijă de inima ta!
Balanţă:

Ai putea, în sfârşit, să capeţi încredere în forţele proprii. Apar noi prieteni şi persoane care îţi pot oferi sprijin exact acolo unde ai nevoie.
Scorpion:

Lasă filosofiile şi pune în practică învăţămintele pe care le-ai tras în ultima perioadă. Pe tine te interesează acum aproape exclusiv să fii cineva în ochii celorlalţi.
Săgetător:

Începi să percepi latura spirituală a căsătoriei şi a relaţiei de iubire. Creşte interesul tău petru studii superioare, pentru cursurile de specializare, de perfecţionare.
Capricorn:

Tu ai preocupări casnice, familiale, legate de tradiţie. Eşti tot mai intuitiv şi doreşti să cunoşti oamenii, în încercarea inconştientă de a afla mai multe despre tine.
Vărsător:

Tratează amintirile experienţelor din trecut ca pe un bogat izvor de învăţăminte. Dacă nu eşti căsătorit, partenerul poate să stea la pândă după colţ.
Peşti:

Relaţiile de parteneriat sunt bune şi constructive. Corpul îţi trimite de fapt semnale că e timpul să faci o schimbare în stilul de viaţă.

 

Pasul Fortunei: Aspecte generale, 29 iulie - 4 august 2012

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Aspecte generale, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 29 iulie - 4 august 2012

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 29 iulie - 4 august 2012

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Pasul Fortunei: Banii sau viața, 29 iulie - 4 august 2012

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Banii sau viața, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Berbec, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Berbec, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Taur, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Taur, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Gemeni, 22-28 iulie 2012

 
Horoscop Urania Gemeni, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Horoscop Urania: Rac, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Rac, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Leu, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Leu, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Fecioară, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Fecioară, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Balanță, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Balanță, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Scorpion, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Scorpion, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Săgetător, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Săgetător, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Capricorn, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Capricorn, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Vărsător, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Vărsător, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscop Urania: Pești, 29 iulie - 4 august 2012

 
Horoscop Urania Pești, 29 iulie - 4 august 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, săptămâna 29 iulie - 4 august 2012.

 

Horoscopul zilei de luni, 30 iulie 2012

 
Horoscop: luni, 30 iulie 2012
Berbec:

Ziua de astăzi îţi poate aduce revelaţii legate de cauzele spirituale ale bolilor. Ţi se va părea că eşti norocos, cu toate astea nu e un context favorabil speculaţiilor financiare.
Taur:

Tu vei oscila astăzi între ce îţi spune inima şi ce îţi spun prietenii. Fie doreşti să elimini pe cineva din preajma ta, fie vrei să aduci lângă tine un nou locatar.
Gemeni:

În tine se poate duce astăzi o luptă între obligaţiile din carieră sau cele impuse de statutul social. E clar că ai acum parte de mai mult dinamism, de aceea vei avea ocazia să faci mai multă mişcare.
Rac:

Tu îţi doreşti astăzi să sintetizezi toată cunoaşterea pe care ai acumulat-o în ultima perioadă. Cumpătarea este lecţia pe care s-ar putea să fii nevoit să o înveţi la modul mai dur în următorul interval de timp.
Leu:

Ai grijă la posibilele manifestări ale orgoliului mai ales cu cei din imediata ta apropiere. Pregăteşte-te pentru noi începuturi în viaţa ta!
Fecioară:

Tu intri într-o perioadă de autoizolare în care vrei să fii tu cu tine, cu gândurile tale, cu revelaţiile şi intuiţiile tale. Atenţie la alimentaţie şi la tensiunea arterială.
Balanţă:

Astăzi ai putea să simţi că nu te împlineşti în munca pe care o desfăşori. Îţi poţi face noi planuri de viitor, te poţi implica în proiecte inedite şi îţi poţi reevalua aşteptările de la ceilalţi.
Scorpion:

În continuare sectorul iubirii şi al creativităţii este măcinat de emoţii confuze şi contradictorii. Pe tine te interesează acum aproape exclusiv să fii cineva în ochii celorlalţi.
Săgetător:

Astăzi eşti copleşit de iubirea pe care o simţi, o manifeşti dar şi de dovezile de iubire pe care le primeşti de la cel de lângă tine. Străinătatea poate fi un loc unde te simţi ca acasă.
Capricorn:

Pentru tine este o zi în care faci planuri mari legate de familie şi de casă. Partenerul de viaţă, asociaţii, colaboratorii conspiră în următoarea perioadă la bunăstarea ta materială.
Vărsător:

Astăzi ai putea lua hotărârea să prezinţi persoana de care te-ai îndrăgostit familiei şi prietenilor apropiaţi. Eşti apreciat ca un om de valoare pe segmentul tău, de aceea mulţi se îngrămădesc să te coopteze în echipa lor.
Peşti:

Tu continui procesul de autoanaliză. Nu lua asupra ta mai mult decât e cazul, pentru că vei plăti cu sănătatea!

 

Horoscopul zilei de duminică, 29 iulie 2012

 
Horoscop: duminică, 29 iulie 2012
Berbec:

Astăzi este o zi în care te interiorizezi, când vrei să ai parte de mai mult timp pentru tine. Atenţie la sănătate, pentru că imunitatea este destul de scăzută.
Taur:

Tu îţi pui întrebări legate de anumite relaţii de prietenie. Eşti înclinat spre aventură, aşa că ai grijă la ispitele care-ţi pot submina cuplul!
Gemeni:

Ţi-ar prinde bine o stare de izolare în care să faci o analiză corectă a evoluţiei tale. Nu da vrabia din mână pe cioara din pom!
Rac:

Sectorul finanţelor este dinamic şi ai putea primi în mod repetat sume de bani. Amână achiziţiile şi semnarea actelor!
Leu:

Poţi avea parte de revelaţii şi de conştientizări profunde. Banii se pot scurge prin sancţiuni financiare sub formă de amendă sau penalizare.
Fecioară:

Ai putea avea iluzii legate de partenerul de viaţă cum că ar avea legături extra conjugale. Ai grijă inclusiv la semne şi la visele premonitorii.
Balanţă:

Cota de popularitate în anturaj este în creştere. Nu e indicat să ţii în tine totuşi gândurile ascunse.
Scorpion:

Ai putea avea intuiţii şi revelaţii legate de foste relaţii. Nu face afirmaţii riscante, te poţi înşela şi rişti să dezamăgeşti persoanele dragi.
Săgetător:

Familia şi căminul sunt principalele puncte de interes. Vorbele şi promisiunile deşarte roiesc acum în jurul tău.
Capricorn:

Poţi trăi sentimente confuze legate de smerenie şi de iubirea necondiţionată. Sloganul zilei pentru tine este: trăieşte clipa!
Vărsător:

Ai sentimentul că banii parcă fug de tine. Să nu cumva să te aştepţi la mai mult decât meriţi.
Peşti:

Tu ai putea astăzi trăi emoţii puternice legate de propria persoană. Un asociat sau colaborator sunt văzuţi acum într-o lumină diferită, care nu-i pune deloc în valoare.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 iulie 2012

 
Horoscop: sâmbătă, 28 iulie 2012
Berbec:

Unele griji şi frici pot fi exacerbate, de aceea e bine să te detaşezi de orice gând care te poartă în trecut sau în viitor. Dacă ai nevoie de un act oficial sau de acordul unei terţe persoane, va trebui să fii foarte convingător.
Taur:

Astăzi te simţi în stare să clarifici nişte aspecte ale unei colaborări. A doua parte a zilei poate să-ţi aducă experienţe destul de ciudate, legate de prieteni.
Gemeni:

E posibil ca relaţiile cu şefii sau cu alte persoane cu autoritate din viaţa ta să fie puse la încercare. E foarte important însă să te relaxezi în privinţa banilor.
Rac:

Unele convingeri şi credinţe se schimbă, în urma informaţiilor la care ai acces. E posibil să primeşti propuneri interesante sau să se deschidă culoare noi de afirmare profesională.
Leu:

Este un moment bun pentru a renunţa la nişte aşteptări şi a corecta nişte greşeli. Cu alte cuvinte, tot răul e spre bine.
Fecioară:

S-ar putea ca astăzi să te simţi uşor stingher în preajma unor oameni. Urmează o perioadă în care vei fi mai discret, mai atent la sufletul tău şi la ce vrea el.
Balanţă:

Astăzi te preocupă, în special, locul de muncă şi activităţile de rutină. Intră oameni noi în viaţa ta şi, de ce nu, o nouă poveste de iubire.
Scorpion:

Poţi trăi experienţe utile şi frumoase. În plan profesional, urmează o perioadă propice afirmării.
Săgetător:

Atmosfera în familie ar putea fi astăzi destul de tensionată. Acum e momentul să faci nişte schimbări în viaţa ta, începând de la modul de a gândi, pentru a da o nouă traiectorie viitorului tău.
Capricorn:

Încearcă să fii cât mai exact în transmiterea informaţiilor şi fii atent unde pui actele şi ce semnezi. Spre seară, sunt posibile tot felul de schimbări neaşteptate în program.
Vărsător:

Ar fi bine să eviţi orice cheltuială, chiar dacă ţi se pare neînsemnată. Acum e momentul să-ţi reordonezi priorităţile, mai ales în ce priveşte activităţile profesionale.
Peşti:

Fii atent la nevoile tale şi fii sincer în relaţiile cu cei din jur. O zi potrivită pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită sau pentru a dedica mare parte din atenţia ta unor activităţi care îţi bucură sufletul.

 

Horoscopul zilei de vineri, 27 iulie 2012

 
Horoscop: vineri, 27 iulie 2012
Berbec:

Încearcă să nu promiţi mai mult decât poţi face. Este un moment foarte bun pentru a vindeca ceva în relaţiile tale, prin acceptarea realităţii prezente aşa cum este.
Taur:

Faci calcule, gândeşti strategii financiare, eşti hotărât să găseşti mijloace prin care să atragi nişte câştiguri materiale. Nu te lasă mânat de supărare în alegerile pe care le faci.
Gemeni:

Evită să forţezi lucrurile sau să îţi creezi aşteptări prea mari. E foarte important să-ţi foloseşti energia în mod constructiv.
Rac:

Fii gata să primeşti ce ţi se oferă şi ai curajul să explorezi noi resurse interioare şi talente. S-ar putea ca informaţiile să vină spre tine ca o avalanşă, unele fiind exagerate sau intenţionat eronate.
Leu:

Ziua de astăzi ţi-ar putea aduce surprize plăcute, constând în aprecieri şi recunoaştere. Atenţie însă la tendinţa de a spune mai multe decât e cazul sau de a jigni gratuit.
Fecioară:

Nu ignora părerile unor persoane mai tinere şi nici nu te teme să aplici măsuri neobişnuite. Este momentul să spui tot ce ai de spus, însă fii atent la tendinţa de a exagera.
Balanţă:

Un flirt cu o persoană care te fascinează este foarte posibil. Se anunţă o zi dinamică, efervescentă la nivel mental.
Scorpion:

Te afli într-o perioadă care-ţi pune multe probleme, fie de sănătate, fie de organizare. Este posibil să vină spre tine informaţii ciudate legate de o rudă sau un partener de afaceri.
Săgetător:

Poate fi o zi destul de tensionată pentru tine. E clar că ai nevoie de înţelepciune pentru a gestiona cât mai bine relaţiile şi comunicarea cu cei din jur.
Capricorn:

În zona profesională există destul de multă tensiune. Atenţie la alimentaţie şi evită suprasolicitarea.
Vărsător:

Este un moment important, în care îţi poţi reformula nişte relaţii sau poţi reconfigura un proiect. Astăzi eşti nevoit să înveţi nişte lecţii preţioase.
Peşti:

Este posibil ca astăzi să te simţi uşor confuz sau obosit. Este momentul unor decizii importante, chiar dacă acestea vin în urma unor conflicte.

 

Horoscopul zilei de joi, 26 iulie 2012

 
Horoscop: joi, 26 iulie 2012
Berbec:

O zi plină de emoţii, entuziasm, energie. Călătoriile scurte sunt soldate cu beneficii, iar parteneriatele sunt fructuoase.
Taur:

O zi care poate aduce stres şi tensiune. Nu e exclus ca unii nativi să se gândească să se mute, să facă o investiţie importantă sau să se reorienteze profesional.
Gemeni:

Este o zi destul de agitată, în care informaţiile circulă cu viteza luminii. Umorul te ajută să ieşi cu bine din orice situaţie.
Rac:

Astăzi eşti foarte abil în a trage sforile şi a aranja lucrurile din culise. E bine să fii cât se poate de discret şi să conduci activităţile profesionale din umbră.
Leu:

Poţi fi în centrul unor evenimente importante. Este o zi excelentă pentru a te întâlni cu prieteni sau cu persoane care au propuneri pentru tine.
Fecioară:

Este posibil ca astăzi să apară foarte multe probleme restanţe de rezolvat la locul de muncă. Acum este momentul să spui ce ai de spus şi să ceri ce ţi se cuvine.
Balanţă:

Inspiri şi expiri dragoste. Una peste alta, o zi frumoasă, plină de învăţăminte valoroase.
Scorpion:

Poţi fi acuzat de lipsă de sinceritate sau de o prezenţă prea sporadică acasă. Se scot la iveală aşteptări şi se manifestă nemulţumirile reale.
Săgetător:

Este o perioadă favorabilă lecturii, plimbărilor, călătoriilor, socializării. Astăzi te bucuri de recunoaştere, confirmări, aprecieri.
Capricorn:

Acum e momentul să le vorbeşti şefilor, mai ales dacă ai idei legate de un proiect sau îţi doreşti o promovare. Abordează orice oportunitate cu curaj!
Vărsător:

Poţi primi propuneri avantajoase, pot veni spre tine informaţii valoroase sau te poţi trezi cu un contract nou în braţe. Este momentul potrivit pentru a lua nişte hotărâri împreună cu persoana iubită.
Peşti:

Este o perioadă de reformare a cercului de prieteni şi de învăţat nişte lecţii preţioase. Este un moment excelent pentru a primi şi a face vizite.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 25 iulie 2012

 
Horoscop: miercuri, 25 iulie 2012
Berbec:

Îţi vine greu să admiţi aportul pe care l-au avut anumiţi oameni la actuala ta poziţie în carieră sau în statutul social. Spre seară încearcă să te detaşezi de problemele vieţii cotidiene şi îndreaptă-ţi atenţia către cele sfinte.
Taur:

Meditaţia şi rugăciunea te-ar putea ajuta să găseşti ceea ce îţi doreşti. Sfătuieşte-te cu cei dragi vizavi de bugetul de venituri şi cheltuieli şi ţine cont de părerea lor.
Gemeni:

Sectorul misterelor vieţii este generatorul stării apăsătoare pe care o simţi. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.
Rac:

Ai putea să conştientizezi felul în care prietenii te-au ajutat în carieră sau, dimpotrivă, te-au împiedicat să îţi atingi potenţialul. Bazează-te mai mult pe forţele tale.
Leu:

Sectorul sănătăţii şi al muncii susţinute este cel care îţi dă mult de gândit în aceste zile. Sunt posibile unele neînţelegeri, reproşuri din partea unor persoane cu autoritate.
Fecioară:

O ieşire în oraş cu prietenii ţi-ar putea revela adevăruri despre tine. Spre seară vizitează o galerie de artă, vizionează un film bun sau acordă-ţi momente de meditaţie.
Balanţă:

Dacă te laşi copleşit de sentimente ai putea ajunge pe patul de spital. Te sfătuiesc să te detaşezi de materialitatea vieţii cotidiene şi să priveşti totul şi prin prisma laturilor spirituale.
Scorpion:

Ai putea retrăi intens sentimentele de iubire pe care cineva din trecut le-a trezit în tine. Se întrezăresc multe treburi în sfera profesională şi nu prea vei mai avea timp pentru cei dragi.
Săgetător:

Astăzi se întrezăresc multe treburi la serviciu pentru tine. Câştigurile şi rezervele din bancă ar putea să nu-ţi acopere necesarul de cheltuieli.
Capricorn:

Te afli într-un plin proces de transformare a identităţii şi asta îţi crează o stare de conflict şi tensiune. Fii prudent în privinţa sănătăţii şi la cel mai mic semnal al organismului consultă un specialist.
Vărsător:

Ai parte de revelaţii peste revelaţii. Totul va ieşi cum îţi doreşti, aşa încât spre seară vei avea motive să petreci alături de familie.
Peşti:

Sfaturile partenerului de viaţă ţi-ar putea fi de folos. Se recomandă multă prudenţă la serviciu şi la sănătatea inimii.

 

Horoscopul zilei de marţi, 24 iulie 2012

 
Horoscop: marţi, 24 iulie 2012
Berbec:

O analiză a evoluţiei pe sena socială ţi-ar prinde bine mai ales în viitor. S-ar putea să simţi că ai de jucat un rol, de aceea vei fi tot mai preocupat de imaginea ta.
Taur:

Frica de boli lungi şi cronice, te va determina să cauţi metode de prevenire sau vindecare. Devii tot mai preocupat de investiţii, achiziţii, reparaţii sau redecorări.
Gemeni:

O sursă bună de confort emoţional, chiar dacă firavă, vine din partea unei persoane din familie. Important este să te gândeşti mai întâi la ceilalţi şi abia apoi la tine.
Rac:

Reuşeşti să îţi schimbi atitudinea faţă de bani, ocazie cu care îţi recuperezi nişte datorii mai vechi. Creşte posibilitatea de a-ţi spori bunăstarea prin muncă!
Leu:

Sectorul sănătăţii şi al muncii susţinute este cel care îţi dă mult de gândit în aceste zile. Nu prea ai tact şi poţi exagera cu autoritarismul!
Fecioară:

Este posibil să îţi reproşezi atitudini rigide şi uneori prea dure pe care le-ai avut faţă de persoana iubită. Stai mai mult cu tine, linişteşte-ţi mintea şi totul va fi în regulă!
Balanţă:

Îţi doreşti să fii tu cu tine, într-un spaţiu familiar, în care să îţi poţi analiza sentimentele. Anturajul tău este din ce în ce mai dinamic şi mai bogat, resimţi tot mai mult sprijinul celorlalţi.
Scorpion:

Ai putea trece chiar printr-o stare emoţională legată de prieteniile vechi, de lungă durată. Pe lista situaţiilor delicate intră relaţia ta cu un bărbat din viaţa ta.
Săgetător:

Ai putea primi o ofertă care să te aducă pe linia de plutire cu banii. Drumurile lungi, în interes turistic sau educaţional, îşi deschid porţile.
Capricorn:

Este posibil să primeşti o invitaţie în străinătate de la o prietenă. Aşteaptă-te la intervenţia unui bărbat care să te reordoneze cumva şi să-ţi redea direcţia!
Vărsător:

Senzualitatea ta poate cunoaşte o nouă formă de manifestare, mult mai profundă. E bine să te pui cu totul la dispoziţia persoanei iubite şi a copiilor, fără să pretinzi nimic la schimb.
Peşti:

Ai putea fi tentat să începi o cură de detoxifiere sau un program de exerciţii fizice. Poate a venit rândul tău să te achiţi de o datorie faţă de un bărbat important din viaţa ta.

 

Horoscopul zilei de luni, 23 iulie 2012

 
Horoscop: luni, 23 iulie 2012
Berbec:

Oboseala cronică pe care o resimţi de ceva vreme te duce cu gândul la vacanţă şi călătorii. Atenţie la exprimare, la limbaj şi la orgoliu, pentru că pleci cu şansa a doua!
Taur:

Astăzi ai putea avea parte de conflicte legate de bani. Ar fi foarte bine să contezi pe sprijinul unui bărbat din viaţa ta, care ar putea să te ajute să-ţi valorifici talentele personale.
Gemeni:

În prima parte a zilei starea de tensiune din familie persistă. Astrele îţi dau acum o lecţie despre îmblânzirea temperamentului.
Rac:

Noile proiecte legate de carieră şi statut social îşi arată primele rezultate palpabile. Orice pânză s-ar ţese pe la spatele tău, situaţia financiară nu îţi va fi ameninţată.
Leu:

Eşti în centrul atenţiei, fascinezi audienţa cu ideile tale revoluţionare despre lume şi viaţă. Cine te urmează, bine, cine nu şi mai bine.
Fecioară:

Ai grijă să nu-ţi reverşi supărările pe persoana iubită sau pe copii. O prezenţă masculină poate veni acum să regleze nişte conturi, să te ajute să-ţi găseşti locul care ţi se cuvine.
Balanţă:

Va începe pentru tine o perioadă în care vei fi în centrul atenţiei. Începi să-ţi faci planuri de viitor şi să capeţi noi aspiraţii.
Scorpion:

Se prefigurează o lipsă, un gol, o absenţă prelungită sau definitivă a cuiva de gen masculin din viaţa ta. Dacă te afli la volan, fii atent la gropi.
Săgetător:

O deplasare în afara oraşului îţi va readuce pofta de viaţă. Se intensifică relaţia cu străinii şi dorinţa ta de a intra în contact cu specialişti, cu oameni de la care ai ceva de învăţat.
Capricorn:

O veste din străinătate venită de la o prietenă te poate ajuta să te hotărăşti asupra deciziilor pe care vrei să le iei. Pot pica, pe nepusă masă, moşteniri, recomandări...
Vărsător:

Te pregăteşti sufleteşte pentru o frumoasă perioadă de a trăi în doi. Iubirea necondiţionată este acum singura cale spre echilibrul din viaţa afectivă.
Peşti:

Eşti preocupat de situaţia carierei şi a statului social. Suprasolicitarea şi stresul profesional pot atrage palpitaţii, probleme circulatorii sau hipertensiune.

 

Pasul Fortunei: Aspecte generale, 22-28 iulie 2012

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Aspecte generale, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 22-28 iulie 2012

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 22-28 iulie 2012

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Pasul Fortunei: Banii sau viața, 22-28 iulie 2012

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Banii sau viața, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Horoscop Urania: Berbec, 22-28 iulie 2012

 
Horoscop Urania Berbec, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Horoscop Urania: Taur, 22-28 iulie 2012

 
Horoscop Urania Taur, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Horoscop Urania: Gemeni, 22-28 iulie 2012

 
Horoscop Urania Gemeni, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 22-28 iulie 2012.

 

Horoscop Urania: Rac, 22-28 iulie 2012

 
Horoscop Urania Rac, 22-28 iulie 2012
Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 22-28 iulie 2012.