Horoscopul zilei de azi, 1 iunie 2012

 
Horoscop: vineri, 1 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 iunie 2012

Berbec

Probabil că va fi o zi destul de efervescentă, cu multe conversaţii, dar şi multe idei şi veşti vehiculate. Este o zi în care e posibil să-ţi revizuieşti modul în care comunici, să conştientizezi şi corectezi nişte greşeli pe care le-ai făcut în transmiterea unor mesaje.
Taur

Se anunţă o zi cu activitate intensă în zona profesională. E momentul să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de bani, să schimbi ceva în modul de a-i câştiga sau investi.
Gemeni

Pentru tine, este o zi frumoasă, chiar înălţătoare. Ai senzaţia că în zona profesională totul merge pe dos, dar experienţele trăite te pot motiva să faci nişte schimbări.
Rac

Te bucuri de avantaje materiale pentru care nu e nevoie să depui cine ştie ce efort. Este momentul să te uiţi cu atenţie în interiorul tău şi să vindeci, iertând, orice resentiment.
Leu

Este o zi a speranţelor, a încrederii şi recunoaşterii sociale. În orice caz, în aceste zile se reconfigurează anturajul şi iau naştere noi aspiraţii.
Fecioară

Este o zi favorabilă pentru descoperirea de noi surse materiale şi financiare. Spre seară, poţi vedea deja rezultatele muncii depuse pe parcursul zilei.
Balanţă

Gândul la o excursie poate fi foarte prezent. Este posibil să identifici câteva lucruri în viaţa ta, la care e necesar să renunţi, pentru a-ţi construi într-un mod insolit viitorul.
Scorpion

Te preocupă foarte mult securitatea emoţională şi siguranţa materială. Învaţă să primeşti şi fii deschis la darurile care ţi se oferă.
Săgetător

Vei avea parte de o zi frumoasă. Astăzi ai parte de recunoaştere, socializare efervescentă, cooperare inteligentă.
Capricorn

Este foarte important ca astăzi să fii adaptabil, deschis la nou şi inventiv. Nu e exclus ca astăzi să faci nişte alegeri inspirate.
Vărsător

Este o zi frumoasă sub aspectul comunicării, pentru că ideile pe care le auzi de la cei din jur te pot inspira şi îţi pot reda optimismul. Îţi aduce aminte să te bucuri de lucruri simple, să te laşi purtat de viaţă, să-ţi descreţeşti fruntea şi să priveşti înainte cu optimism.
Peşti

Este o zi care te invită la discreţie şi intimitate. Nu este exclus să iei nişte hotărâri importante în ce priveşte familia, căminul, patrimoniul.

 

Horoscopul zilei de azi, 31 mai 2012

 
Horoscop: joi, 31 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 mai 2012

Berbec

Unele decizii pe care le iei şi care vizează zona profesională sau statutul tău social pot avea efecte pe termen lung. E foarte important să te uiţi mai atent la situaţia ta financiară şi să iei nişte măsuri pentru a o stabiliza sau îmbunătăţi.
Taur

Eşti o adevărată încântare pentru cei din jur, pentru că ştii să te pliezi pe orice situaţie. Deciziile importante în privinţa relaţiilor cu prietenii ar fi bine de amânat.
Gemeni

Poţi descoperi unele inhibiţii sau blocaje în relaţia cu banii. Este o zi în care e indicat să te ocupi mai mult de tine, de trupul tău şi, mai ales, de spirit.
Rac

S-ar putea ca ceea ce afli astăzi să cântărească greu în ce priveşte schimbarea majoră care poate să survină în viaţa ta profesională şi socială. Evită pe cât posibil deciziile importante, mai ales dacă ţin de acte oficiale.
Leu

Nu este exclus să primeşti o recompensă materială sau financiară pentru un serviciu bine făcut. Orice investiţie semnificativă ar trebui amânată.
Fecioară

Excesele de orice fel ar trebui evitate. Nu este exclus să te înscrii la nişte cursuri de specializare sau să iei nişte hotărâri cu privire la dezvoltarea ta.
Balanţă

O zi foarte bună pentru a-ţi da spaţiu şi a învăţa să fii îngăduitor cu tine şi cu cei din jur. Astăzi poţi avea revelaţii profunde, poţi înţelege sursa unor blocaje sau poţi dezvălui nişte secrete.
Scorpion

O zi frumoasă pentru excursii, întâlniri, comunicare. Dacă primeşti vreo propunere de colaborare, fă ce spune inima şi nu te lăsa oprit de frică.
Săgetător

Eşti foarte interesat de acumulare, de posesiuni materiale şi siguranţă financiară. Ai inspiraţie suficientă pentru a găsi soluţii ingenioase şi căile cele mai simple pentru a rezolva orice problemă care apare.
Capricorn

În cazul în care eşti pus în situaţia de a te împărţi între familie şi prieteni/persoana iubită, fii diplomat. Este o zi excelentă pentru a-ţi manifesta creativitatea în cadrul unui proiect sau pentru a visa cu ochii deschişi la o poveste de dragoste.
Vărsător

O zi numai bună pentru a-ţi încărca bateriile şi a încetini ritmul. Chiar dacă o să constaţi că te-ai iluzionat în anumite privinţe, nu e motiv de îngrijorare sau tristeţe, ci poţi să te bucuri că poţi renunţa acum la aceste iluzii.
Peşti

Este posibil să fii invitat la un eveniment sau să participi la o petrecere. E important să fii concis, direct şi să nu scapi din vedere detaliile sau scopul pe care-l ai.

 

Horoscopul zilei de azi, 30 mai 2012

 
Horoscop: miercuri, 30 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 mai 2012

Berbec

Copiii ar putea fii pentru tine o sursă de inspiraţie şi o provocare. Orientează-ţi eforturile doar către treburile uşoare.
Taur

Atenţia îţi poate fi atrasă de o persoană magnetică. În a doua parte a zilei, chestiunile financiare legate de cumpărăturile zilnice îţi solicită aportul.
Gemeni

Exprimarea propriei individualităţi va fi fermă, clară, dar plină de căldură. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.
Rac

Prietenii îţi sunt alături, însă tu nu prea ai chef de nimeni. Spre finalul zilei se întrezăresc invitaţii la evenimente sociale sau la reuniuni agreabile cu oameni deosebiţi.
Leu

Domeniul profesional îţi poate oferi astăzi surprize deosebite. Recomandabil este să echilibrezi latura personală cu cea socială şi să fii mai deschis la sugestii.
Fecioară

E foarte posibil să îţi fi definitivat proiectele şi dorinţele legate de cămin. Ai încredere că astrele îţi pregătesc surprize frumoase şi de folos.
Balanţă

Ai parte de reveniri a unor prieteni în viaţa ta care te bucură cu prezenţa lor. Spre seară detaşează-te de problemele cotidiene şi odihneşte-te mai mult.
Scorpion

Eşti mai optimist, plin de energie şi plin de inspiraţie. Evită combativitatea şi ascultă cu atenţie ce ţi se spune.
Săgetător

Astăzi eşti interesat doar de treburile de la serviciu. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.
Capricorn

Minunată zi la capitolul relaţii sentimentale şi relaţii cu copiii. Astrele îţi trimit imbolduri deosebite în zona creativităţii, aşa încât poţi rezolva orice situaţie ivită.
Vărsător

Pentru tine este o zi propice activităţilor casnice. Orientează-ţi fondurile astfel încât să rezolvi în casă tot ce ţi-ai propus tu, dar şi ce vor cei dragi.
Peşti

Se pare că astăzi tu ai de făcut o mulţime de drumuri. Spre seară, adună-i pe cei dragi la mică petrecere.

 

Horoscopul zilei de azi, 29 mai 2012

 
Horoscop: marţi, 29 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 mai 2012

Berbec

Ai tendinţa de a apăra ce ai construit până acum şi ai vrea să le păstrezi aşa cum sunt. Poţi fi un fel de coordonator în orice tip de activitate.
Taur

Atmosfera de acasă continuă să fie animată şi veselă. Ai ocazia să te ocupi de tine şi să te gândeşti atent la fricile şi la frământările tale.
Gemeni

Vei fi surprins de rapiditatea cu care problemele vechi legate de casă şi/sau de statul social sau matrimonial se rezolvă. Planurile se leagă acum în lanţ şi lucrezi intens la ceva ce va produce efecte şi roade în ceva timp de acum înainte.
Rac

Observi cu o bucurie înţeleaptă felul în care "seminţele" pe care le-ai plantat anul trecut în zona vieţii personale, se transformă uşor uşor în flori rare. Te-ai putea gândi tot mai mult la un mod prin care poţi să-ţi aduci o contribuţie la dezvoltarea personală.
Leu

Îţi revin provocările în zona muncii. Reputaţia ta este în ascensiune şi nu ar fi exclus să primeşti gesturi de recunoştinţă din partea unor oameni care te apreciază.
Fecioară

Ai toate şansele să rezolvi unele emoţii legate de vechi relaţii de prietenie. Rişti să cazi şi într-o capcană, care să te atragă într-o adevărată teorie a conspiraţiei.
Balanţă

Cu siguranţă lucrurile nu vor mai fi că până acum... Armonizarea relaţiilor este pentru tine terenul pe care poţi înregistra succese.
Scorpion

Începi să vezi rezultatele muncii tale. Pe de altă parte, ai putea să alegi să faci ceva care să-ţi fie de folos. Iar dacă te preocupi de starea de sănătate, de confortul tău psihic, e tot ca şi cum ai munci pentru tine.
Săgetător

Ai noroc cu intelectul tău dezvoltat şi cu simţul umorului, astfel încât să induci ideea că ştii ce se poate face. Chiar ar trebui acum să faci gesturi prin care să-ţi arăţi afecţiunea faţă de persoanele care contează cu adevărat în viaţa ta.
Capricorn

Îţi analizezi emoţiile, manifestările, dorinţele interioare, ţelurile, visele şi speranţele. E bine să-ţi faci timp pentru sufletul tău, să te ocupi de starea ta de bine.
Vărsător

Popularitatea crescută şi atitudinea plină de încredere în forţele proprii a atras atenţia unei persoane de sex opus. E posibil să te şi deplasezi, să te mişti, dinamismul tău lăsându-ţi un aer de perpetuum mobile.
Peşti

Ai încredere în munca ta, în puterile şi ideile tale. Comunici foarte uşor şi ajungi la sufletul oricui.

 

Horoscopul zilei de azi, 28 mai 2012

 
Horoscop: luni, 28 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 mai 2012

Berbec

Astăzi, mai ales după-amiaza, ai noroc în toate activităţile educative, administrative, juridice. Pe seară ai putea încurca puţin realitatea cu ficţiunea, aşa că e bine să laşi pentru zilele următoare planurile de viitor.
Taur

Probabil că astăzi te vei gândi în fel şi chip, vei face tot felul de calcule şi vei căuta soluţii pentru redresarea financiară sau creşterea veniturilor. Pentru a-ţi încărca bateriile, e posibil să te retragi undeva unde sa fii tu cu gândurile tale.
Gemeni

Nu este un moment prielnic pentru decizii profesionale importante. Te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult, faci noi cunoştinţe, poţi lua parte la evenimente.
Rac

Evenimentele de astăzi se menţin în acelaşi registru ca şi cele de ieri. Te-ai putea gândi tot mai mult la un mod prin care poţi să-ţi aduci o contribuţie la dezvoltarea personală.
Leu

Eşti ajutat de simţul umorului şi de optimism. Reputaţia ta este în ascensiune şi nu ar fi exclus să primeşti gesturi de recunoştinţă din partea unor oameni care te apreciază.
Fecioară

Este posibil ca dispoziţia ta să fie schimbătoare. Spiritul tău analitic îţi poate revela ce e mai bine, mai corect şi mai înţelept să faci.
Balanţă

Se anunţă o zi cu multe discuţii, veşti, schimbări de planuri. S-ar putea să primeşti favoruri neaşteptate, poate chiar beneficii materiale.
Scorpion

Astăzi tinzi să fii destul de pripit şi să faci investiţii neinspirate. Eşti pus pe eforturi mari, fie că ai activităţi profesionale în care te implici, fie că răstorni casa cu susul în jos.
Săgetător

Te poţi afla în nişte împrejurări favorabile, în prezenţa unor oameni agreabili, care au să-ţi transmită informaţii importante. Ai ocazia să demonstrezi că îţi poţi rupe ceva de la gură sau din suflet pentru a crea un ambient armonios, plin de căldură.
Capricorn

Astăzi nu eşti foarte comunicativ şi sociabil. Te interesează tot ceea ce ţine de confortul tău interior, iar sentimentul tău de siguranţă este o prioritate acum.
Vărsător

Fii atent la propunerile de afaceri pe care le primeşti, pentru că ele pot fi păguboase. La tine în cap este un bulion de idei, aşa că nu te poţi opri din scris sau din vorbit.
Peşti

O zi efervescentă în ce priveşte cariera. Parcă ţi se pare că nu ai destul şi că îţi trebuie întotdeauna mai mult.

 

Horoscopul zilei de azi, 27 mai 2012

 
Horoscop: duminică, 27 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 mai 2012

Berbec

În prima parte a zilei poţi face nişte demersuri în sensul efectuării unor plăţi. Ai un spirit de independenţă pronunţat, care te-ar putea face să te detaşezi inclusiv de cei dragi.
Taur

Dacă te bate gândul să faci o schimbare de look, acum e momentul. Un sentiment de vulnerabilitate ar putea să te cuprindă astăzi, fără o cauză anume.
Gemeni

Primeşti recunoaştere, se pot clarifica nişte relaţii sau poţi reconfigura termenii unei colaborări. S-ar putea să te găseşti astăzi la o răscruce de drumuri.
Rac

Reuşeşti să priveşti tot ce se întâmplă cu seninătate şi cu credinţa că toate lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul. Încearcă pe cât posibil să-ţi controlezi impulsivitatea!
Leu

Este posibil să te alegi cu un cadou sau cu un câştig neaşteptat. Atenţie la starea de sănătate, pentru că sistemul osos şi articulaţiile resimt o presiune.
Fecioară

Eşti foarte convingător şi riguros în transmiterea informaţiilor. Poţi primi acum lecţii care să-ţi submineze perfecţionismul, atât de drag ţie.
Balanţă

Atenţia ta se îndreaptă înspre zona finanţelor. Sfatul meu este să nu iei asupra ta probleme pe care ceilalţi le pot rezolva cu uşurinţă şi singuri.
Scorpion

Te concentrezi asupra ta şi nevoilor tale, dar şi asupra atitudinii în raport cu ceilalţi. Anumite discuţii, negocieri sau drumuri ar putea să-ţi dea astăzi bătăi de cap ori palpitaţii.
Săgetător

Este posibil ca în cursul dimineţii să te mobilizezi mai greu sau să priveşti cu un oarecare pesimism viitorul. Orice iniţiativă de a ieşi în evidenţă ar trebui ţinută departe de risipă.
Capricorn

Eşti binedispus şi foarte sociabil. E o zi foarte bună să te uiţi foarte atent la tine, să te priveşti în oglindă şi să recunoşti acele aspecte ale personalităţii tale care îţi plac mai mult sau mai puţin.
Vărsător

Astăzi există mari şanse să obţii nişte beneficii materiale care ţi se cuvin. Chestiuni de natură contractuală se pot pune acum pe tapet, iar negocierile sunt iminente.
Peşti

Pot veni veşti de departe. E bine ca astăzi să nu te laşi influenţat de oameni care vin cu propuneri în care nu crezi.

 

Previziuni generale, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Previziuni generale, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Previziuni generale, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Asteroizii de lângă noi, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

O stea pentru fiecare, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: O stea pentru fiecare, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Banii sau viața, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Banii sau viața, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Banii sau viața, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Berbec, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Berbec, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Berbec, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Taur, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Taur, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Taur, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Gemeni, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Gemeni, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Gemeni, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Rac, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Rac, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Rac, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Leu, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Leu, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Leu, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Fecioară, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Fecioară, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Fecioară, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Balanță, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Balanță, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Balanță, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Scorpion, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Scorpion, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Scorpion, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Săgetător, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Săgetător, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Săgetător, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Capricorn, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Capricorn, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Capricorn, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Vărsător, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Vărsător, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Vărsător, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscop Urania Pești, 27 mai - 2 iunie 2012

 
Horoscop Urania Pești, 27 mai - 2 iunie

    Pasul Fortunei: Pești, 27 mai - 2 iunieAceastă înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, săptămâna 27 mai - 2 iunie.

 

Horoscopul zilei de azi, 26 mai 2012

 
Horoscop: sâmbătă, 26 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 mai 2012

Berbec

Evită impulsivitatea, posesivitatea şi excesul de autoritate. Orice activităţi ai avea planificate, acum e foarte important să te îngrijeşti de tine şi de sufletul tău.Taur

E foarte important ca astăzi să fii cooperant, diplomat şi permisiv. E posibil să primeşti informaţii şi mesaje preţioase, aşa că fii atent.
Gemeni

Suprasolicitarea ar trebui evitată. Te gândeşti serios la unele schimbări benefice pe care le-ai putea face în carieră. Ascultă-ţi intuiţia!Rac

Te simţi în largul tău, eşti amabil şi foarte grijuliu cu persoanele dragi. Este o zi cu revelaţii, cu discuţii despre eventuale colaborări cu străini, cu idei noi şi inspiraţie.Leu

Astăzi poţi conştientiza care sunt nevoile tale autentice. Eşti într-o perioadă de stabilizare, consolidare şi culegere a roadelor.
Fecioară

Unii nativi doresc să-şi deschidă inima în faţa persoanei iubite şi devin mult mai afectuoşi decât până acum. E momentul să ieşi în lume, să reiei comunicarea cu oameni care te pot inspiră.
Balanţă

Astăzi te concentrezi foarte mult asupra banilor şi resurselor materiale. Ia în calcul posibilitatea de a face nişte schimbări.
Scorpion

Astăzi eşti mult mai atent decât de obicei la nevoile tale. Acordă atenţie în special lucrurilor şi activităţilor care-ţi plac şi te destind.
Săgetător

Este o zi bună pentru acumulare de informaţii, pentru introspecţie, autoanaliză. Te preocupă foarte mult siguranţa ta şi a familiei.
Capricorn

O zi excelentă în ce priveşte relaţiile sociale şi amicale. Ţi se poate revela adevărul despre anumiţi oameni din preajmă.Vărsător

Toată munca şi dăruirea de acum par să fie încununate, în curând, de un câştig financiar. Evită cheltuielile semnificative.
Peşti

Poate fi o zi aducătoare de răspunsuri, revelaţii, veşti. Ar fi indicat să cauţi să ieşi în lume şi să îţi întreţii buna dispoziţie.

 

Horoscopul zilei de azi, 25 mai 2012

 
Horoscop: vineri, 25 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 mai 2012

Berbec

Prima parte a zilei aduce voie bună, optimism, rezolvarea cu uşurinţă a unor probleme relaţionale. După-amiaza aduce aplomb, putere de convingere şi îndrăzneală în comunicare.
Taur

Diplomaţia este cheia care deschide toate căile de comunicare. Pur şi simplu eşti foarte ingenios şi poţi vedea oportunităţi acolo unde ceilalţi nu văd nimic.
Gemeni

E necesar să acorzi mai multă atenţie relaţiilor cu persoanele dragi din viaţa ta. Te stimulează ideea de expansiune, nou, aventură, schimbare.
Rac

Va trebui să faci eforturi pentru a înţelege nevoile celor dragi şi a-ţi modela ambiţiile şi aşteptările în funcţie de acestea. E posibil fie să te interesezi de noi meleaguri ori să-ţi programezi o călătorie.
Leu

Oamenii din preajmă se pare că au de transmis informaţii preţioase. E momentul să te pui la punct cu nişte plăţi sau să înapoiezi un împrumut.
Fecioară

O zi în care ai de învăţat toleranţa şi acceptarea a tot ce este aşa cum este. După prânz, există destul de multă confuzie în relaţiile de colaborare.
Balanţă

Eşti invitat să socializezi şi să răspunzi „prezent “la invitaţiile în oraş ale unor prieteni. Unii părinţi se pot bucura de succesul copiilor lor.
Scorpion

Este foarte important ca astăzi să practici compasiunea şi generozitatea. După-amiaza te face extrem de sensibil, romantic, chiar melancolic.
Săgetător

După-amiaza este mult mai veselă şi destinsă. Pur şi simplu simţi că nimic nu e prea greu, cu atât mai puţin imposibil.
Capricorn

De modul în care gestionezi unele tensiuni care pot apărea în relaţiile cu şefii în prima parte a zilei depinde o reuşită profesională din a doua parte a zilei. A doua parte a zilei poate aduce neclarităţi, confuzie, ambiguitate.
Vărsător

Atenţie la tendinţa de a distorsiona adevărul. După-amiază însă, ar fi bine să stai departe de investiţii.
Peşti

Nu forţa lucrurile şi, mai ales, evită să profiţi de bunăvoinţă apropiaţilor. Renunţă la înverşunare, agitaţie, rezistenţă.

 

Horoscopul zilei de azi, 24 mai 2012

 
Horoscop: joi, 24 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 mai 2012

Berbec

Astăzi încearcă să fii receptiv şi să ţii cont de părerile celorlalţi. E posibil să fii ceva mai sensibil şi empatic, mai ales dacă întâlneşti oameni cu probleme.
Taur

S-ar putea ca astăzi să-ţi fie răbdarea pusă la încercare. O relaţie de prietenie sau un proiect necesită ajustări, clarificări, corecturi.
Gemeni

Dorinţa de a elimina sentimentul de singurătate e necesar să fie dublat de deschiderea inimii în faţa oamenilor importanţi din viaţa ta. Este momentul unor clarificări.
Rac

Atmosfera astrală de astăzi te invită să găseşti o cale potrivită de a coopera cu persoanele din familie. Intuiţia puternică, premoniţiile sau visele profetice sunt la ele acasă.
Leu

Astăzi este foarte important să fii receptiv şi atent la stimulii externi. E posibil să inovezi un proiect sau o colaborare.
Fecioară

Astăzi e nevoie să fii ceva mai tolerant, să dai mai mult spaţiu celor din jur. Există destul de multă confuzie în relaţiile de colaborare, relaţia cu un şef sau cu partenerul de viaţă.
Balanţă

Stările emoţionale pot fi schimbătoare. Este un moment favorabil pentru toţi cei care se exprimă printr-un act creativ, eventual artistic.
Scorpion

Astăzi ar fi bine să fii discret, chiar să faci un pas înapoi, pentru a putea vedea imaginea de ansamblu a situaţiei şi poziţiei profesionale în care te afli. Este posibil să-ţi revină în minte tot felul de experienţe amoroase demult apuse.
Săgetător

Ai parte de prieteni buni, foarte atenţi la ce ai de spus şi foarte angajaţi să te sprijine în demersurile tale. După-amiaza este ceva mai liniştită şi e recomandabil să o petreci în sânul familiei.
Capricorn

Vei putea prinde din zbor o oportunitate financiară sau profesională. Deciziile importante sau semnarea unui contract ar fi bine de lăsat pe altădată.
Vărsător

Evită deciziile importante care-ţi pot influenţa semnificativ viitorul. Ar fi bine să stai departe de investiţii, cheltuieli sau speculaţii financiare.
Peşti

Astăzi ai tendinţa să te bazezi foarte mult pe resursele altora. Este o perioadă în care e indicat să exersezi detaşarea, discreţia, smerenia.

 

Horoscopul zilei de azi, 23 mai 2012

 
Horoscop: miercuri, 23 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 mai 2012

Berbec

Ai şanse de câştig din diverse activităţi mici şi care necesită atenţie. Spre seară adună-i pe cei dragi la o şuetă.
Taur

E posibil să plănuieşti o mutare definitivă sau pe o durată mai lungă de timp în afara graniţelor. Un prieten apropiat te poate sfătui de bine.
Gemeni

Capeţi noi impulsuri de energie, ai o nouă cotă de vitalitate, iar mintea îţi funcţionează cu claritate. Atenţie la sănătatea gâtului şi aparatului uro-genital!
Rac

Acorzi o mai mare atenţie laturii tale senzuale, a nevoii tale de a fi alintat, răsfăţat şi ocrotit. Spre seară îndreaptă-ţi atenţia către un film bun sau către o lectură agreabilă.
Leu

Sfaturi bune ai putea primi din partea unor prieteni pe care îi apreciezi pentru atitudinea relaxată pe care o au când vine vorba de capitolul financiar. Atenţie la relaţiile cu străinătatea!
Fecioară

Este posibil să te simţi afectat de conflictul verbal pe care l-ai avut cu o prietenă apropiată. Odihneşte-te mai mult.
Balanţă

Este posibil să ai stări de nelinişte inexplicabile. Spre seară organizează o mică petrecere pentru cei dragi.
Scorpion

În tine se produc transformări fantastice. Planifică-ţi o vizită la rude sau în locurile dragi din trecutul tău.
Săgetător

Ai o stare de satisfacţie în urma analizelor pe care le-ai făcut legate de statutul tău social şi de evoluţia în carieră. Spre seară rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber sau pentru o şuetă cu cei dragi.
Capricorn

Vitalitatea este la cote ridicate şi îţi oferă posibilitatea de a regândi decorarea căminului. Chiar dacă vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe măsură.
Vărsător

Găseşti noi metode originale de a-ţi comunica mesajele şi, mai mult decât atât, îţi foloseşti resursele pentru a crea noi proiecte educaţionale. Spre seară rezervă-ţi momente doar pentru sufletul tău.
Peşti

Începi prin a fi atent cu partenerul de viaţă, la felul său de a fi şi de a se manifesta atât în intimitate cât şi când sunteţi în public. Spre finalul zilei plimbă-te în aer liber şi trasează noi direcţii de viaţă.

 

Horoscopul zilei de azi, 22 mai 2012

 
Horoscop: marţi, 22 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 mai 2012

Berbec

Partenerul de viaţă ar putea să înceapă să îşi manifeste emoţiile şi să îţi stimuleze ingeniozitatea în găsirea unor soluţii vesele şi creative de soluţionare a unor probleme de comunicare. Dacă ai impresia că nu mai e nimeni atât de capabil ca tine, s-ar putea să primeşti o lecţie prin care să înveţi să-ţi mai potoleşti orgoliul.
Taur

Ţie îţi stă mintea la călătorii. Toate acţiunile tale vor avea o motivaţie financiară şi materială, vei face tot posibilul să atragi bunăstarea.
Gemeni

Emoţiile tale sunt în strânsă legătură cu căldura căminului şi nevoia ta de a aduce un echilibru între ceea ce ai şi ceea ce vor ceilalţi de la tine. Parcă te trezeşti la viaţă, curajul tău atinge cote alarmante, eşti pus pe fapte mari.
Rac

În următoarele două zile vei simţi nevoia să îţi reanalizezi informaţiile pe care le-ai acumulat în ultima perioadă, să faci curăţenie şi să le alegi pe cele de care ai cu adevărat nevoie. Intri într-un proces de vindecare, de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta.
Leu

Îţi reanalizezi resursele personale şi consideri că a venit momentul pentru nişte schimbări a felului în care investeşti banii proprii. Atragi mult mai uşor oameni care să pună pe roate lucrurile pe care le gândeşti şi le doreşti.
Fecioară

Îţi reanalizezi emoţiile şi stările sufleteşti. S-ar putea să ai acum o problemă cu corectitudinea şi cu morala, văzând în jur multe nedreptăţi.
Balanţă

Felul în care comunici despre lucrurile care îţi fac plăcere îţi aduc un plus de farmec în colectivul în care lucrezi. Evenimentele care ţi se pregătesc îţi aduc marele dar al înţelegerii şi al înţelepciunii.
Scorpion

Remarci că îţi este mult mai uşor să îţi manifeşti emoţiile în mod creativ. Eşti ca un fel de dirijor care arată fiecăruia unde îi este locul.
Săgetător

Îţi redescoperi inspiraţia şi capacitatea de a crea. Ai o forţă de muncă ieşită din comun, însă important este să te apuci de treabă.
Capricorn

Îţi sugerez să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită despre viziunile tale despre lume şi viaţă. Lecţia pentru tine este să accepţi omenii dragi aşa cum sunt ei, să le dai spaţiu de exprimare fără să le impui reguli.
Vărsător

Reuşeşti să te exprimi cu vioiciune, cu pasiune şi cu lejeritate, să îţi manifeşti emoţiile într-un fel care te uimeşte şi pe tine. Te vei putea ocupa mai mult de ceea ce-ţi place, vei pune dragoste şi pasiune în tot ceea ce faci.
Peşti

Îţi trec prin minte idei legate de modul în care ai putea să dai frâu liber sentimentelor şi imaginaţiei creatoare. Eşti acum adeptul acţiunilor în forţă numai că, în raport cu ceilalţi, ideile tale pot acţiona ca un factor de constrângere.

 

Horoscopul zilei de azi, 21 mai 2012

 
Horoscop: luni, 21 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 mai 2012

Berbec

Munceşti cu drag şi spor. Ai timp să faci noi cunoştinţe, să reglezi raporturile cu fraţii, vecinii şi rudele apropiate.
Taur

O zi pe care merită să o trăieşti după pofta inimii. Atenţie însă la deciziile radicale, care pot să nu fie şi cele mai inspirate.
Gemeni

Este o zi propice activităţilor familiale. Parcă te trezeşti la viaţă, curajul tău atinge cote alarmante, eşti pus pe fapte mari.
Rac

În ce te priveşte, ziua de astăzi îţi aduce ipostaze benefice în domeniul relaţiilor. Intri într-un proces de vindecare, de conştientizare a tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta.
Leu

Pur şi simplu eşti mulţumit, ba chiar jubilezi în interior când vezi cum se derulează lucrurile în zona profesională. Atragi mult mai uşor oameni care să pună pe roate lucrurile pe care le gândeşti şi le doreşti.
Fecioară

Te simţi inspirat şi eşti recunoscător pentru oamenii frumoşi care există în viaţa ta. Vei avea de lucrat la capitolul imagine şi poţi pune la cale relansarea profesională şi socială.
Balanţă

Este posibil ca astăzi să-ţi îndrepţi atenţia preponderent spre interior. Evenimentele care ţi se pregătesc îţi aduc marele dar al înţelegerii şi al înţelepciunii.
Scorpion

O zi de excepţie, mai ales sub aspectul relaţiilor de prietenie şi sociale în general. Te bucuri de beneficii din partea partenerului de viaţă şi a celorlalţi.
Săgetător

Ar fi bine să profiţi de aspectele favorabile de astăzi, pentru a face un pas înainte în carieră. Ştii să te vinzi mai bine şi ai mai multă înţelepciune să aşezi relaţiile pe făgaşul dorit de tine.
Capricorn

Te gândeşti foarte mult la viitor şi probabil că vei lua şi nişte decizii sau vei face nişte planuri împreună cu persoana iubită. Reorientarea în carieră devine pentru tine o prioritate.
Vărsător

Te poţi alege cu un bonus, o primă sau măcar cu nişte favoruri. Te vei putea ocupa mai mult de ceea ce-ţi place, vei pune dragoste şi pasiune în tot ceea ce faci şi vei putea să străluceşti în ochii celorlalţi.
Peşti

S-ar putea să-ţi placă ce auzi şi asta să-ţi crească încrederea în tine. Relaţiile cu cei dragi se vor modela şi vei fi tot mai interesat de achiziţii, de investiţii.

 

Horoscopul zilei de azi, 20 mai 2012

 
Horoscop: duminică, 20 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 mai 2012

Berbec

Astăzi este necesar să fii cât se poate de rezervat. Teama se leagă de veniturile partenerului, pe care nu prea poţi pune bază.
Taur

Orice nedreptate care ţi se face astăzi, tinzi să o iei foarte repede personal. Multe frici se dovedesc nefondate şi multe neclarităţi se lămuresc acum.
Gemeni

Agitaţia, încăpăţânarea şi nervozitatea accentuată te pot îndemna să faci greşeli regretabile faţă de colegi. Griji destul de fondate vin dinspre persoana iubită şi copii, care au probabil nevoie de prezenţa şi de susţinerea ta.
Rac

Astăzi eşti predispus la cheltuieli impulsive. E un moment bun să schimbi ceva în viaţa de cuplu sau în mediul în care funcţionezi.
Leu

Este o zi aducătoare de stres, intoleranţă faţă de atitudinea celor din jur. E posibil să avansezi noi idei despre cum trebuie făcută treaba, aşa că ar fi bine să te mobilizezi, ca să-ţi dovedeşti eficienţa.
Fecioară

Domeniul relaţional este foarte sensibil astăzi. E momentul, aşadar, să conştientizezi că mintea ta este cea care creează realitatea.
Balanţă

Zona prietenilor este activată în mod deosebit astăzi. Linişteşte-te şi vei putea face nişte conexiuni care să te mai scoată puţin din starea de palpitaţie.
Scorpion

Eşti astăzi destul de reticent, de retras, de rezervat. Încearcă să fii ceva mai deschis şi spune adevărul despre intenţiile tale.
Săgetător

O problemă de sănătate poate să-ţi dea de furcă în această perioadă. Ţi se demonstrează astăzi că ţi-ai întemeiat speranţe pe baza unor iluzii şi că anumite planuri sunt simple fantezii.
Capricorn

Zonele cele mai sensibile astăzi sunt cea a prietenilor şi cea a banilor. Contează pe ideile persoanei iubite şi ale copiilor!
Vărsător

Astăzi nu este exclus să renunţi fără rezerve la o colaborare. O prezenţă feminină ar putea să-ţi deschidă acum larg uşile spre afirmare.
Peşti

O zi delicată din punct de vedere profesional. Valorifică-ţi creativitatea şi vei face impresie!

 

Previziuni generale, 20-26 mai 2012

 
Pasul Fortunei: Previziuni generale, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Previziuni generale, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Previziuni generale, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Asteroizii de lângă noi, 20-26 mai 2012

 
Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Asteroizii de lângă noi, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Banii sau viața, 20-26 mai 2012

 
Pasul Fortunei: Banii sau viața, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Banii sau viața, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Pasul Fortunei: Banii sau viața, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Berbec, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Berbec, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Berbec, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Taur, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Taur, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Taur, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Gemeni, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Gemeni, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Gemeni, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Rac, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Rac, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Rac, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Leu, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Leu, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Leu, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Fecioară, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Fecioară, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Fecioară, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Balanță, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Balanță, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Balanță, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Scorpion, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Scorpion, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Scorpion, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Săgetător, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Săgetător, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Săgetător, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Capricorn, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Capricorn, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Capricorn, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Vărsător, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Vărsător, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Vărsător, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscop Urania Pești, 20-26 mai 2012

 
Horoscop Urania Pești, 20-26 mai 2012

    Pasul Fortunei: Pești, 20-26 mai 2012Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, săptămâna 20-26 mai 2012.

 

Horoscopul zilei de azi, 19 mai 2012

 
Horoscop: sâmbătă, 19 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 mai 2012

Berbec

Este o zi plină de entuziasm, optimism, voie bună! Înclinaţia către manifestarea ego-ului este foarte mare, mai ales în relaţia de iubire.
Taur

Este posibil ca astăzi să fie nevoie să repari nişte defecţiuni apărute în locuinţă. Astăzi e posibil să primeşti nişte răspunsuri la frământările din ultima vreme.
Gemeni

O zi cu multe emoţii sau nervozitate. Nu sunt excluse invitaţii la evenimente sau legarea de noi prietenii.
Rac

Este posibil ca astăzi să te ambiţionezi şi să forţezi mâna cuiva, pentru a-ţi recupera nişte bani. Prietenii, cunoştinţele, oamenii influenţi din viaţa ta joacă un rol foarte important în succesul tău din această perioadă.
Leu

Astăzi tinzi să fii destul de irascibil, dar şi ambiţios şi pus pe fapte mari. Ai noroc în orice proiect creativ.
Fecioară

Este posibil ca astăzi să te simţi agitat, să ai tot felul de frământări. Primeşti sprijin, daruri, favoruri sau finanţări.
Balanţă

E posibil ca astăzi să apară tot felul de neînţelegeri şi răstălmăciri ale cuvintelor. Vei schimba tot felul de impresii, vei merge la întâlniri sau vei scrie mult.
Scorpion

S-ar putea să ai senzaţia că lupţi cu morile de vânt şi chiar există riscul de a intra foarte uşor în conflict cu şefii. Putem vorbi despre capacitatea de a te vedea într-o lumină mult mai caldă, adică de a-ţi cultiva încrederea în propriile forţe şi talente.
Săgetător

Evită conflictele, care pot apărea la tot pasul dacă te încăpăţânezi să demonstrezi că ai dreptate în toate. Vrei să fii vioara întâi şi chiar eşti.
Capricorn

Astăzi simţi, pur şi simplu, că Dumnezeu te iubeşte. Astăzi să te concentrezi asupra interiorului tău şi asupra dorinţelor cele mai intime ale inimii tale.
Vărsător

Parteneriatele pot fi testate de apariţia unor neînţelegeri. Eşti o adevărată sursă de inspiraţie pentru cei din jur, mai ales că astăzi îţi place să fii în mijlocul oamenilor.
Peşti

Fii atent la atitudinea pe care o adopţi în relaţie cu colegii, pentru că ai tendinţa să fii prea dominator. Fii deschis la orice apare nou, ai încredere în oamenii din jur, mai ales în cei de la care vin propunerile şi promisiunile.

 

Horoscopul zilei de azi, 18 mai 2012

 
Horoscop: vineri, 18 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 mai 2012

Berbec

Astăzi simţi nevoia să te securizezi din punct de vedere material şi emoţional. E posibil să ai de-a face cu persoane juridice şi să clarifici nişte termeni ai unui contract.
Taur

Zona comunicării este foarte frumos aspectată astăzi. Se pare că sunt oameni în jurul tău care îşi urmăresc doar propriile interese.
Gemeni

Reuşeşti să-ţi recapeţi încrederea în tine şi în aptitudinile tale. Atenţie însă la tendinţa de a accepta să te implici şi în activităţi care nu te reprezintă, nu-ţi plac, nu te inspiră.
Rac

Pot veni veşti bune de la persoane aflate la distanţă. E-adevărat că se dă o luptă în interiorul tău, între vechi şi nou, între trecut şi viitor.
Leu

O zi în care ar fi bine să încetineşti puţin ritmul de lucru şi să-ţi dozezi foarte bine energia. Este momentul să-ţi depăşeşti nişte limite şi să fii tu însuţi, să renunţi la compromisuri.
Fecioară

Te bucuri de prieteni buni, care îţi dau sfaturi pertinente şi te susţin în tot ce faci. Dacă ai nevoie de sprijin financiar, cu siguranţă îl vei primi de la cineva din familie.
Balanţă

Este posibil să ţi se încredinţeze noi responsabilităţi sau chiar conducerea unui proiect. Poţi avea parte de surprize plăcute, veşti bune, răspunsuri pozitive.
Scorpion

Astăzi reuşeşti să priveşti totul cu optimism şi să extragi partea bună din tot ce se întâmplă acum în viaţa ta. Este momentul să-ţi valorizezi experienţa, cunoştinţele, abilităţile.
Săgetător

Ai noroc de favoruri, daruri, sponsorizări şi recomandări avantajoase. Simţi că a venit momentul să spui ce simţi cu adevărat, dar şi ce îndoieli, aşteptări sau temeri ai.
Capricorn

Se poate vorbi despre o zi frumoasă din punct de vedere al parteneriatelor, relaţiilor sociale şi imaginii publice. Fii generos şi înţelept!
Vărsător

O zi axată pe muncă. Fii atent la ce au ceilalţi să-ţi spună, fii deschis pentru noi relaţii, acceptă invitaţiile pe care le primeşti.
Peşti

Pentru tine, ziua de astăzi este o ocazie excelentă pentru a trăi experienţe dedicate inimii. Fii gata să îmbrăţişezi noi oportunităţi, chiar dacă nu au legătură cu ce ai făcut până acum sau nu corespund aşteptărilor tale.

 

Horoscopul zilei de azi, 17 mai 2012

 
Horoscop: joi, 17 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 mai 2012

Berbec

Este o zi care te solicită foarte mult din punct de vedere emoţional şi ar fi bine să amâni orice răspuns important şi orice decizie legată de planul profesional, dar şi de cel familial. Astăzi te interesează foarte mult siguranţa materială, iar simţul proprietăţii este foarte dezvoltat.
Taur

Recomandarea mea este să încerci să fii flexibil, discret şi permisiv, pentru că altfel, rişti să strici o relaţie importantă. Se pot materializa colaborări şi parteneriate fructuoase.
Gemeni

Este posibil să se instaleze o stare de nemulţumire, frustrare şi chiar înverşunare, din cauza unei probleme financiare. Sănătatea merită atenţie deosebită.
Rac

Poţi fi invitat la o întâlnire, la o şedinţă sau o negociere, de care pot depinde imaginea ta, credibilitatea sau ascensiunea profesională pe viitor. Spune DA, renunţă la suspiciuni şi control, lasă să fie!
Leu

Este posibil fie să te simţi obosit, fie să te confrunţi cu o problemă de sănătate, fie să te laşi pradă gândurilor negre, legate de o alegere făcută în trecut. Deşi frica poate fi prezentă, ai curajul să-ţi asumi strălucirea!
Fecioară

Astăzi te pot încerca tot felul de nemulţumiri legate de poziţia ta socială. Conjunctura astrală te ajută să reactivezi nişte relaţii care-ţi pot aduce beneficii.
Balanţă

Fie aspiri la o nouă poziţie şi ţi-e teamă că n-o vei obţine, fie ai senzaţia că nu eşti recunoscut pentru munca depusă, fie nu mai eşti mulţumit de locul în care te afli. Chestiunile financiare sunt şi ele în prim plan, fiind posibile câştiguri facile, daruri sau obţinerea unor finanţări şi favoruri.
Scorpion

Este o zi care cere corectitudine, respectarea unor reguli stricte impuse de sistem sau de o instituţie din care faci parte, ceea ce n-o să-ţi prea placă. Astăzi afli cum stai, faci un bilanţ, tragi linie şi faci nişte alegeri pe principiul "totul sau nimic".
Săgetător

Astăzi este posibil să te laşi mult prea uşor pradă supărării, atunci când nu primeşti ceea ce cineva ţi-a promis sau când nu eşti ajutat. A doua parte a zilei este foarte dinamică şi poate aduce surprize de tot felul.
Capricorn

Astăzi este posibil să-ţi lipsească entuziasmul şi să apară tot felul de blocaje, mai ales în comunicarea cu cei din jur. A doua parte a zilei se pare că este dedicată gesturilor caritabile, sacrificiului de sine în favoarea celor care au nevoie de tine.
Vărsător

S-ar putea să te simţi copleşit de numărul sarcinilor care cad pe capul tău la locul de muncă. Pe de altă parte, inspiraţia şi sprijinul vine de la prieteni, mai ales în a doua parte a zilei.
Peşti

Atenţia se mută asupra relaţiei de iubire sau a unui proiect care s-a împotmolit. Luna Plină te poate ajuta să conştientizezi ce vrei cu adevărat, care este viziunea cea mai sănătoasă asupra vieţii tale şi ce poţi face pentru asta.