Horoscopul zilei de azi, 1 martie 2012

 
Horoscop: joi, 1 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 martie 2012
Berbec:
E bine ca astăzi să fii precaut, mai ales în privinţa alimentaţiei. Este o zi cu conversaţii şi întâlniri agreabile.
Taur:
S-ar putea ca astăzi să fii destul de capricios sau critic. Dă curs fără să clipeşti ideilor pe care le ai.
Gemeni:
Sfatul meu este să iei totul mai uşor şi să te adaptezi schimbărilor. Este o perioadă plină de schimbări şi noi începuturi.
Rac:
Sfatul meu este că astăzi să încerci să te adaptezi din mers la toate schimbările care apar. E foarte important să te laşi purtat de intuiţie, să fii atent la vise sau la orice altă sursă de mesaje subtile.
Leu:
Astăzi se pare că eşti nevoit să scoţi nişte bani din buzunar. Poate fi o perioadă ciudată, mai ales dacă nu ai exerciţiul introspecţiei.
Fecioară:
Astăzi e necesar să fii receptiv la ceea ce încearcă să-ţi transmită cei din jur. Ai încredere în noile idei, în informaţiile pe care le primeşti şi schimbările pe care simţi să le faci.
Balanţă:
Astăzi e bine să-ţi dozezi cât mai bine energia şi să eviţi eforturile mari. Poţi avea parte de daruri şi de alte mici bucurii din partea unor persoane dragi.
Scorpion:
Este o perioadă excelentă pentru iubire şi creativitate. S-ar putea să ai parte de surprize plăcute din partea unor rude.
Săgetător:
Este posibil ca priorităţile tale să fie acum de ordin familial. Te poţi ocupa cu succes de orice activitate intelectuală.
Capricorn:
Vin multe veşti, informaţii şi sfaturi, către tine. Astăzi poţi achiziţiona un obiect pe care ţi-l doreai foarte mult.
Vărsător:
Este momentul reinventării, inovării, creativităţii. Ai tot felul de idei, care mai de care mai originale.
Peşti:
Pot veni spre tine multe oportunităţi, profesionale şi financiare. E bine să fii ceva mai discret şi foarte atent la ce se întâmplă în jurul tău.

 

Horoscopul zilei de azi, 29 februarie 2012

 
Horoscop: marţi, 29 februarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 februarie 2012
Berbec:
Abilităţile tale de comunicare vor atinge o frecvenţă artistică. Spre seară s-ar putea să primeşti o invitaţie la un eveniment monden.
Taur:
Comunicarea cu ceilalţi ar putea fi tulburată. Planificarea unor călătorii în afara graniţelor ţării este binevenită.
Gemeni:
Este momentul să-ţi faci ordine în cămin. Se pare că astăzi poţi rezolva mai uşor chestiuni legate de taxe.
Rac:
Astăzi poţi avea o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Unele colaborări în care eşti implicat nu te mai reprezintă.
Leu:
Profită din plin de ziua de astăzi pentru a te relaxa. Foloseşte doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului şi sufletului tău.
Fecioară:
Astăzi te poţi simţi într-o formă maximă. Arată tot ce simţi prin orice formă de exprimare accesibilă: cadouri, flori etc.
Balanţă:
S-ar putea ca astăzi să te confrunţi cu unele crize interioare. Nu îţi neglija propriile probleme şi ocupă-te mai mult de sufletul tău.
Scorpion:
Pune-ţi în practică ideile! Spre seară se anunţă întâlniri cu rudele. Este bine să te gândeşti la unele forme de instruire personală ce ţi-ar fi de folos la locul de muncă.
Săgetător:
Este posibil ca astăzi să te trezeşti cuprins de amintiri. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene, deci, ce mai stai?
Capricorn:
Este posibil să mergi într-o excursie. Ai senzaţia ca baţi pasul pe loc doar din cauza influenţelor nefaste din jur.
Vărsător:
Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să îţi creeze neplăceri. Foloseşte-ţi intuiţia, răbdarea şi înţelepciunea!
Peşti:
Te simţi plin de energie şi creativitate. Totul va merge excelent dacă nu te vei lăsa copleşit de griji şi temeri.