Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 14 decembrie 2012, sunt posibile tensiuni în relaţiile profesionale. Eşti invitat să sprijini la treburile casei, să rezolvi unele probleme legate de locuinţă.




Taur:

Încearcă să-ţi conservi energia, evită să te suprasoliciţi şi acordă mai multă atenţie sănătăţii. Au loc împărtăşiri faţă de persoana iubită, care pot fi o contribuţie reală pentru relaţie.




Gemeni:

Ai ocazia acum să descoperi adevărata faţă a unor oameni. Este un moment bun şi pentru găsirea unor soluţii de economisire.




Rac:

Suporţi foarte greu autoritatea altora şi tinzi să-ţi aperi punctul de vedere cu orice preţ. Emoţiile sunt puternice, sensibilitatea şi imaginaţia sunt la cote înalte.




Leu:

Ai parte în continuare de muncă multă, proiecte solicitante, sarcini numeroase. Gândul la bani este foarte prezent astăzi.




Fecioară:

Astăzi, 14 decembrie 2012, se poate încheia un capitol din viaţa afectivă. Sunt necesare clarificări şi discuţii sincere, pentru a dizolva nişte tensiuni.




Balanţă:

O zi în care vrei să pui piciorul în prag şi să restabileşti normalitatea. Responsabilităţile şi sarcinile profesionale devin apăsătoare.




Scorpion:

Relaţiile cu colegii şi cu subalternii pot fi încordate. Dacă simţi că o anumită relaţie nu mai are loc în viaţa ta, nu e cazul să te mai amăgeşti.




Săgetător:

În cazul tău, se poate vorbi despre chef de distracţie şi aventură. Înverşunarea te poate face să treci pe lângă o oportunitate profesională.




Capricorn:

Poţi simţi foarte puternic presiunea unor schimbări pe care ştii că e nevoie să le faci. Astăzi încearcă să renunţi la judecăţi şi etichete.




Vărsător:

Ziua de astăzi îţi poate pune la încercare relaţiile. Astăzi ai parte de aliaţi, de oameni care te susţin şi te recomandă.




Peşti:

Dorinţa de siguranţă emoţională se poate traduce prin dorinţa de a oficializa o relaţie sau prin nevoia de a lua nişte decizii împreună cu partenerul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS