Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 8 decembrie 2012, se ţes tot felul de intrigi pe la spatele tău. Pe de altă parte descoperi noi mijloace de câştig.




Taur:

Beneficiezi de sprijinul partenerului de viaţă şi faci schimbări în viaţa ta. Ai toate motivele să te simţi bine şi să priveşti viaţa cu seninătate.




Gemeni:

Nu e momentul pentru schimbări majore. Nu te aventura în cheltuieli care nu sunt absolut necesare iar dacă cineva îţi acordă ajutorul, nu ezita.




Rac:

Evenimentele de astăzi îţi probează onestitate şi principiile. Ai dispoziţia necesară pentru a te gândi serios la o direcţie nouă pe care ai dori să o ia viaţa ta.




Leu:

Ai sentimentul că cineva îţi ascunde ceva. E posibil ca astăzi să te alegi cu nişte recompense, bonusuri sau daruri.




Fecioară:

Astăzi, 8 decembrie 2012, e bine să acorzi atenţie vieţii tale afective; doar aşa ai parte de surprize plăcute din partea partenerului.




Balanţă:

S-ar putea ca sănătatea să-ţi pună ceva probleme. Este posibil să primeşti promisiuni, să câştigi nişte bani sau poţi accesa informaţii bine ascunse de alţii.




Scorpion:

Te simţi bine şi ai parte de surprize plăcute din partea unei persoane dragi. Parteneriatele sau asocierile se pot întări.




Săgetător:

Astăzi renunţă la planurile măreţe. Mulţi Săgetători sunt susţinuţi acum din umbră, de persoane binevoitoare care nu doresc popularitate.




Capricorn:

Ziua vine cu surprize plăcute, comunicare fructuoasă şi chiar idei bune. Pe plan sentimental se întrevăd experienţe frumoase.




Vărsător:

S-ar putea să-ţi faci tot felul de scenarii pesimiste cu privire la viitor. Fii mai atent la nevoile sufletului tău.




Peşti:

Astăzi, 8 decembrie 2012, sunt posibile întâlniri sau mici excursii. A venit timpul să faci curăţenie în relaţii şi să le înlocuieşti cu altele noi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS