Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 15 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 15 decembrie 2012, bate la uşă o schimbare majoră profesională şi ţi-e foarte frică de ce ar putea spune cei din jur. Veştile pe care le primiţi astăzi sunt bune.




Taur:

Este posibil să vă simţiţi copleşiţi de sarcinile de la serviciu. Astăzi puteţi beneficia de daruri primite de la apropiaţi.




Gemeni:

Relaţiile ar trebui privite cu mai multă detaşare şi luciditate. Imaginea publică începe să se redreseze, în sens mai amplu.




Rac:

Nu sunteţi mulţumiţi de locul în care vă aflaţi. Fiţi gata să vă implicaţi într-un proiect despre care nu aţi mai auzit nimic.




Leu:

Puteţi realiza că în anumite privinţe nu v-aţi mai respectat propriul adevăr. Aspectele de astăzi vă pot pune la încercare.




Fecioară:

Astăzi, 15 decembrie 2012, ţi-ar prinde bine să te te implici doar în activităţi relaxante. Faceţi eforturi mari să vă achitaţi de nişte datorii.




Balanţă:

Aveţi impresia că toată lumea vrea ceva de la dvs. Ziua este bună pentru participări la diferite evenimente şi pentru a lăsa să între oameni noi în viaţa dvs.




Scorpion:

Vă puteţi confrunta cu diferite probleme de sănătate. Nu vă faceţi probleme pentru că aceste probleme sunt trecătoare.




Săgetător:

Aspectele sunt tensionate din cauza relaţiilor cu copiii. Ascultaţi cu atenţie sugestiile şi mesajele care vin spre dvs.




Capricorn:

Ziua aduce multă nervozitate şi agitaţie. Sunt lucruri pe care aţi vrea să le spuneţi, dar nu puteţi; sunt constrângeri pe care ar trebui să le suportaţi.




Vărsător:

La nivel de comunicare, ziua este tensionată. Unele informaţii ajung la dumneavoastră distorsionate sau nu ajung defel.




Peşti:

Este posibil să vă confruntaţi cu un impas financiar. Nu sunt recomandate deciziile importante sau investiţiile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS