Horoscop Urania zilnic: luni, 10 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 10 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 10 decembrie 2012, Berbecii pot să convingă cu eleganţă şi să vorbească cu spor. Ziua de luni dezvăluie taine ascunse ale apropiaţilor.




Taur:

Atenţie la schimbările profesionale. Se recomandă evitarea contrelor verbale, altfel rişti să te apuce durerea de cap sau stomac.




Gemeni:

Ziua de 10 decembrie ar putea să-i ia prin surprindere pe Gemeni, surprizele fiind dintre cele mai plăcute. Este posibil să cheltui bani din cauza prietenilor.




Rac:

Ziua de luni poate să le aducă Racilor bani. Poţi afla simptomele unor afecţiuni medicale care până acum te-au indus în eroare.




Leu:

Se arată o zi a succesului la public pentru Lei. Este posibil să-ţi dai seama că ţi-ai ales greşit unii oameni; vei şti cine îţi vrea binele şi cine nu, dacă mergi pe intuiţie.




Fecioară:

Astăzi, 10 decembrie 2012, Fecioarele îşi pot îndrepta atenţia spre o nouă colaborare sau chiar spre un nou loc de muncă.




Balanţă:

Se întrevăd schimbări în locuinţă pentru Balanţe. Îţi dai seama că nu mai funcţionează ceva în care ai crezut; uită-te unde anume ai forţat nota.




Scorpion:

Luni, Scorpionii sunt extrem de persuasivi şi reuşesc să încheie înţelegeri dificile în favoarea lor. Sfatul zilei: fii realist şi revino în prezent!




Săgetător:

Luni, teama de nesiguranţă financiară, se poate vindeca. S-ar putea să afli nişte lucruri pe care tu le percepeai greşit.




Capricorn:

Trag banii obţinuţi din muncă la Capricorni. Starea de sănătate îţi cam dă de furcă, dar poţi conştientiza unde sunt problemele.




Vărsător:

Aceşti nativi au o foarte bună capacitate de concentrare. Vărsătorii sunt deschişi la schimbări, ceea ce fac din ei un model pentru alţii.




Peşti:

Ziua de 10 decembrie este o zi a întrebărilor existenţiale. Peştii află lucruri care deranjează pe alţii, lucruri care nici lor nu le-au trecut prin cap.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS