Horoscop Urania anual: Săgetător 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Săgetător 2013

Cuplu - 2013:

Nu se schimbă nimic în iubire, dacă lucrurile stăteau bine anul trecut, te vei mulţumi cu aceeaşi stare. Dar nu înseamnă că nu ai parte de calm şi linişte în cuplu, dimpotrivă, întâlnirile, timpul liber pe care îl petreceţi împreună, evenimentele de familie sunt amuzante, destinse, armonioase. Frecventezi medii noi, unde eşti bine primită, cu şansa unor noi cuceriri.


Sănătate - 2013:

Nu te simţi în apele tale, ceva nu e în regulă cu sănătatea, dar sunt mai mult griji profunde, nu neapărat semne concrete. Ţi-e teamă de diverse boli, ai impresia că un simptom vag prin corp anunţă aspecte grave, dar nu e chiar aşa. Gândirea negativă poate crea probleme mai mari decât boala în sine.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, planurile evoluează cu succes, te bazezi pe buna cooperare a colegilor şi eşti mulţumită de rezultate. Totuşi, există un moment critic pe la mijlocul anului, când ori eşti tentată să faci un pas greşit - să minţi, să încâlci o regulă, să dezamăgeşti pe cineva - ori altcineva, cu intenţii clar negative, se bagă în treburile tale, cu riscul de a strica tot.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS