Horoscop Urania anual: Fecioară 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Fecioară 2013

Cuplu - 2013:

Iubeşti tandru, sensibilă la tot ce-i frumos şi la vorbe dulci. Dacă abia acum apare cineva în calea ta, simţi o atracţie specială, cu şansa unei noi iubiri. Ba mai mult, vei avea impresia că ai găsit exact ceea ce căutai, şi poţi spune cu mai multă încredere că cel de lângă tine este chiar jumătatea ta. Te remarci mai uşor în faţa se#ului opus, pentru că degaji farmec, energie pozitivă, putere. Eşti mai sigură pe calităţile tale, care vor atrage atenţia.


Sănătate - 2013:

Fii atentă la sănătatea ta, pentru că se pot ivi unele probleme ce au la origine comoditatea sau sedentarismul. Nu te simţi în formă, eşti mai greoaie, mai rigidă, nu te mişti uşor, iar greutatea poate scăpa de sub control.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, ai parte de amânări şi refuzuri, piedicile îţi dau mult de furcă. Pentru fiecare succes minor, munceşti enorm, de aceea vei fi stresată şi extenuată la finalul oricărei sarcini. Pui umărul la treabă cu multă conştiinciozitate, doar se ştie cât de responsabilă eşti când e vorba de muncă, deci rezultatele nu sunt dintre cele mai bune. Situaţia financiară este oscilantă, azi ai, mâine nu mai ai, de aceea atenţia trebuie să se concentreze asupra păstrării unei măsuri, ca să nu dezechilibrezi balanţa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS