Horoscop Urania anual: Berbec 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Berbec 2013

Cuplu - 2013:

Relaţia cu partenerul e intensă, pasională şi simţi că eşti iubită cu adevărat. Declaraţiile de dragoste sunt la ordinea zilei, planurile comune vă leagă mai mult. Dragostea nu mai ţine cont de vârstă. Viaţa de cuplu este luminoasă, aţi rezolvat multe din aspectele tensionate. Poate te muţi în casă nouă sau abia acum porneşti o relaţie, cu tot ce înseamnă un bun început.


Sănătate - 2013:

Te simţi bine, în formă şi treci cu bine chiar şi peste toate grijile. Se poate vorbi de vindecare sau de ameliorări vizibile, în cazul unor boli mai vechi.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, ai parte de insuccese minore, decepţii şi veşti nu tocmai plăcute, dar rezolvi cu bine orice impas. Dacă ai preocupări artistice, poate fi anul tău norocos, când un vis ţi se poate împlini. Actoria, teatrul, muzica, arta, în general, sau domeniile în care apropierea de oameni este primordială pot fi cele mai favorizate. Mergi cu plăcere la serviciu. Şi cu banii stai bine, dar eşti tentată să dai iama prin ei, preocupată de noi cumpărături.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS