Horoscop Urania anual: Balanță 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Balanță 2013

Cuplu - 2013:

Nu te simţi bine în compania celui drag, care uită că trebuie să facă şi el ceva pentru bunul mers al relaţiei. Partenerul te-ar putea acuza de indiferenţă faţă de dorinţele lui, dar este modul tău de a-i da o lecţie prin care vrei să arăţi că, fără un schimb reciproc de energii şi eforturi, nu se poate face casă bună. Este un an monoton, cu mărunţişuri neinteresante de cuplu.


Sănătate - 2013:

Atenţie la sănătate, mai ales dacă intri în contact cu persoane bolnave, pentru că riscul să te molipseşti este mare. De fapt, starea şubredă de sănătate e legată ori de problemele de zi cu zi care te macină, ori eşti influenţată negativ de necazurile altora, ceea ce lasă urme asupra stării de sănătate.


Profesie si bani - 2013:

La serviciu, resimţi unele schimbări de direcţie sau eşti mai mult pe drumuri. Ai nevoie de ceva nou, dar ceea ce primeşti, din păcate, nu este ceea ce aşteptai. Evenimentele negative sau intervenţiile nefaste ale adversarilor vor caracteriza atmosfera acestui an. Ai suficienţi bani cât să-ţi poţi permite să plăteşti datoriile şi plăţile lunare, dar să mai faci şi unele investiţii. Poţi obţine chiar un credit sau o achiziţie scumpă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS