Horoscop Urania, iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna iulie 2013




Berbec:

Primele şi ultimele zile de luna aceasta par a fi cele mai intense. Sunt posibile rupturi de contracte, încurcături în documente sau întârzieri ale unor acţiuni comune cu alţii.




Taur:

Primele zile ale lunii iulie, îţi cresc serios apetitul pentru viaţa intelectuală. Atenţie la relaţiile colegiale, pentru că se anunţă multă forfotă în sfera muncii.




Gemeni:

Ai atâtea talente şi eşti atât de creativ încât e şi păcat să nu pui în practică ceea ce ştii. Se pot accentua conflicte mai vechi, existând riscul despărţirilor irevocabile.




Rac:

Dacă suferi de vreo afecţiune a gâtului său a plămânilor, ar trebui să îţi programezi o vizită la medic. Recomandate sunt dietele sezoniere, schimbarea garderobei, participarea la cursuri de dezvoltare personală.




Leu:

Eşti omul de la pupitrul de comandă, care-i pune pe ceilalţi pe roate. Pot apărea revelaţii, vise şi viziuni premonitorii legate de evenimentele şi oamenii din trecut.




Fecioară:

Te orientezi foarte mult pe comunicare şi pe relaţia cu oamenii din viaţa ta. Ultimele zile ale lunii te va predispune la consultaţii, analize medicale.




Balanţă:

O lună bună pentru comunicare, schimb de idei, scris şi călătorii. Poţi avea responsabilităţi noi, o imagine mai bună în ochii celorlalţi sau chiar un post de conducere.




Scorpion:

Luna iulie poate fi pentru tine ca o gură de oxigen. De evitat discursurile publice, semnarea documentelor importante şi luarea deciziilor majore.




Săgetător:

Duritatea şi lipsa de diplomaţie pot să strice luna aceasta, popularitatea, imaginea pe care o ai. Dozează-ţi eforturile, evită implicarea în treburile celorlalţi şi odihneşte-te mai mult.




Capricorn:

Poţi primi oferte şi propuneri, pe care e cazul să le examinezi atent înainte de a le da cu piciorul. Vei fi tentat să munceşti mai mult, pentru a demonstra şefilor că eşti devotat serviciului.




Vărsător:

Tot ce trebuie să faci luna aceasta este să îţi valorifici din plin potenţialul creativ şi spiritul de organizare. Fii prudent la drum şi pleacă numai dacă este absolut necesar şi după ce ai verificat atent toate detaliile.




Peşti:

Ai mare grijă la mesajele pe care le transmiţi şi la influenţa pe care o exerciţi asupra celorlalţi! Fii prudent la cheltuieli, achită-ţi datoriile şi evită asocierile în afaceri sau împrumuturile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS