Horoscop Urania, 30 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 30 august 2012




Berbec:

O zi fructuoasă, eficientă, cu rezultate foarte bune în plan profesional. Pe seară e bine să te ocupi mai atent de partenerul de viaţă.




Taur:

Astăzi ştii foarte bine să-ţi urmăreşti scopurile, fiind foarte practic. Eşti omul cel mai nimerit să pună lucrurile la punct, să facă ordine, să planifice...




Gemeni:

Ziua de astăzi nu e propice pentru acţiune, ci pentru introspecţie. Dovada şi răbdarea pot fi răsplătite cu vârf şi îndesat.




Rac:

Un parteneriat durabil îţi poate aduce multe beneficii materiale pe viitor. Pe seară, ocupă-te de treburile domestice şi ai grijă la nevoile familiei.




Leu:

Fii foarte conştient de talentele tale, de puterea pe care o deţii. Dacă ceilalţi te admiră şi te invidiază pentru ce ai tu, cu atât mai bine.




Fecioară:

Trebuie să fructifici orice mână întinsă. Ai puterea de a ieşi astăzi de sub tirania minţii şi de a lua decizii cu inima!




Balanţă:

Ziua de astăzi poate aduce revelaţii profunde. Primeşti favoruri, vorbe bune sau surprize de la o persoană pe care nu prea contai până acum.




Scorpion:

Este o zi a relaţiilor prin excelenţă. Cineva împarte greutatea şi responsabilitatea cu tine; nu te mai simţi singur într-un proiect/angajament.




Săgetător:

Reuşeşti să te achiţi cu brio de orice responsabilitate. Tot mai mulţi oameni ajung să te aprecieze, iar acest lucru nu poate fi decât minunat pentru tine.




Capricorn:

Astăzi eşti foarte romantic şi sensibil la orice gest de tandreţe. Partenerul de viaţă şi copiii îţi câştigă admiraţia şi se întrec pe ei.




Vărsător:

Nu e exclus să te gândeşti la achiziţionarea unui bun material pentru mărirea confortului. Învaţă să primeşti, să accepţi şi să apreciezi ceea ce ţi se oferă!




Peşti:

Este o zi în care eşti foarte eficient în comunicare. Eşti binedispus şi din interior simţi nevoia să ridici moralul celorlalţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS