Horoscop Urania, septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna septembrie 2012




Berbec:

Primele 8 zile ale lunii ar trebui să-i ţină pe Berbeci în priză. Berbecii ar trebui să fie atenţi la ce şi cât mănâncă, existând posibilitatea unor intoxicaţii şi a unor tulburări digestive. Abţine-te de la conflicte pe marginea banilor! Ultimele două zile ale lunii ar putea aduce o stare de împăcare cu ceilalţi, o revărsare de dragoste, de bucurie şi de optimism în viaţa ta.




Taur:

Taurii mai au practic la dispoziţie 8 zile în care să îşi facă bine calculele şi să se hotărască ce au de făcut. Taurii pot primi acum sprijinul unor persoane influente care îi remarcă, îi recomandă sau îi iau sub protecţia lor. Pune mâna pe oportunităţile afective şi de afirmare personală fără să vezi în ele pericole ascunse!




Gemeni:

Nativii acestei zodii sunt acum aproape obligaţi să-şi reaşeze bazele familiei. Gemenii devin candidaţi eligibili pentru un post pentru care până acum se considera că nu au calificare. Relaţia cu persoana iubită şi cu copiii ar putea suporta transformări destul de mari.




Rac:

Racii ar trebui să se abţină de la angajamente serioase în primele 13 zile ale lunii. Racii sunt probabil cea mai neînţeleasă zodie în această perioadă. Mare grijă la obiectele ascuţite sau la manevrarea focului!




Leu:

În primele 8 zile ale lunii septembrie, Leii s-ar putea să aibă o sete de cunoaştere nestăvilită. Leii pot să primească bani înapoi, fie li se returnează nişte datorii, fie se face o recalculare în urma căreia sunt declaraţi în câştig. Atenţie la problemele de natură mecanică ale autoturismului!




Fecioară:

Fecioarele se pot bucura acum de un mic răsfăţ astral. Fecioarele pot să primească propuneri foarte interesante. Ultimele două zile ale lunii pot veni cu o redresare financiară, cu perspectiva unor câştiguri sau cu o viziune mai optimistă asupra viitorului.




Balanţă:

Balanţele ar trebui să înhaţe primele 8 zile din septembrie de un picior şi să scuture bine relaţiile. Balanţele pot să surprindă prin capacitatea lor de disimulare. Ultimele zile reinstaurează un echilibru atât acasă, în viaţa de cuplu, cât şi în parteneriatele profesionale.




Scorpion:

Primele 8 zile ale lunii îi găseşte pe Scorpioni într-o postură discretă. Scorpionilor li se pregăteşte luna aceasta un viraj important pe drumul destinului. Despărţirea de cineva, de nişte idealuri, planuri sau proiecte poate avea un rol eliberator şi purificator.




Săgetător:

Prima săptămână din septembrie îi amăgeşte puţin pe Săgetători. Săgetătorii vor lua decizii privitoare la casă, la proprietate, la moşteniri, la locuinţă. Ultima săptămână aduce o bulversare a planurilor de viitor.




Capricorn:

Până pe 8 septembrie, Capricornii văd în familie un aluat pe care sunt dornici să îl modeleze. Capricornii care sunt acum modeşti nu vor avea decât de pierdut. Nu mai aştepta să fii împins de la spate!




Vărsător:

Până pe 8 septembrie, Vărsătorii mai au timp să discute şi să negocieze, să facă drumuri pe care tot le-au amânat. Vărsătorii trebuie să treacă la treabă şi să facă bani din piatră seacă, dacă e nevoie. Ultimele două zile ţi-ar putea oferi în dar împăcarea şi acceptarea cu tine, cu ceilalţi şi cu deciziile pe care le-ai luat.




Peşti:

A doua jumătate a lunii septembrie va fi dedicată reconstruirii imaginii de sine. Peştii vor găsi sprijin din partea prietenilor, a unor persoane influente sau a unor organizaţii. Nu te bloca pe soluţii unice, deschide-ţi percepţia extrasenzorială şi îţi vor veni oamenii şi răspunsurile de care ai nevoie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS