Horoscop Urania, noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna noiembrie 2012




Berbec:

Berbecii s-ar putea să înveţe o lecţie destul de dură: s-au bazat prea mult pe alţii şi trebuie să conteze din nou pe ei înşişi. Ultimele patru zile ale lunii pot fi destul de dificile pentru imaginea ta.




Taur:

Până pe 8 noiembrie, e fierbere mare în relaţiile Taurilor. Poate îţi pui problema să scapi de nişte obligaţii financiare faţă de bănci sau instituţii financiare.




Gemeni:

Primele 8 zile din noiembrie se asociază pentru Gemeni cu destul stres la locul de muncă. Ultimele patru zile ale lunii cam răstoarnă echilibrul financiar din viaţa ta.




Rac:

O vie nemulţumire i-ar putea cuprinde pe Raci în primele 8 zile din noiembrie. În ultimele patru zile ai tendinţa de a amplifica şi de a transforma în scandal public ceva ce ţine de intimitatea cuplului sau de raporturile cu un asociat.




Leu:

Fierbere mare la Lei acasă în primele 8 zile din noiembrie. În ultimele patru zile, pot să apară tensiuni la locul de muncă sau în relaţia cu subalternii.




Fecioară:

Până pe 8 noiembrie, Fecioarele pot avea impresia că le-au intrat zilele în sac. Ultimele zile de noiembrie nu arată prea bine la nivel afectiv.




Balanţă:

O stare de încrâncenare le-ar putea caracteriza pe Balanţe în primele 8 zile de noiembrie. Cei dragi au reacţii imprevizibile, iar unora le cam vine dorul de ducă.




Scorpion:

Dacă Scorpionii au planuri mari, ar fi bine să prindă valul cel mare din primele 8 zile ale lunii noiembrie! Excesul tău de autoritate dăunează grav inclusiv sănătăţii, întrucât sistemul nervos poate fi întins la maxim.




Săgetător:

În primele 8 zile din noiembrie, Săgetătorii au o viaţă interioară extrem de bogată. Eşti nevoit să oferi sprijin material, fie intri la cheltuiala din dorinţa de a arăta cât de mult valorează dragostea pentru tine.




Capricorn:

8 zile de foc pentru Capricorni. Ultimele patru zile pot aduce din nou o dorinţă de evaziune, de dezrădăcinare, de a renunţa la tot şi la toate, de a-ţi lua lumea în cap.




Vărsător:

Vărsătorii pot primi oferte, invitaţii, propuneri de colaborare. Dacă aştepţi ca lucrurile să se petreacă doar într-un anume fel, închizi multe uşi pe care ar putea intra succesul.




Peşti:

Peştii se pare că sunt părăsiţi de atitudinea conciliantă în primele 8 zile de noiembrie. Sfârşitul de lună anunţă ieşiri tensionate în relaţia cu femeile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS