Horoscop Urania, decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna decembrie 2012




Berbec:

Primele 11 zile ale lunii decembrie îi mobilizează foarte tare pe Berbeci şi îi pun pe gânduri. Nu te crampona de relaţiile care nu mai merg sau, dacă vrei ca ele să continue, nu încerca să impui celorlalţi direcţia ta cu forţa.




Taur:

Primele 11 zile ale lunii decembrie ar putea aduce în viaţa Taurilor oameni care să însemne ceva pentru viitorul lor. La sfârşit de an, atenţie la punctele de vedere radicale şi la tendinţa de a-i face pe ceilalţi să adere la convingerile tale.




Gemeni:

Gemenii pot fi puşi în faţa unor decizii care ţin de bugetul personal şi de cel al familiei. După 22, ţi se aduce aminte că Dumnezeu te iubeşte, aşa că lucrurile se vor aranja în viaţa ta cu atât mai bine cu cât nu mai faci nimic şi te abandonezi.




Rac:

Începutul de lună poate fi destul de agitat pentru Raci în plan profesional. După 22, devii extrem de radical şi eşti predispus să pui piciorul în prag în relaţii, inclusiv în cea romantică.




Leu:

În primele zile din decembrie, Leii ar putea să pară nişte copii răsfăţaţi care l-au luat pe “nu” în braţe. Fii atent la drumuri, alunecări şi căzături, oasele şi articulaţiile ar putea fi un pretext neaşteptat şi nedorit de a-ţi lua un repaos.




Fecioară:

S-ar putea ca, la începutul lunii decembrie, Fecioarelor să li se pună pata. Încearcă să nu fii omul extremelor şi să-ţi aminteşti că există întotdeauna o cale de mijloc.




Balanţă:

Destul de agitat poate fi pentru Balanţe începutul de lună. De Sărbători, ai tendinţa de a fi tiranic cu cei de acasă, caz în care rişti să petreci de unul singur.




Scorpion:

Grijă maximă nu la bani, ci la ce faceţi cu ei în primele 11 zile ale lunii! Sărbătorile te găsesc foarte hotărât să impui condiţii şi să fii ferm în raporturile de comunicare orală sau de natură contractuală.




Săgetător:

Săgetătorii pot să ia totul pe cont propriu, să treacă peste alţii, mai ales peste cei de acasă, şi să se apuce să rezolve problemele. De Sărbători, nimeni nu-ţi poate scoate din cap anumite idei legate de bani, cadouri sau investiţii.




Capricorn:

Capricornii nu vor mai ţine în ei agitaţia şi frământările, ci vor vorbi deschis, vor spune verde în faţă persoanelor faţă de care au avut nemulţumiri în ultima vreme. Firea ta radicală tinde să se afirme în competiţie şi să se compare cu alţii.




Vărsător:

Mulţi Vărsători pot să se rupă definitiv de un loc de muncă unde se complăceau, pentru a încerca să se descurce şi singuri. Între Crăciun şi Anul Nou, odihna şi relaxarea sunt mai importante decât distracţia.




Peşti:

Cariera Peştilor este în prag de explozie în prima săptămână din decembrie. Voia bună şi petrecerile îţi fac viaţa mai frumoasă de Crăciun şi Anul Nou, când sunt de aşteptat vizite peste vizite şi chiar plecări, deplasări, excursii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS