Horoscopul zilei de azi, 24 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 24 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 mai 2012





Berbec

Astăzi încearcă să fii receptiv şi să ţii cont de părerile celorlalţi. E posibil să fii ceva mai sensibil şi empatic, mai ales dacă întâlneşti oameni cu probleme.




Taur

S-ar putea ca astăzi să-ţi fie răbdarea pusă la încercare. O relaţie de prietenie sau un proiect necesită ajustări, clarificări, corecturi.




Gemeni

Dorinţa de a elimina sentimentul de singurătate e necesar să fie dublat de deschiderea inimii în faţa oamenilor importanţi din viaţa ta. Este momentul unor clarificări.




Rac

Atmosfera astrală de astăzi te invită să găseşti o cale potrivită de a coopera cu persoanele din familie. Intuiţia puternică, premoniţiile sau visele profetice sunt la ele acasă.




Leu

Astăzi este foarte important să fii receptiv şi atent la stimulii externi. E posibil să inovezi un proiect sau o colaborare.




Fecioară

Astăzi e nevoie să fii ceva mai tolerant, să dai mai mult spaţiu celor din jur. Există destul de multă confuzie în relaţiile de colaborare, relaţia cu un şef sau cu partenerul de viaţă.




Balanţă

Stările emoţionale pot fi schimbătoare. Este un moment favorabil pentru toţi cei care se exprimă printr-un act creativ, eventual artistic.




Scorpion

Astăzi ar fi bine să fii discret, chiar să faci un pas înapoi, pentru a putea vedea imaginea de ansamblu a situaţiei şi poziţiei profesionale în care te afli. Este posibil să-ţi revină în minte tot felul de experienţe amoroase demult apuse.




Săgetător

Ai parte de prieteni buni, foarte atenţi la ce ai de spus şi foarte angajaţi să te sprijine în demersurile tale. După-amiaza este ceva mai liniştită şi e recomandabil să o petreci în sânul familiei.




Capricorn

Vei putea prinde din zbor o oportunitate financiară sau profesională. Deciziile importante sau semnarea unui contract ar fi bine de lăsat pe altădată.




Vărsător

Evită deciziile importante care-ţi pot influenţa semnificativ viitorul. Ar fi bine să stai departe de investiţii, cheltuieli sau speculaţii financiare.




Peşti

Astăzi ai tendinţa să te bazezi foarte mult pe resursele altora. Este o perioadă în care e indicat să exersezi detaşarea, discreţia, smerenia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS