Horoscopul zilei de azi, 23 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 23 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 mai 2012





Berbec

Ai şanse de câştig din diverse activităţi mici şi care necesită atenţie. Spre seară adună-i pe cei dragi la o şuetă.




Taur

E posibil să plănuieşti o mutare definitivă sau pe o durată mai lungă de timp în afara graniţelor. Un prieten apropiat te poate sfătui de bine.




Gemeni

Capeţi noi impulsuri de energie, ai o nouă cotă de vitalitate, iar mintea îţi funcţionează cu claritate. Atenţie la sănătatea gâtului şi aparatului uro-genital!




Rac

Acorzi o mai mare atenţie laturii tale senzuale, a nevoii tale de a fi alintat, răsfăţat şi ocrotit. Spre seară îndreaptă-ţi atenţia către un film bun sau către o lectură agreabilă.




Leu

Sfaturi bune ai putea primi din partea unor prieteni pe care îi apreciezi pentru atitudinea relaxată pe care o au când vine vorba de capitolul financiar. Atenţie la relaţiile cu străinătatea!




Fecioară

Este posibil să te simţi afectat de conflictul verbal pe care l-ai avut cu o prietenă apropiată. Odihneşte-te mai mult.




Balanţă

Este posibil să ai stări de nelinişte inexplicabile. Spre seară organizează o mică petrecere pentru cei dragi.




Scorpion

În tine se produc transformări fantastice. Planifică-ţi o vizită la rude sau în locurile dragi din trecutul tău.




Săgetător

Ai o stare de satisfacţie în urma analizelor pe care le-ai făcut legate de statutul tău social şi de evoluţia în carieră. Spre seară rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber sau pentru o şuetă cu cei dragi.




Capricorn

Vitalitatea este la cote ridicate şi îţi oferă posibilitatea de a regândi decorarea căminului. Chiar dacă vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe măsură.




Vărsător

Găseşti noi metode originale de a-ţi comunica mesajele şi, mai mult decât atât, îţi foloseşti resursele pentru a crea noi proiecte educaţionale. Spre seară rezervă-ţi momente doar pentru sufletul tău.




Peşti

Începi prin a fi atent cu partenerul de viaţă, la felul său de a fi şi de a se manifesta atât în intimitate cât şi când sunteţi în public. Spre finalul zilei plimbă-te în aer liber şi trasează noi direcţii de viaţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS