Horoscopul zilei de azi, 18 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 18 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 mai 2012





Berbec

Astăzi simţi nevoia să te securizezi din punct de vedere material şi emoţional. E posibil să ai de-a face cu persoane juridice şi să clarifici nişte termeni ai unui contract.




Taur

Zona comunicării este foarte frumos aspectată astăzi. Se pare că sunt oameni în jurul tău care îşi urmăresc doar propriile interese.




Gemeni

Reuşeşti să-ţi recapeţi încrederea în tine şi în aptitudinile tale. Atenţie însă la tendinţa de a accepta să te implici şi în activităţi care nu te reprezintă, nu-ţi plac, nu te inspiră.




Rac

Pot veni veşti bune de la persoane aflate la distanţă. E-adevărat că se dă o luptă în interiorul tău, între vechi şi nou, între trecut şi viitor.




Leu

O zi în care ar fi bine să încetineşti puţin ritmul de lucru şi să-ţi dozezi foarte bine energia. Este momentul să-ţi depăşeşti nişte limite şi să fii tu însuţi, să renunţi la compromisuri.




Fecioară

Te bucuri de prieteni buni, care îţi dau sfaturi pertinente şi te susţin în tot ce faci. Dacă ai nevoie de sprijin financiar, cu siguranţă îl vei primi de la cineva din familie.




Balanţă

Este posibil să ţi se încredinţeze noi responsabilităţi sau chiar conducerea unui proiect. Poţi avea parte de surprize plăcute, veşti bune, răspunsuri pozitive.




Scorpion

Astăzi reuşeşti să priveşti totul cu optimism şi să extragi partea bună din tot ce se întâmplă acum în viaţa ta. Este momentul să-ţi valorizezi experienţa, cunoştinţele, abilităţile.




Săgetător

Ai noroc de favoruri, daruri, sponsorizări şi recomandări avantajoase. Simţi că a venit momentul să spui ce simţi cu adevărat, dar şi ce îndoieli, aşteptări sau temeri ai.




Capricorn

Se poate vorbi despre o zi frumoasă din punct de vedere al parteneriatelor, relaţiilor sociale şi imaginii publice. Fii generos şi înţelept!




Vărsător

O zi axată pe muncă. Fii atent la ce au ceilalţi să-ţi spună, fii deschis pentru noi relaţii, acceptă invitaţiile pe care le primeşti.




Peşti

Pentru tine, ziua de astăzi este o ocazie excelentă pentru a trăi experienţe dedicate inimii. Fii gata să îmbrăţişezi noi oportunităţi, chiar dacă nu au legătură cu ce ai făcut până acum sau nu corespund aşteptărilor tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS