Horoscopul zilei de azi, 6 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 6 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 aprilie 2012





Berbec

Tot ce ai de făcut este să-ţi asumi cu îndrăzneală noi responsabilităţi. E nevoie să fii atent în continuare la eventualele conflicte.




Taur

Eşti o adevărată încântare pentru cei din jur. E timpul să-ţi activezi relaţiile, să apelezi la o serie de cunoştinţe care crezi că te-ar putea sprijini.




Gemeni

Astăzi poţi avea intuiţia puternică a unei schimbări care urmează să se producă în viitorul apropiat. Totul miroase a schimbare şi reconfigurare.




Rac

E bine să fii receptiv la informaţiile pe care le primeşti. Este o zi a relaţiilor, cu veşti bune, inspiraţie şi proiecţii mentale pozitive.




Leu

Nu este exclus să primeşti şi o recompensă materială sau financiară. Te afli într-o perioadă agitată, dar cu potenţial fantastic de evoluţie şi afirmare.




Fecioară

Încearcă să-ţi iei gândul de la bani şi alte aspecte materiale ale vieţii. Ai succes în toate demersurile care ţin de studii, examene sau acte oficiale.




Balanţă

O zi numai bună pentru îngrijire corporală. Poţi descoperi sursa unor nereuşite din zona profesională.




Scorpion

Este o zi fructuoasă pentru comunicare şi pentru deplasări. Nu toată lumea are puterea şi ritmul tău.




Săgetător

Eşti foarte interesat de acumulare, de posesiuni materiale şi siguranţa financiară. Unele proiecte se pot încheia brusc, în timp ce altele abia încep.




Capricorn

Poţi primi declaraţii de dragoste, poţi petrece clipe minunate cu persoana iubită sau cu copiii. În cazul în care eşti pus în situaţia de a te împărţi între familie şi prieteni, fii diplomat.




Vărsător

Este o zi excelentă pentru a te dedica familiei, activităţilor domestice sau nevoilor sufletului tău. Poţi petrece o zi tihnită împreună cu familia.




Peşti

Iată o zi care-ţi aduce conjuncturi favorabile în ce priveşte comunicarea, deplasările, transmiterea informaţiilor. O zi potrivită pentru conversaţii şi distracţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS