Horoscopul zilei de azi, 20 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 20 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 aprilie 2012





Berbec

Iată o zi care-ţi poate aduce revelaţii preţioase, prin intermediul unor experienţe pe care ai sentimentul că le-ai mai trăit şi în trecut. Sunt favorizate demersurile ce ţin de cunoaştere, elevare, studiu, în ce priveşte filozofia, justiţia sau religia.




Taur

Nu este exclus să ai parte de daruri sau de un ajutor providenţial, aşa că fii gata să primeşti tot ce vine.




Gemeni

Vin inspiraţia şi ideile excelente în privinţa unui salt profesional şi a metodelor de exploatare a talentelor personale. Sunt posibile rupturi, dar şi împăcări spectaculoase, ca urmare a curajului de recunoaşte că ai greşit în trecut.




Rac

Chiar dacă unele revelaţii şi răspunsuri lăuntrice pe care le primeşti sunt dureroase, ele te ajută să faci schimbarea radicală de care ai atâta nevoie acum, în viaţa ta. Este o zi dinamică, în care lucrurile se desfăşoară într-un ritm alert.




Leu

Este posibil ca în această perioadă să simţi că eforturile tale s-au dublat, că e nevoie să munceşti mai mult şi mai responsabil. Astăzi exerciţi un magnetism fantastic asupra audienţei.




Fecioară

Este momentul ajustărilor în ce priveşte planurile de viitor. Ziua aceasta este excelentă pentru a lua în calcul o schimbare de decor în locuinţă sau chiar o schimbare de domiciliu.




Balanţă

Este necesar să schimbi ceva în activitatea ta profesională sau în modul de abordare. Astăzi nu ai inhibiţii, ci spui adevărul în orice circumstanţă asumându-ţi orice risc.




Scorpion

Te gândeşti foarte serios la viitorul tău, fie că e vorba despre viitorul afectiv sau cel profesional. Este posibil să se ivească o ocazie de a-ţi valorifica un talent.




Săgetător

Astăzi eşti foarte atent la ce-ţi pot pune la dispoziţie cei din jur, pentru a-ţi atinge nişte scopuri personale. Simţul aventurii este şi el foarte accentuat, astfel că nu e exclus să trăieşti o escapadă amoroasă.




Capricorn

Este posibil ca în această perioadă să-ţi reconsideri sentimentele pentru cineva. Totul are un motiv să fie exact aşa cum este.




Vărsător

Poate că e cazul să repeţi nişte investigaţii sau să îţi revizuieşti alimentaţia şi stilul de viaţă în general. Este posibil să între oameni noi în viaţa ta sau să schimbi felul în care-i priveşti pe unii prieteni mai vechi.




Peşti

Este posibil ca astăzi să te duci cu gândul la o iubire demult apusă sau s-ar putea să apară o veche iubire în viaţa ta. De ceva vreme te bate gândul să schimbi ceva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS