Horoscopul zilei de azi, 13 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 13 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 aprilie 2012





Berbec

Este posibil să ai sentimentul că nu eşti pe drumul corect sau să-ţi fie teamă să faci nişte alegeri care vizează domeniul profesional. S-ar putea să reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult.




Taur

S-ar putea ca astăzi, în mai multe rânduri, să ai senzaţia unor blocaje. Este momentul tău, e vremea să ai mai multă grijă de tine.




Gemeni

Este posibil să devii obositor la un moment dat şi să ţi se reproşeze asta. Astăzi ai ocazia să pui la punct detaliile unui proiect, chiar dacă asta înseamnă să-l reconfigurezi complet.




Rac

Pot apărea nişte discuţii interesante despre o afacere, care-ţi poate aduce un câştig frumuşel. Important este să te pui în lumină, să-ţi prezinţi şi promovezi experienţa, talentul şi calităţile.




Leu

Ai acces la medii şi zone de cunoaştere noi, întâlneşti oameni interesanţi, care te inspiră. S-ar putea, de asemenea, să planifici o călătorie la care te-ai tot gândit în ultimul timp.




Fecioară

Astăzi eşti foarte abil în a te folosi de resursele altora, pentru a-ţi atinge nişte scopuri. Se pare că cineva din umbră te sprijină, făcând ca o problemă financiară să se rezolve.




Balanţă

Pui punctul pe I, vrei să clarifici o serie de neînţelegeri, ai nevoie de explicaţii şi pretinzi promisiuni. O relaţie sau un parteneriat se poate clarifica.




Scorpion

Eşti dinamic, voluntar, cu iniţiativă şi chef de treabă. Ai şansa să fructifici o relaţie cu o persoană influentă, să-ţi exprimi ideile, să te faci ascultat.




Săgetător

Gustul pentru aventură este foarte accentuat, aşa că nu te vei abţine nici să flirtezi şi nici să-ţi asumi o serie de riscuri. Ai curajul să visezi cu ochii deschişi, la o călătorie sau la un proiect pe care ai vrea să-l demarezi.




Capricorn

Lucrurile ar trebui abordate cu înţelepciune, detaşare şi răbdare. Iar dacă ţi se solicită ajutorul, nu ezita să-l oferi.




Vărsător

Există un oarecare risc de a-ţi crea antipatii şi de a da naştere la reacţii adverse sau critici. Intenţiile tale nimeresc pe teren fertil; în sensul că le aude cine trebuie.




Peşti

Este o zi excelentă pentru a scorni noi idei de sporire a veniturilor. Fii pe fază, ai curajul să accepţi o provocare nouă, lasă-te inspirat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS