Horoscopul zilei de azi, 8 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 8 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 martie 2012




Berbec:
Unele planuri se pot da peste cap, mai ales dacă ţin de călătorii. Există o stare de agitaţie, un presentiment că ceva important are să vină.




Taur:
S-ar putea să fie nevoie să îndrepţi nişte erori la locul de muncă. Lecţia de învăţat pentru tine acum constă în renunţarea la control.




Gemeni:
Încearcă să nu mai iei totul personal, ci să cauţi puncte de convergenţă între tine şi cei din jur. Vă puteţi face noi cunoştinţe.




Rac:
Se pare că ai senzaţia că eşti dat la o parte sau că nu ţi se recunoaşte autoritatea. Fii atent la evenimentele care au loc, la ce-ţi spune intuiţia.




Leu:
Evită excesele de orice fel, mai ales pe cele alimentare. Fii atent la mesajele pe care le primeşti, la propunerile care ţi se fac.




Fecioară:
Poţi avea o senzaţie acută de neîmplinire şi de oboseală. Astrele urgentează rezolvarea problemelor de natură partenerială sau conjugală.




Balanţă:
Ai nevoie de intimitate, de spaţiul tău, de tihnă. Prietenii pot fi uneori prea duri şi răspund nepotrivit la gesturile tale de apropiere.




Scorpion:
Nu e cazul să te hazardezi în a achiziţiona tot felul de obiecte scumpe. Te simţi motivat să începi ceva nou, să-ţi valorifici creativitatea şi curajul de care eşti în stare.




Săgetător:
Încearcă să fii binevoitor, să asculţi mai mult şi să manifeşti mai multă diplomaţie. Vei reuşi să-i uimeşti pe cei din jur, care vor considera că nu te-au cunoscut deloc până acum.




Capricorn:
Ziua de astăzi îţi poate reactiva unele frustrări, nemulţumiri, inhibiţii. Doreşti să te rupi total şi complet de trecut, să schimbi ceva în viaţa ta personală.




Vărsător:
Ai trăiri contradictorii şi simţi nevoia să te izolezi de restul lumii. Este momentul să renunţi la relaţii şi colaborări vechi.




Peşti:
Este posibil ca astăzi să te confrunţi cu nişte probleme profesionale. Poţi găsi noi mijloace şi metode de redresare şi chiar de sporire a veniturilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS