Horoscopul zilei de azi, 7 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 7 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 martie 2012




Berbec:
Te poţi simţi apăsat de gânduri; nu te îngrijora din cauza lor. Bine ar fi să te limitezi doar la treburile care te privesc pe tine.




Taur:
Astrele îţi oferă posibilitatea să-ţi redescoperi potenţialul de înţelegere şi aprofundare a lucrurilor. Evită, pe cât posibil analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!




Gemeni:
Relaxează-te suficient pentru a putea fi în formă maximă. Evită speculaţiile şi ascultă cu atenţie ce au de zis ceilalţi.




Rac:
Este posibil ca planurile tale să nu iasă chiar aşa cum visai. Evită conflictele şi nu te abate din drumul tău.




Leu:
Dacă simţi că partenerul de viaţă te serveşte cu iluzii, nu te pierde cu firea. Este posibil să primeşti acordul pentru o plecare în ţinuturi îndepărtate.




Fecioară:
Este ziua perfectă pentru a aduce în viaţa ta relaţională anumite schimbări. Afli noutăţi despre viitoare căsătorii sau despre venirea pe lume a unui copil.




Balanţă:
Cineva bolnav din familie poate avea nevoie de îngrijirea ta. S-ar putea să primeşti oferte minunate de asociere într-un parteneriat.




Scorpion:
Inima ta bate cu putere, la unison cu cea a persoanei iubite. Uiţi de micile tale defecte şi reuşeşti să profiţi doar de calităţile tale.




Săgetător:
Aspectele tensionate din cadrul familiei se pot rezolva cu mult tact şi răbdare. Gândurile tale zboară astăzi doar la relaţiile sentimentale.




Capricorn:
Sunt momente bune pentru activităţi gospodăreşti. Nu poţi împăca şi serviciul şi familia dintr-o singură mişcare!




Vărsător:
Poţi fi nerăbdător să ieşi în oraş pentru a te distra cu partenerul de viaţă. Se pare că eşti mai mult pe drumuri astăzi.




Peşti:
Nu te lăsa răpus de circumstanţele nefavorabile ce pot apărea la orizont. Încearcă să tratezi disputele ca pe nişte aspecte absolut normale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS