Horoscopul zilei de azi, 6 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 6 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 martie 2012
Berbec:
Poate că ar fi timpul să regăseşti în tine motorul creativităţii care să te propulseze. Lasă informaţiile noi să curgă în viaţa ta.
Taur:
Prietenii îşi fac simţită prezenţa în viaţa ta, cu energia lor tumultoasă. Informaţiile pe care le primeşti astăzi îţi pot fi de mare folos.
Gemeni:
Poate că popularitatea ta nu se ridică la cele mai înalte cote. Ai grijă totuşi să nu laşi aerul unui rebel neînţeles!
Rac:
Poate că ar fi bine să-ţi schimbi direcţia preocupărilor. Nu sunt excluse problemele cu ficatul sau cu digestia.
Leu:
Senzualitatea te va energiza pe deplin. Acolo unde constaţi că ai exagerat şi că ai greşit, e bine să recunoşti şi să ceri iertare!
Fecioară:
Simţi că nimic nu merge conform planurilor tale. Poate ţi se pare că altcineva primeşte mai mult decât merită.
Balanţă:
Ai încredere în forţa şi deschiderea ta sufletească. Este recomandat să eviţi certurile în cuplu având ca subiect de dezbatere relaţia cu părinţii.
Scorpion:
Viaţa ta sentimentală va îmbrăca o nouă haină a fericirii. Nu subestima pe nimeni şi fii deschis la mesaje constructive.
Săgetător:
S-ar putea să simţi nevoia să comunici ceva familiei, indiferent de consecinţe. Este bine să ţii cont şi de sfatul celor mai experimentaţi decât tine.
Capricorn:
Sunt planuri care se dau peste cap, adevăruri nerostite care ies acum la iveală. Fii deschis spre comunicare.
Vărsător:
Eşti plin de farmec şi îi poţi atrage pe cei din jur cu blândeţea şi optimismul tău. E bine să-ţi faci mai mult timp pentru tine.
Peşti:
Eşti carismatic, plin de energie şi iniţiativă. Poţi să înveţi sau să afli ceva nou care să-ţi fie de mare folos pentru dezvoltarea personală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS