Horoscopul zilei de azi, 5 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 5 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 martie 2012




Berbec:
Ai noroc de bani, cadouri, informaţii valoroase. Cauţi compania celorlalţi şi te îngrijeşti mai mult de modul în care te prezinţi în public.




Taur:
Te bucuri de recunoaştere, apreciere şi admiraţie. Prietenii şi mediul social îţi pot aduce adevărate bule de oxigen.




Gemeni:
Este o perioadă excepţională pentru carieră. Ai de comunicat informaţii, aşa că oamenii trag şi ei la tine.




Rac:
Este o zi potrivită pentru iubire. Există o mare chemare în interiorul tău de a distruge o rutină care nu face decât să te macine.




Leu:
Eşti norocos în toate chestiunile care ţin de bani. S-ar putea să iasă la iveală nişte lucruri neplăcute ce ţin de moşteniri.




Fecioară:
Poţi să obţii o aprobare pe care o aştepţi demult. Te poţi hotărî să o rupi definitiv cu nişte rude pe care consideri că le-ai tolerat destul.




Balanţă:
Noile începuturi de acum anunţă premize bune, pe termen lung. Recomandabil este să eviţi certurile în cuplu.




Scorpion:
Iţi poţi manifesta pasiunea în raport cu un proiect care te inspiră foarte mult. S-ar putea să te gândeşti la mici surprize culinare pentru cei dragi.




Săgetător:
E recomandat să stai în umbră, să-ţi conservi energia şi să meditezi în linişte la dorinţele tale. S-ar putea să fii cam întors pe dos în zilele următoare.




Capricorn:
Dacă eşti cumpătat, vei reuşi să faci tot ce-ţi propui. Este esenţial să ştii să laşi de la tine şi să fii cât mai puţin tranşant!




Vărsător:
Este o zi bună pentru a cere o mărire de salariu. Aşteaptă-te la două zile în care nu ai timp nici să respiri.




Peşti:
Îţi hrăneşti mintea şi spiritul cu informaţii şi învăţături noi. Vrei ca lumea să te aprecieze aşa cum eşti şi să te vadă într-o lumină favorabilă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS