Horoscopul zilei de azi, 4 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 4 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 martie 2012




Berbec:
Astăzi eşti determinat să-ţi împlineşti nişte dorinţe arzătoare. Poţi manifesta o mare deschidere spre impulsul de a-ţi oferi ajutorul.




Taur:
Implicarea ta în cadrul unui grup poate fi din ce în ce mai puternică. A doua parte a zilei îţi aduce veşti minunate sau dovezi de prietenie adevărată.




Gemeni:
Te poţi bucura de un succes remarcabil în carieră. Ziua de astăzi îţi poate consolida un loc şi un rol în lume care să te propulseze.




Rac:
Demersurile juridice, contractuale, sunt favorizate. E momentul cel mai potrivit să încetezi să judeci oamenii şi situaţiile.




Leu:
Ai parte de câştiguri, facilităţi, avantaje. S-ar putea să descoperi că ai vaste resurse de intuiţie de care nici măcar nu erai conştient.




Fecioară:
Acceptă sprijinul unui partener sau colaborator. Poţi să-ţi dai seama cu mai multă claritate care este modul în care te raportezi la partenerul de viaţă.




Balanţă:
Încearcă să-ţi păstrezi cumpătul dimineaţa, mai ales în chestiuni de ordin financiar. Poţi avea parte de reformarea unor relaţii colegiale.




Scorpion:
Manifestă-ţi puterea, dar nu prin duritate şi dominare. Eşti omul potrivit oriunde e nevoie de o inovaţie.




Săgetător:
Tânjeşti după ceva sau după cineva. Condiţiile de locuit pot suferi transformări, mergând de la reparaţii până la achiziţii şi investiţii.




Capricorn:
Iată o zi excelentă pentru a revigora nişte relaţii de prietenie. Poţi acorda o importanţă tot mai mare sentimentelor celorlalţi.




Vărsător:
Concentrează-te acum pe bunăstare. Pot apărea nişte fricţiuni în relaţiile parteneriale sau de asociere.




Peşti:
Unii Peşti pot avea astăzi momente de profunde revelaţii. E un moment excelent să îţi pui la punct dorinţele şi aspiraţiile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS