Horoscopul zilei de azi, 3 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 3 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 3 martie 2012




Berbec:
E bine ca astăzi să fii atent la gesturi. Este o zi bună pentru împăcări şi reconcilieri, dar şi pentru a primi sprijin din partea unui prieten.




Taur:
E necesar să-ţi stabileşti nişte priorităţi şi să-ţi organizezi foarte eficient timpul şi energia. Acum se creează contextul favorabil pentru a ajunge la un consens cu şefii.




Gemeni:
E indicat să abandonezi orice gând îndreptat spre latura materială a vieţii. Sunt bine susţinute activităţile intelectuale şi demersurile spirituale.




Rac:
Ai o intuiţie fabuloasă şi ar fi bine să o asculţi. Ziua de astăzi este bogată în revelaţii şi mesaje subtile.




Leu:
Nu-ţi recomand să iei decizii pe termen lung, în ce priveşte activitatea profesională. Te bucuri de popularitate, dar fii atent ce faci cu ea.




Fecioară:
Nu mai încerca să încadrezi totul în principii logice. Este posibil să găseşti remediul pentru o problemă de sănătate.




Balanţă:
Ai curajul să-ţi exprimi sentimentele, să faci ce-ţi place. Este o zi frumoasă, în care te bucuri de expunere şi succes.




Scorpion:
Este o zi excelentă pentru meditaţie, pentru cercetări metafizice. Este momentul să te ocupi de echilibrul tău emoţional.




Săgetător:
Zona prietenilor este frumos aspectată astăzi. Te poţi adapta cu naturaleţe oricărui context sau anturaj.




Capricorn:
Traversezi o perioadă senzaţională, din punct de vedere al comunicării. Banii trag la tine, mai ales atunci când eşti detaşat.




Vărsător:
Te afli într-o perioadă foarte frumoasă din punct de vedere financiar. Ascultă-ţi intuiţia şi fă alegeri în funcţie de ea.




Peşti:
Este foarte important să asculţi de intuiţie şi să înveţi să primeşti sprijin. Este o zi bună pentru meditaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS