Horoscopul zilei de azi, 27 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 27 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 martie 2012




Berbec:
Intuiţia este la cote maxime. Orice eveniment social şi orice încercare de a-ţi dovedi competenţele te pot pune în valoare.




Taur:
Iţi este dor de perioada copilăriei. Eşti tentat să faci gesturi de caritate, să-ţi demonstrezi bunătatea.




Gemeni:
O vizită la rude te-ar relaxa. Poţi planifica excursii la distanţă sau poţi primi propuneri interesante legate de studii.




Rac:
Cariera este principala preocupare. Ai acum darul de a atrage atenţia asupra ta, de a-i impresiona şi de a-i sensibiliza pe ceilalţi.




Leu:
Te implici în schimburi de idei şi concepte cu persoane interesante. Eşti preocupat doar de întreţinerea unei atmosfere de linişte şi pace în relaţii.




Fecioară:
Ai grijă la suprasolicitare. Ai mari şanse să ajungi la nişte concluzii care să te ajute pe viitor în relaţiile cu partenerul de viaţă.




Balanţă:
Poţi primi răspunsurile de care ai nevoie pentru a-ţi regăsi identitatea. Cauţi prilejul să-ţi deschizi sufletul şi să-ţi manifeşti generozitatea.




Scorpion:
Îţi recomand un consum ridicat de lichide şi o alimentaţie orientată spre mâncăruri uşoare. Resimţi o stare de agitaţie, poate chiar de irascibilitate!




Săgetător:
Ambiţiile tale sunt mari şi urmăreşti câştiguri rapide. Ai puterea de a te transpune în pielea celorlalţi, de a fi pe aceeaşi lungime de undă cu ei.




Capricorn:
Te mândreşti cu familia ta. Dispoziţiile tale pot fi fluctuante, de la veselie extremă până la accese melancolice.




Vărsător:
Poţi primi o sumă de bani de la mamă, soţie, sau altă femeie din familie. Eşti extrem de creativ când vine vorba de a găsi soluţii.




Peşti:
Îţi foloseşti energia şi intuiţia în folosul celorlalţi. Eşti căutat de prieteni, de vechi cunoştinţe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS