Horoscopul zilei de azi, 2 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 2 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 martie 2012




Berbec:
Astăzi, e necesar să fii receptiv la reacţiile celor din jur. Fii ceva mai rezervat în privinţa promisiunilor care ţi se fac.




Taur:
S-ar putea să realizezi că unele proiecte sunt lipsite de perspectivă. Sunt avantajaţi în mod special nativii care lucrează în domenii artistice.




Gemeni:
Este un moment favorabil pentru a vedea ce anume te opreşte să te exprimi liber. Sunt bine susţinute activităţile intelectuale.




Rac:
Astăzi îţi vei reconfigura mare parte din obiectivele parteneriale. Ziua de astăzi este bogată în revelaţii şi mesaje subtile.




Leu:
Probabil că acum se reiau discuţii din trecut şi se cer corectate nişte greşeli sau omisiuni. Nu e momentul să abuzezi de bunăvoinţa celorlalţi.




Fecioară:
Ziua de astăzi pare să aducă destul de mult stres. Este o zi în care te poţi reconcilia cu un coleg de serviciu.




Balanţă:
S-ar putea ca în relaţiile cu familia să fii foarte tranşant. Te bucuri de expunere şi succes, plasându-te în mod natural în centrul atenţiei.




Scorpion:
Este o zi potrivită pentru odihnă. Este momentul să te ocupi de echilibrul tău emoţional şi de îmbunătăţirea relaţiilor cu cei dragi.




Săgetător:
Este o zi potrivită pentru a analiza la rece o serie de neînţelegeri. Ai toate şansele să rezolvi cu uşurinţă tot ce-ţi propui!




Capricorn:
Fii pregătit să priveşti cu sinceritate în interiorul tău. Succesul depinde acum de capacitatea de a te folosi de intuiţie.




Vărsător:
Este o zi bună şi pentru demersuri de ordin juridic. Ascultă-ţi intuiţia şi fă alegeri în funcţie de ea.




Peşti:
Astăzi poţi identifica nişte temeri ascunse, complexe, inhibiţii. Cea mai eficientă metodă de a-ţi restabili echilibrul interior este generozitatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS