Horoscopul zilei de azi, 18 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 18 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 martie 2012




Berbec:
Prudenţa şi cumpătarea în tot ce faci şi spui sunt absolut necesare astăzi. Stabilitatea unei relaţii poate fi acum pusă la îndoială.




Taur:
Fii diplomat şi încearcă să nu iei personal orice critică. Ar fi bine să mai renunţi la aşteptări, să îţi judeci mai puţin colegii şi colaboratorii.




Gemeni:
Este o perioadă destul de agitată, dar şi valoroasă, dacă ştii să triezi informaţiile care ajung la tine. Se poate pune astăzi problema revenirii asupra unor decizii luate în comun.




Rac:
În această perioadă apar tot felul de oportunităţi şi tot felul de informaţii preţioase. Nu cere celorlalţi ceva ce tu nu-ţi poţi oferi!




Leu:
Te poţi întâlni cu o persoană fascinantă care să aibă un impact puternic asupra ta. E posibil să ajungi să te îndoieşti de validitatea unor informaţii sau mesaje.




Fecioară:
Este un moment în care e necesar să ştii să ceri şi să accepţi sprijin. S-ar putea să primeşti veşti nefavorabile legate de un împrumut pe care l-ai solicitat.




Balanţă:
Acum este momentul pentru promovarea calităţilor tale. Învaţă să asculţi şi să accepţi punctele de vedere ale celorlalţi.




Scorpion:
Evită conflictele cu colegii sau cu şefii şi renunţă să mai ai aşteptări de la cei din jur. Este o zi potrivită să te împaci cu o situaţie, să renunţi la resentimente.




Săgetător:
Este momentul oportun pentru a acorda mai multă atenţie unui hobby. E timpul să iei totul asupra ta şi să faci lucrurile aşa cum îţi place ţie.




Capricorn:
Starea de spirit poate să fie bună astăzi. Încetează să te judeci pe tine, ca să nu-i mai judeci nici pe alţii!




Vărsător:
Intuiţia funcţionează perfect şi simţi imediat ce aşteaptă cei din jur. Readu-ţi zâmbetul pe buze dacă vrei să atragi binele în viaţa ta!




Peşti:
Parcă ai ceva mai multă încredere în tine şi mai multă determinare. Ai încredere în tine şi repetă-ţi că eşti perfect aşa acum eşti în clipa de faţă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS