Horoscopul zilei de azi, 17 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 17 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 martie 2012




Berbec:
Deciziile importante ar trebui amânate. Ziua de astăzi îţi poate aduce bucurii de la persoana iubită sau de la copii.




Taur:
Încearcă să nu te laşi afectat de eventualele intrigi sau şuşoteli care au loc în spatele tău. Este momentul să conştientizezi care este preţul pe care-ţi permiţi să-l plăteşti pentru satisfacerea unor ambiţii.




Gemeni:
Începe o perioadă efervescentă din punct de vedere social. Fii atent la toate veştile primite şi informaţiile aflate, pentru că ele îţi pot folosi mai târziu.




Rac:
Segmentul financiar se poate îmbunătăţi simţitor. Simţi nevoia să-ţi manifeşti nişte talente, care până acum au fost reprimate.




Leu:
Există destul de multă impulsivitate şi agitaţie în cazul tău. Ziua este una frumoasă, chiar dacă simţi nişte schimbări apropiindu-se.




Fecioară:
Este o zi şi o perioadă, în care e bine să-ţi protejezi cât mai mult integritatea corporală. E momentul să te retragi puţin din forfota cotidiană.




Balanţă:
Ziua de astăzi poate marca începutul unei perioade agitate. Sunt recomandate întâlnirile şi conversaţiile cu oameni dragi sau cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.




Scorpion:
O perioadă cu ambiţii uriaşe, în ce priveşte afirmarea profesională şi succesul social. Aspectele sunt frumoase, semn că ai şansa să te afirmi.




Săgetător:
Vrei să trăieşti din plin, fără limite şi constrângeri. S-ar putea ca astăzi să iasă la iveală nişte adevăruri.




Capricorn:
În următoarea perioadă, se anunţă schimbări în cadrul căminului şi chiar familiei. Ziua de astăzi îţi poate aduce nişte răspunsuri pe care le-ai aşteptat multă vreme.




Vărsător:
Te afli într-o perioadă în care au loc schimbări în cadrul relaţiilor. Ai nevoie de diplomaţie şi concesivitate, pentru a păstra armonia în relaţiile cu cei din jur.




Peşti:
Ziua de astăzi deschide un nou ciclu, în ce priveşte domeniul financiar. Este o zi potrivită pentru a găsi nişte soluţii creative.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS