Horoscopul zilei de azi, 29 februarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 29 februarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 februarie 2012
Berbec:
Abilităţile tale de comunicare vor atinge o frecvenţă artistică. Spre seară s-ar putea să primeşti o invitaţie la un eveniment monden.
Taur:
Comunicarea cu ceilalţi ar putea fi tulburată. Planificarea unor călătorii în afara graniţelor ţării este binevenită.
Gemeni:
Este momentul să-ţi faci ordine în cămin. Se pare că astăzi poţi rezolva mai uşor chestiuni legate de taxe.
Rac:
Astăzi poţi avea o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Unele colaborări în care eşti implicat nu te mai reprezintă.
Leu:
Profită din plin de ziua de astăzi pentru a te relaxa. Foloseşte doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului şi sufletului tău.
Fecioară:
Astăzi te poţi simţi într-o formă maximă. Arată tot ce simţi prin orice formă de exprimare accesibilă: cadouri, flori etc.
Balanţă:
S-ar putea ca astăzi să te confrunţi cu unele crize interioare. Nu îţi neglija propriile probleme şi ocupă-te mai mult de sufletul tău.
Scorpion:
Pune-ţi în practică ideile! Spre seară se anunţă întâlniri cu rudele. Este bine să te gândeşti la unele forme de instruire personală ce ţi-ar fi de folos la locul de muncă.
Săgetător:
Este posibil ca astăzi să te trezeşti cuprins de amintiri. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene, deci, ce mai stai?
Capricorn:
Este posibil să mergi într-o excursie. Ai senzaţia ca baţi pasul pe loc doar din cauza influenţelor nefaste din jur.
Vărsător:
Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să îţi creeze neplăceri. Foloseşte-ţi intuiţia, răbdarea şi înţelepciunea!
Peşti:
Te simţi plin de energie şi creativitate. Totul va merge excelent dacă nu te vei lăsa copleşit de griji şi temeri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS